Känns bra! :D

Hej hej!
Nu skriver jag mitt andra inlägg på länge och det känns bra att vara igång och skriva igen :).
Jag skulle vilja skriva om min viktminsking på något vis men vet inte hur jag isåfall ska kunna lägga upp det. Sen känns det som försent på något vis, visserligen hade jag kunnat skriva om hur det har varit före och efter och fortsätta skriva om vidare fortsättning typ.
Sen vill min mentor att jag gör ett arbete om det :S. Plötsligt känns allt komplicerat. Men samtidigt vill jag verkligen göra något av det. Finns det någon som har tips och förslag så skriv gärna det i en kommentar eller så tack :). Så kommer det med i ett blogg inlägg. Vill gärna ha flera tips och förslag.

Nu är det kväll och jag var innan ikväll iväg med min syster Sara på Maddes Café och drack kaffe. Mitt stamställe :D.
Så vi satt och pratade lite och drack kaffe och så :). Lika trevligt som vanligt.

Jag har precis glott på Andra Avenyn. Jag såg reprisen som var på svt24 klockan 22.00. Jag verkligen älskar den serien :).

Om en stund ska jag lägga mig och sova gott. Ska hjälpa min syster Sara med lite saker imorn bitti och sen ska jag träffa en vän<3

Ha det så bra alla! Godnatt!

M.V.H Markow

Markow is back!!!

Hej vänner!
Jag vet! Det var länge sen jag skrev :(. Men det har varit så mycket på sistone och nu har jag tänkt börja skriva om igen. Hoppas att ni kommer tillbaka och läser igen :).

Jag har lyckats med det omöjliga!
Jag har gått ner i vikt :D. 9 kilon under sommaren :S. Härligt värre :D.

Hoppas att allt är bra med er där ute.
Nu ska jag till skolan. Ha det bra.

M.V.H Markow

RSS 2.0