Kalas

Hejsan svejsan gott folk!
Jag är lite trött efter går kvällen med grillning och skojigheter. Jag åkte nämligen till Råga Hörstad som ligger utanför Landskrona någonstans med min syster Sara. Där träffade vi Magnus, Daniel, Torsten, Niklas, Sandra, André (har jag för mig han heter) och någon till som jag inte riktigt känner. Vi grillade någon stek, Niklas var grillmästaren. MIn syster Sara är ihop med Niklas, så gulligt par:). De har hållit ihop länge nu och det är jag glad för.

Idag ska jag på kalas hemma hos Ida, hennes styv-pappa har fyllt 50 år, så det ska komma runt 30-40 st dit. Jag är lite nervös för att jag har bara träffat hennes familj och nu ska jag få träffa vänner till familjen. Det ska bli spännande.
Kalaset börjar 15.00 och jag ska vara där vid 12.00-13.00 någon gång.

Ida har köpt jätte fina shorts till mig som jag ska ha på kalaset, jag visste inte först vad jag skulle känna när hon gav mig dom. för att det är första gången en tjej har köpt kläder till mig. I mitt förra förhållande där jag var  förlovad, var det mest jag som köpte saker, ibland mot min vilja.

Men jag är så glad för Ida, hon är så underbar. Ida, du är underbar, hoppas du vet det:).


Nej nu ska jag in i duschen och sen göra mig i ordning och sticka vidare till Ida.
Ha det så bra alla där ute!

/Markow

Natt

Nu är det natt och jag börjar bli trött, förutom att det är rätt varmt. Men en glad nyhet har jag och det är att datorn fungerar igen!! Nu är jag riktigt glad, jag kan spela på spelsidan som vanligt, kan ha sällskap av Jason Mraz som vanligt och kan skriva min blogg så ofta jag vill! Men ett problem, min f knapp har lossnat..den går inte att sätta tillbaka heller tydligen för det är någon grej på knappen undertill som har gått i sönder. Det är ganska jobbigt faktiskt för man kan nästan inte skriva i det tempot som man brukar, speciellt inte när det ska vara med ett f. Men turen är att jag kan skriva den  bokstaven i alla fall. Någon som har en aning om hur man ska göra för att få dit den igen? Har funderat på att limma dit den men är rädd att limmet hamnar på något annat ställe så antingen datorn går i sönder eller om knappen fastnar helt. Fick några skumma tips:

* Sätta fast knappen med ett tuggummi

* Hälla cola över datorn

* Strunta i det

Men ingen av dom metoderna fungerar troligtvis inte och jag har ingen lust att testa heller. Vill ju gärna kunna anvnda datorn.

Mitt liv ser rätt bra ut ändå, jag har otroligt underbara vänner och till och med några st faktiskt :).
Tänkte jag skulle nämna några, men skulle jag missa någon så är det absolut inte med meningen. Det får ni inte ta negativt, det är bara att nämna isåfall. Är ju rätt trött nu..

Jag skrev ner en jäkla massa vänner men kom inte ihåg alla och skulle man råka att inte nämna någon person så blir det nog ett jäkla liv :P.
Men jag skriver totalt istället:

Alla vänner på Onlinebandit
Alla vänner på Selma Lagerlöf gymnasiet
Alla vänner från Västervångskolan
Alla vänner från Elise Malmros gymnasiet
Alla vänner övrigt på internet
Alla vänner övrigt irl (In real life).

Det hade nog underlättat att bara skriva "Alla vänner jag har" men ville utveckla mig lite så gott jag kunde.
Förresten till dig "Bäbis" som du kallar dig på spelsidan..sorry att jag råkade kalla din syster för "fel namn" enligt dig men hon heter ju Sandra och då skrev jag Sanna. Fick sen reda på varför och det är ju för att din syster heter Sanna. Men det ska inte hända igen :P. Kram på dig.

Ikväll spelade jag en lååång turnering på den spelsidan som jag brukar hålla till på som varade i 4.5 timme, så det kändes lite drygt men jag kom i alla fall till final åtminstone. En vän i Malmö vid namn Amanda skrev till mig och frågade vad jag gjorde och jag svarade som vanligt "Spelar" då skrev hon "NÖÖÖÖRD" haha. Hon tycker att jag spelar dom dära spelen alldeles för mycket. Spelen jag lirar mest på den sidan är Yatzy och Färg Yatzy. Riktigt skoj och bra sysselsättning när man inte har annat för sig. Skulle egentligen ha pluggat men det blev inte, så jag får göra extra mycket i skolan imorn i stället (fredag).

Idag var det riktigt hot ute! Jag höll på att dö av varmeslag nästan...och så dum som jag är lade jag mig på soffan med min päls filt över mig som kallas pläd..jag höll ju på drunkna när jag vaknade, det var riktigt varmt. Men jag sov gott ändå i cirka 2 timmar. Jag får sluta med att sova mitt på dagen..det kan inte vara bra. Höll upp med det ett tag förut men sen ramlade jag dit igen. Suck.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer och det är ändå verkligen dags att lägga sig och sova..skönt:).
Ska upp om 5 timmar igen.

Jag tycker att det är ont om kommentarer i min blogg, det är ju alltid kul att veta vilka som läser och vad ni tycker om min blogg, förmodligen har ni inga synpunkter på den för ingen har klagat, förutom en och det var min moder:P.

Godnatt folk!

/Markow

Tragedi!

Hejsan vänner!!
Nu är det så här att när jag kom hem från skolan igår så sa modern "Datorn fungerar inte" jag tänkte "Shit! Mitt liv är över!". Jag gick runt där hemma, hade absolut inget att göra, lade mig på soffan och satte igång TV:n. Jag somnade och sov 1-2 timmar. Sköönt, förutom att det var väldigt varmt, men allt går. Det blev kväll och datorn fungerade fortfarande inte. Jag kunde inte gå in här och skriva blogg, jag kunde gå in och spela på spelsidan där jag vanligtvis är inne annars. Förvisso finns det annat i livet än datorn osv. Men jag har den vanesaken att jag sitter framför datorn en stor del av min fritid då när jag inte är med min flickvän. Är jag med henne så dumpar jag datorn helt. Men jag fick idén "Men jag kan ju plugga istället" så jag gick in på rummet, hämtade skolväskan, upp med grejerna på bordet och satte igång med mitt pluggande. Mobilen gick varm, just när jag hade något att göra, så jag höll på med mitt pluggande, tittade på TV, smasade och pratade lite i mobilen med först min kompis Sofi, sen med Felicia och efter det ringde Ida<3.

Datorn där hemma fungerar fortfarande inte så därför passar jag på att vara på internet i skolan mellan dom gånger jag pluggar. Men då går jag in på min blogg, på bilddagboken och så. Min bror kom med en tillfällig dator till oss vid halv fyra i morse men den är ju segare än en snigel en tråkig regnig dag.

En rolig sak var i förrgår när min kompis i Norrland hade läst min blogg, hon berättade en sak som jag inte tänkte på och det var att när jag beskrev Sofi så lät det precis som en beskrivning på henne med. Min kompis Sanna "Ängel" så för att förklara henne kan säga: Titta på Sofi :P.

Hoppas inte ni har gett upp hoppet för min blogg och tror att jag har slutat skriva, istället att ni fortsätter läsa i hopp om att få veta mer om mig och mitt liv. Jag ska försöka skriva i skolan i morgon med och hoppas på att datorn fungerar eller att modern har köpt en ny antingen idag eller i morgon. Annars blir jag utan dator i helgen, men jag ska ändå på kalas hemma hos Ida på lördag, jag ska dessutom avstå från alkohol för jag pallar inte med det längre, så det blir läsk hela kvällen, det är ju roligare utan alkohol som alla säger. Folk säger att det inte stämmer men dom ljuger, ljuger och åter ljuger ;).

Nu tjatar Daniela i min klass på att hon ska ha datorn så det är väl bäst att lämna över den :P.

Men ni får ha det super bra allihopa och ni som inte får tag på mig, har förmodligen mitt mobil nummer, annars ses vi om några dagar.

Hejdå!!

/Markow

Godmorgon Världen!

Godmorgon vänner!
Jag vaknade för cirka 10 minuter sen, så det första jag gjorde var att skicka ett sms till min skatt, sen satte jag mig vid spisen och rökte en morgon cigarett. Jag ska snart in i duschen och efter det till skolan.
Jag har sovit jätte gott, fast jag inte somnade ordentligt förrän halv två i natt, men därefter var det härligt:).
Larmet på mobilen ringde med "Flintstones" och av den vaknar man ganska med detsamma.

Idag är det onsdag så då har vi "EPA" i skolan och det står för Eget planerat arbete och då får man jobba med lite vad man vill och gå hem när man vill, tror jag, jag har inte förstått det där riktigt :P.
Men annars är tiderna från åtta till ett, så det ska nog gå bra.
När jag kommer till skolan, träffar jag ju ändå Ida och hon stöttar en jätte mycket i skolan, hon har fått mig att ta skolan på mer allvar, dessutom så har jag inte tänkt på körkort så jätte mycket förut men hon har fått mig att tänka på det och jag kanske tar den delen på allvar med.

Jag känner mig riktigt seg nu när jag sitter här och skriver, gäspar flera ggr om, händerna känns som gelé och jag känner mig riktigt trött. Men det försvinner i duschen.

Det känns som att fler och fler läser min blogg, till och med modern har börjat med det :P.
Farsgubben vill med läsa, men han vet ju inte ens hur man sätter gång i en dator men det får jag ta och lära honom en dag. Det enda han kan på datorn är att spela flipperspel, om man letar upp det till honom,
Men han är go, min egen lilla farsgubbe, han fyllde nyligen 65 år och då blev han pensionär från polisen efter 45 år i tjänst.
Lite små stolt är man över honom förstås, jag menar det är ju ändå rätt länge och skulle man palla det själv? Har jag ingen aning om.
Farsgubbens fru skulle då läsa min blogg sa hon, hon vet hur man gör. Hon är schysst faktiskt, man får en go kram varje gång man kan kommer dit, man känner sig välkommen.

Nej..nu ska jag vidare, skriver senare idag igen.
Ha det bra människor!
Hejdå!

/Markow

Kunde inte låta bli :P

Hejsan läsare..
Jag kunde inte låta bli så jag kom in och skriver ett inlägg till innan jag lägger mig..
Det är bara det att det känns så befriande på något sätt att skriva det man känner och det gör jag varje dag annars men det är lika bra att skriva ner och veta att folk läser, kanske kan dom hålla med eller tycka tvärtom om saken man skriver om eller så ;).
Men det är bara det att när jag skrev inlägg sist idag så blev det att jag skrev klart det jag skulle skriva och efteråt kom jag på mer att skriva men hade inte riktigt orken att lägga till orden och meningarna och ville inte att något skulle förstöras på något sätt eller.
Jag är ju ny på detta med blogg och då kan man inte allt, inte än. Det kommer nog skulle jag tro.
Nu har jag gjort reklam för min blogg lite överallt och hoppas på att folk kommer och läser vad jag skriver.
Det är ju bra att andra kan veta hur min vardag ser ut osv. Inte mig emot.
Jag har fått nya kompisar på sistone lite överallt och kompisar kan man inte få för mycket av, men av någon rätt konstigt och mystisk anledning har det blivit att jag mest har tjejkompisar. En del anser det som att man är homosexuell då..men hallå..kan man inte få ha vilka kompisar man vill av vilket kön man vill?
Jag är 100% Heterosexuell och som jag skrev innan ska jag skriva om "suprisen som jag kallade det för ni skulle bli nyfikna :P.
Jag har en underbar flickvän som jag älskar..en helt underbar tjej som alla jag känner inom familj och vänner tycker om. Ingen har sagt något negativit om henne och det är ju ändå många som träffat henne. Men tur är det att dom inte har gjort det, men vet ni vad? Jag hade inte brytt mig om någon sagt något negativt ändå;).
Jag får vara med den jag vill och ingen annan bestämmer något annat;).
Du vet vem du är och du vet vad jag tycker om dig..du vet att du har en nyckel till mitt hjärta <3.
Och mina vänner, ni vet också vilka ni är, vissa är mer speciella än andra ;).
Mina vänner ställer upp för mig och jag ställer upp för er, mina vänner..det är ofta ni kommer till mig då ni behöver stöd och råd..det känns bra att hjälpa till..fortsätt med det :).
Jag märker att jag skriver långt i varje inlägg och hoppas det är ok för er läsare, men skulle det hända att ni vill ha det kortare eller något så kommentera det i något inlägg som i t.ex detta eller så, så tar jag in det och gör så gott jag kan :).
Man kan ju säkert dela upp det med, men jag verkligen ÄLSKAR att skriva :P.
Nä nu ska jag sova..godnatt mina underbara läsare, tipsa gärna andra om ni vill :D:D.
Natti Natti! Sov gott med er!

P.s ni kan se mig och min flickvän på www.bilddagboken.se och sen gå in på hennes namn: Pudelfisken90

/Markow

Kvällen närmar sig

Nu närmar kvällen sig och jag har nästan precis somnat...ja, jag somnade ändå :P.
Jag sov i ungefär 2 timmar, 2 härliga timmar.
Nu är jag hemma hos modern och har precis ätit mat, ska snart sätta mig vid spisen, dra igång fläkten och ta en härligt go cigarett. Som jag dessutom håller på att sluta med..jag ska absolut inte röka och det har jag lyckats sluta med rätt så bra, röker nu mera endast 2-3 cigg per dag. Förut var det mycket mer.
Det här med att skriva blogg börjar kännas riktigt bra..det har snart börjat sjunka in...jag har faktiskt en blogg, men jag vet inte om man måste göra reklam för den eller om jag får besökare automatiskt.
Men jag såg i alla fall att min Bompis skrev om mig på sin blogg och det var snällt gjort, hon brukar skriva så underbart fina saker om mig.
Jag har en underbart go vän med, Sofi som går med mig och Flay på skolan.
Sofi kan man förklara kort och enkelt:
En liten tjej med blont hår och lite osmart..men underbart underbart go tjej :).
Jag har känt henne länge och det känns bra.
Dessutom så har jag inte nämnt en sak..kanske för att det ska bli som en lite suprise.
Men det skriver jag om i nästa inlägg, ni får komma in och kolla då jag skrivit om denna lilla suprise.
Bäst ni har ögonen öppna...

/Markow

Välkommen till bloggens värld Markow

Hejsan människor :).
Nu har jag efter mycket funderande fram och tillbaka, kommit fram till att jag skriver en blogg.
Det är många som gör det nu. Överallt kan man se folk som bloggar om sitt liv, där de skriver om sin familj, sina vänner, sitt förhållande, sin skola och allt som det nu finns att skriva om.
Jag själv tycker att mitt liv kan se rätt intressant ut ibland, medan vissa dagar av mitt liv är lika med noll. Men det som är lika med noll, behöver man ju inte yttra sig om. Idén till att jag ville göra en egen blogg kommer från min Bompis Flay, efter henne gjorde hennes mamma en blogg med :).
Jag läser deras bloggar varje dag, skulle jag missa någon dag läser jag det en annan dag.
Det ska bli intressant att se hur många som fattar tycke för min blogg och jag hoppas att ni kommer trivas..skulle det hända att ni vill veta mer om olika saker, så skriv det i något inlägg till mig så ska jag göra det bästa jag kan. Skulle ni vilja veta mer om annat i mitt liv så skriv det med :).
Nu ska jag skriva lite om vad som hänt denna dag..

Idag så var jag i skolan och pluggade och hade skoj, satt kvar på skolan med läraren och två andra elever till ungefär 15.30 och därefter cyklade jag hem till farsgubben och satte mig här en stund, efter en stunds telefonpratande med en kompis. Snart har jag tänkt cykla vidare hem till modern och försöka plugga på min svenska lite. Den ska helst bli klar innan sommarlovet, satsar på mvg.
Ibland om dagarna brukar jag lägga mig på soffan efter en jobbig skoldag, men jag vet inte om det blir idag..vi får se;).
Jag ska försöka komma in och skriva lite ikväll också, så får ni läsa mer om mig.
Nu ska jag umgås med farsgubben lite, sen cyklar jag vidare på andra äventyr.
Ha det bra alla där ute i den vida världen!

/Markow

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0