Nervöst sammanbrott

Hejsan folket.
Idag börjar skolan, man får träffa sina polare, klasskamrater, lärarna och de nya ettorna. Allt känns extremt nervöst, men ändå intressant. Det ska bli kul ändå att börja skolan igen.
Jag har gott om tid på mig att göra i ordning mig..duscha och såna där saker..jag börjar 13.00. Undra om folk på skolan och ser att jag har gått ner i vikt. Det hade ju varit skoj att få höra det, men jag får se hur det blir. Det blir då helt annorlunda utan de som gick i trean. Där hade man ju några polare. Men jag vet minst 3 stycken som ska gå kvar på skolan en, eller två terminer tills de har fullgjort allt. Hoppas vi kommer att träffas mycket. Vad jag vet så är det Fredde, Sofi, Sofie och Andreja.

Nu ska jag gå och göra i ordning mig för skolan och sitta lite till på facebook. Ha det gött alla där ute!!

M.V.H Markow

På min gata där jag bor, finns ett hus....

Hejsan.
Det är eftermiddag och jag sitter i soffan med min syster Sara. Vi sitter och kollar på Project Runway. Det där designprogrammet som är så ruskigt bra :). Just nu i programmet, sitter de och diskuterar olika avsnitt av programmets gång. Speciellt nu var det om den människa som ritade på Wendys foto av sin dotter. Det var ju verkligen inte hyggligt gjort. Wendy må vara en liten satmara, men det där var lågt ändå.

Anågende min rubrik på detta inlägget, så vill jag få fram lite konstigheter om huset jag och mamma bor i.
Grann-tanten mittemot oss lagar mat till de hemlösa katterna på gården.
En annan granne har disko och samtidigt innebandy om mornarna, dagarna och kvällarna låter det i alla fall som. Jag sa till mamma att de kanske älskar där uppe med hög musik på. Då fick jag svaret av mamma: "I hela lägenheten?" Då sa jag "Ja..eller nej, kanske inte ändå".
Men det är allt ett märkligt hus faktiskt.

Denna dagen har då bestått av att ha umgåtts med syrran Sara, vi har suttit och fixat lite på facebook, skrivit i varsin blogg, fotats. Sara gjorde en "tatuering" på min arm. Den blev ganska fin faktiskt. Det står "I'm Cool" på armen.

Nu ska jag fortsätta umgås med min underbara syster. Ska se om vi kan lägga in lite foton här på bloggen och på facebook. Men däremot har jag lagt upp bilderna på mig och min "stendöda flickvän" på facebook idag, som jag förut la in här på bloggen.

Ni får ha det gött där ute!!

M.V.H Markow

Brandvarnare

Godmorn!
När jag vaknade, gick jag ut i köket som vanligt och rökte en cigarett under fläkten..plötsligt knackas det på dörren och in kommer det en stege. Jag tänkte "Aj aj..här står jag i kallingar". Jag försöker ta mig till vardagsrummet, så fort som möjligt. Men då ser en hantverkare mig..pinsamt..men jag tar på mig mina byxor och sätter mig framför datorn. Då gör han i ordning den där brandvarnaren..men det tog bara några sekunder..kändes det då som. Men mamma frågade honom om det finns möjlighet att renovera lägenheten. Det hoppas jag på :).

Idag blir det att fixa kolsyrepatron till vår läskmaskin. Vi gör visserligen bara kolsyrat vatten på den, men det är underbart gott :).
Sen blir det att träffa en polare och efter det ska jag till gymmet idag verkar det som, med Fredde :).
Det känns ändå som en ta-det-lugnt-dag idag. Det är riktigt härligt.

Det blev inte alltför mycket skrivet idag, hoppas ni gillade bilderna jag la upp igår :). Jag har tänkt lägga in fler bilder, så håll er här inne så ska det fixas.

Förresten! För er som inte vet..så kollade jag vikten på jobbet någon dag innan jag slutade och fick fram att jag har gått ner 13 kg under sommren :D.
Känns underbart! Så nu ska det fortsätta neråt hoppas jag.

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Jag och Fredde..plus någon till

Jag och Fredde ute på en raggarsväng. Denna gången var det min tur att hitta fruntimmer.

Jag och Fredde ute på en raggarsväng nere vid strand paviljongen


Sommaren med Göran. Bion med folket

Tjenare!
Här är allt bra, jag vaknade precis :). Har sovit i rätt många timmar, jag la mig runt 00.00-01.00 och vaknade nu klockan 10.00. Oftast försöker jag sova i alla fall åtta timmar, men tydligen så blir det mer än så. Men det är ju ändå rätt skönt så :).

Igår såg jag och Fredde på bio med Sofie, Sara och Linus. Vi såg den dära "Sommaren med Göran". Ruskigt bra film kan jag säga, ögonen sprutade ut tårar för allt skratt som man fick ut där alltså. Riktigt rolig film faktiskt :). Jag fastnade lite för det där med bio..jag har ju sett bio många ggr, men jag ska se om jag kan gå på det oftare. Fredde är säker villig...? :D.

Idag blir det att ta det lugnt..när jag vaknade upptäckte jag att mamma inte var hemma, hon är iväg och jobbar. Skrev och frågade henne på sms, hon kommer inte hem förrän i eftermiddag/kväll. Så det blir en softa-och-ta-det-lugnt-dag. Möjligtvis träffa någon :D.

Ha det gött alla där ute!!

M.V.H Markow

Tack?

Tjenis folket!!
Idag när jag och mamma hade varit ute på stan och ätit pizza på Annapolis, så när vi kom hem och cyklade in på gården och skulle ställa våra cyklar...ser jag en kvinna som är ute med sin barnvagn och slår den i marken så barnet nästan studsar 1 meter upp i luften med barnvagnen..jag kutar in på gården och hämtar mamma för att visa henne denna tragedi..då säger hon: "Det där är normalt" och jag bara "Va?!" "Ja, det brukade jag göra med dig också" Då stod jag och funderade och sa en stund efter "Jahapp, nu förstår jag anledningen till två år på IV" :P. Mamma höll på att dö i skratt. Iofs var det rätt kul hehe.
Sen när vi väl har varit hemma ett tag, så hör jag skrik utanför köksfönstret och tittar över på andra sidan gården..så är där ett öppet fönster, lite på  vänster sida..då är det ett barn som gallskriker..då sa jag till mamma "Nu använder hon en annan metod" Mamma gapflabbade igen och sa att jag skulle vara tyst :P.
Jag tror inte på det där med barnvagnen..men något hände i alla fall. Vare sig doktorn inte pallade mina 5 kg som nyfödd och tappade mig i golvet eller om jag fick för lite syre som nyfödd :P.

I alla fall så har helgen varit riktigt härlig och underbar. I fredags blev det att träffa folket i Råga, hemma hos Emma. Skit skoj faktiskt :D. Sen efter blev det att dra hem och lägga sig direkt..la mig runt 00.00 och vaknade vid 11.00 på förmiddagen. Sov elva timmar :S. Kanske efter allt jobb och slit, men härligt var det :).

Sen blev det att träffa en viss person :). Efter den trevliga fikan, så var jag hemma ett tag och stack iväg på fest med Fredde och höll igång.

Snart blir det bio med Fredde och Sofie & Elin, vad jag vet. Hade varit skoj :).

Nu skriver jag lite på msn och försöker se social ut :P. Funderar på att dra in i duschen snart :D. Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Sorry! Tack!

Hejsan alla!
Sorry! Jag skrev ju häromdagen och tänkte fortsätta med det..men det går inte riktigt när jag har mitt jobb. Det beror förmodligen på det, eftersom jag är slö osv. Men jag ska fortsätta ännu mer när jag har slutat på jobbet, slutar imorn med så :).
Sen blir det skola hehe.

Tack för alla fina kommentarer!!

Ha det gött alla!! Hoppas ni står ut med mig ändå!

Kolla min väns blogg här: www.dendermalin.blogg.se

M.V.H Markow

Bloggen idag, gymmet idag. En bror idag

Tjenis! Denna dagen har varit bra. Jobbade som vanligt, efter jobb träffade jag min syster, Sara och Amanda som bor i Malmö. Det var riktigt trevligt. Vi satt och fikade på Speakers Corner nere i stan. Sen när jag var på väg hem, så skrev Erica och sa att hon var på Maddes. Så jag gick dit och drack kaffe igen, med henne och hennes svägerska Katrina. Det var väldigt trevligt det med. När jag kom hem runt 19.15, så satte jag mig framför datorn på msn. Då skrev Fredde att vi skulle till gymmet!! Jag bara "Har du slagit huvudet?" Så han bara "Ja". Men okej, dum fråga kräver dumt svar :P. Det gör inte så mycket, för jag tycker att min viktminskning är på väg på annat håll nu som inte är så jäkla bra. Så det vore perfekt att börja med träningen. Tänkte egentligen börja träna efter att jag slutat sommarjobbet på fredag, men nu blev det tidigare. Hoppas bara att jag kan hålla måttet nu så vore det helt okej. Sen på stan fick träffade jag en annan polare med och senare skrev hon på msn typ: "Grattis till viktnedgången!". Det var riktigt roligt att få höra...eller se :P. Nu sitter jag här framför datorn och skriver blogg, samtidigt som jag ser tv och pratar med Fredde. Vi ser "Paris Hiltons BFF", nu lite innan gymmet. Uppvärmning :P. Fick precis reda på också att jag har en fjärde riktig bror. Fredde kom med den underbara nyheten. Men pratade vidare om programmet för att inte fälla tårar. Det var riktigt fint sagt :D. Ni får ha det så bra där ute!! P.s Har börjat med bloggen nu, hoppas verkligen på att jag fortsätter. Skriv gärna lite kommentarer! D.s M.V.H Markow

RSS 2.0