Spökafton över, lika bra!

Godmorn!
Jag vaknade för typ 20 minuter sen. Kunde inte sova mer tydligen. Jag gick och la mig runt halv tolv i natt. Orkade inte vara uppe mer. Det var inget skoj att göra mer..

Min kompis två barn skulle följa med mig ner på stan på spökafton, för deras mamma är förkyld och ligger sjuk hemma. Men de ångrade sig. Så jag fick gå själv, men jag träffade Erica. Vi gick en runda på stan. Jag träffade lite folk jag känner.

Några kompisar var sura på mig igår för att jag inte hade kommit ner till bowlingen som jag hade sagt. Så snackade de om något jag skulle gå med de på idag, men vet inte riktigt om jag kan. Men jag får väl skjuta på allt annat och gå till de. Annars blir jag kallad svikare och det känns ju inget kul. En av dom värsta sakerna är när man sviker sina vänner...
Det vill jag verkligen inte. Älskar mina vänner ju så mycket<3
Tänk om de hade velat komma hem till mig någon gång, där är några st som har varit här hemma men några få som har missat det. Men jaja så är det väl :P.

Nu vart kaffet klart, så det ska jag dricka nu och sen göra mig i ordning och göra saker som mamma har bett om. Så får se hur dagen blir ändå..

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Spökafton! Muhahaha!

Godmorn folket!
I morse vaknade jag med ett riktigt cigg sug. Mamma åkte till jobb i morse med allt som har med cigg att göra..kände riktig panik! Men jag har ändå sagt till mig själv några tusen ggr att jag ska sluta röka, jag vill sluta röka. Jag lovade dessutom Sanna igår när vi var och fikade på Maddes att jag ska sluta röka.
Så i morse fick jag istället ta till mig en snus.
Jag har tänkt sluta med cigg helt och istället snusa, sen därefter sluta med snus :).
Det kostar ju en hel del :S.

Nu ska jag gå och fixa frukost :). Är helt ensam hemma tills i eftermiddag/kväll någon gång så det blir lite ensamt idag men jag överlever nog :).

Sen ikväll är det spökafton! Det var ett tag sen, ett helt år sen sist :P. Affärerna har öppet till sent ikväll eller till i natt bara. Mysigt är det och folk går runt och spökar.
Det är lite synd att vi har portkod för jag vill gärna höra det ringa på dörren, öppna och se barn som har klätt ut sig, ge de godis och slippa bus :P.

Men nu ska jag vidare. Ha det gött alla där ute!!

M.V.H Markow

Robinson 2009

Hejsan alla glada människor!
I morse gjorde jag en sak..jag sökte in till Robinson 2009! Några polare snackade igårkväll om att de hade gjort det, så jag gjorde det med och så får man se vilka som kommer med :). Det vore ju självklart kul förstås.



Ni som också blir sugna på det, gå in på www.tv4.se och scrolla lite så hittar ni det :). Skriv gärna i en kommentar här i min blogg om ni sökt in :). Vore ju ruskigt kul om man kom med.

Har precis ätit lunch, linssoppa :). Smarrigt värre :).
Nu ser jag "Oprah", de pratar om hypnoser och grejer, verkar rätt spännande och intressant. Men ska man alltid tro på det tro? Det kan man fundilera på :P.

Nu ska jag sova en stund. Ha det gött alla där ute!!

M.V.H Markow

Kaffe med gott i + Parken + Promenad

Godmorn!
Jag vaknade nyss och sov rktigt bra och gott :). Sen kom en av mina bröder hem till oss, Peder. Så jag ska väl in i vardagsrummet snart och se social ut med han och mamma. Men jag vill bara skriva lite, om gårdagen och så :).

Jag och Erica bestämde oss för att dra ner i parken runt 22.00 igår kväll, det gjorde vi med :). Vi satte oss med hennes jycke Rex och drog upp grejer ur påsen. Kaffe, grädde och gott :). Sen satt vi där och hade det mysigt som vanligt :D. Sen kom Tuss, Zäta och Andy förbi en runda.
En stund senare gick jag upp med Rex, sen gick ner i parken igen och lite senare gick Andy hem. Sen sa vi hej då till Tuss och Zäta och vi gick vidare hem till en annan kompis till mig, Carina :D.
Sen gick vi hem på våra håll.



Det var en mysig kväll :). Jag trvis riktigt bra ihop med Erica. Min underbara vän :).

Nu sitter här jag här framför laptopen i köket som vanligt och dricker go-kaffe. Det är riktigt gott :).

Ska vidare in till vardagsrummet nu. Vi hörs :)

Lov! Härliga lov!

Godmorn!
Sitter här och glor lite :P. Nu har man dessutom lov och det är rätt härligt :D. Ingen skola och inga bekymmer på något vis :).
Nu är det bara dator, tv, polare, mobilen och allt som hör där till. Sova :P. Upptäckte att dator, tv och mobil får mig att låta som en nörd eller tönt :P. Men riktigt så illa är det inte haha.

Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet, glo på tv och dricka kaffe :D.
Min lilla morgonrutin ju :).

Men ha det gött alla där ute!!

M.V.H Markow

Gammal säng ut, ny säng in!

Godmorn!
Har inte skrivit på ett tag men det har inte riktigt blivit tid till det. Har hänt en del på sistone och jag har varit ute nu två dagar i rad. Både fredag och lördag. Det är inte ofta det händer. Men det blev inte så mycket alkohol i lördags, fast det gör inte mig så mycket. Jag är bara ute efter att ha roligt ändå :).

Gårdagen började med att jag och mamma stack till Ikea och handlade en säng, en dubbelsäng som jag ska ha på mitt rum. Den förra gick i sönder till slut.
När vi väl var på Ikea, skämde mamma ut mig :S. Hon gick fram till en i personalen vid ingången och sa att vi skulle köpa en ny säng för hennes son hade ******* sönder den förra. Det var riktigt pinsamt :S. Haha så skämmigt det var :P.

Men nu på morgon skruvade jag ner sängen och har lagt resterande bitar i hallen som sen ska kastas. Den nya sängen kommer mellan 09.00 - 13.00. Så det är bara att avvakta och se när vi får den :). Det vart en fin säng.
Vi tittade först på en säng, men den såg ut som rena plockepin. Såg ut att gå i sönder när som helst. Mamma sparkade på den för att se om den var hållbar :P. Men nej. Så till sist hittade vi en för 995 kr :).
Därefter stack vi till restaurangen och åt köttbullar med potatis och go sås :D. Det var riktigt mysigt och gott :).
 

Aspelund Sängstomme, Antikfärg
995 kr

Igårkväll vart det att bli hemma hos polaren Linda och barnen. Sitta och snacka skit och dricka kaffe, röka en cigg. Var där i några timmar och sen stack hem och mös :).

Just det, jag har glömt berätta en sak..beredda på att få veta?
Okej! :D. Men i alla fall så sökte jag ett jobb i förra veckan och två dagar senare ringde de :D:D:D. Det vart lite 20 frågor på telefon och sen sa tjejen i luren: "Vi hör av oss". Hur positivt låter det? :P. Det är ju det klassiska när man träffar en tjej, sen skiljs åt. Så säger hon: "Jag hör av mig". Visst :P. Hehe.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning och invänta sängen.
Ha det gött!!

M.V.H Markow

Armarna blir för långa snart!

Godkväll!
Ikväll är ingen bra kväll :P. Erica vill att jag följer med henne på fest och Tuss vill att jag följer med henne :P. Men jag försöker slå två flugor i en smäll. Gå med Erica, som frågade först. Sen träffa Tuss :). Vill ju inte svika någon, jag är nog för snäll eller något.

Erica, du är underbart go! Min absolut underbara festkompis<3 Min underbara promenixkompis med :D:D. Trivs så bra med dig. Du har gett mig så mycket, du ska få tillbaka det sen, det vet du om<3 Tack för att du finns :).

Tuss, du är underbar med på ditt vis :). Men det är ingen höjdare att du och jag är fulla ihop på samma ställe. Du vet vad jag menar, tjaffs och grejer :P. I och för sig brukar det bli ändå, men det är nog bara för att vi är så bra kompisar<3 Vågar säga vad vi tänker och tycker till varandra. Du är min underbara vän. Hoppas du vet det<3

Sen har jag en hel drös med andra underbara kompisar med!!<3 Tack för att ni finns med. Utan er vore livet meningslöst. Ni finns för mig när det gäller och jag gör så gott jag kan tillbaka<3

Och ni som är värsta stammisarna i min blogg som läser och kommenterar om olika saker och ting, kommer med hjärtvärmande kommentarer<3 Utan vetskapen om att ni läser min blogg, vet jag inte om jag hade skrivit. Det hade ju varit onödigt att skriva om ingen läser förstås :P.

Ni mina underbara släktingar där uppe i Norrland som läser, det känns underbart ändå :). Eftersom jag saknar er som tusan. Vill ju träffa er nu. Synd att det inte är gratis att flyga upp till er<3 Alla mina underbara 9 kusiner, mormor & morfar, gammel-mormor, morbror, moster och hela baletten<3

Samt min underbara mamma som kommenterar lite då och då, men du läser min blogg varje morgon. Så fort jag har skrivit<3 Tack för att du finns mamma. Du vet att du betyder mycket för mig<3 Utan dig hade detta inte varit en blogg om mitt liv, utan dig hade jag inte funnits till. Bara synd att den som hjälpte dig göra så jag kom till världen skiter i mig. Men du finns för mig i alla väder. Vi har bråkat, gråtit och varit hel osams. Men vi har alltid blivit sams. Med dig kan man prata med om allt<3 Tack för att du har funnits där för mig. JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!<3

Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Vi hörs och ses gott folk. Kram på er i massor!!!<3<3<3

Ha det gött!

M.V.H Markow

Krogen

Godmorn!
Det vart krogen igår, så det blev inte så mycket skrivande på hela dagen.
Jag var i skolan och sen hem och sov och sen vidare till polare och därfter vidare till andra polare som vi sen drog till krogen med :P.
Men det blev inte så sent i natt och jag vart inte för full heller :). Men det var då dö trevligt igår :D:D.

Tack mormor för din komentar<3
Tack till er andra med för era kommentarer<3

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men det kommer väl mer under dagen får jag hoppas :D:D.

Ha det gött!!

M.V.H Markow

Godmorn!

Jag säger Godmorn till alla nyvakna som har vaknat och gått upp för denna dagen, som vissa av er har skolan framför er, läkare, tandläkare eller vad som helst. Men ändå är det en God morgon! Välkomna upp ur sängen! Vare sig ni har sovit ensam, eller med någon särskild person<3
Godmorn!!

Med denna länk säger jag alltså: Godmorn!

http://www.youtube.com/watch?v=qVNy1Miw18Y

Selma Dagen

Godmorn!
Sitter med kaffet i hand 2 timmar tidigare än vanligt. Mamma väckte mig nu klockan 05.00 innan hon stack iväg på jobb, en försäkran om att jag inte ska försova mig idag. Hon skulle ju iväg till jobb nu tidigt så det fick bli så. Jag är riktigt svintrött. Men det fixar sig :).

Förlåt, men orkade verkligen inte skriva igår kväll, jag var riktigt trött efter en lång dag.

Jag tränade på gym med skolan, har inte varit på idrotten på ett tag med skolan, men igår var jag där :D. Vi körde "Spök-boll", fast före det hade vi uppvärmning på olika vis som var rätt roligt :).
Efter det stack jag och Emma i min klass iväg till motions cyklarna och cyklade i cirka 12 minuter, sen pallade vi inte mer :P. Då stack vi tillbaka till de andra och lirade egen voleyboll med Isabelle och Johanna som inte var ombytta.
Där efter blev det dusch och sen iväg till skolan igen och sen hem.

Jag bakade muffins igår eftermiddag som jag ska ta med mig på "Selma Dagen" idag. Dom blev faktiskt rätt goda. Men ändå, jag baka muffins? Men visst det gick bra :D:D. Det blev typ 20 st, men där är 15 kvar ungefär. Jag bjöd lite försökspersoner igår.
Jag bjöd Emma (Tuss) och hennes mamma när jag stack ner på dansen där de var.
Sen bjöd jag Emma i min klass som jag träfffade utanför cafét "Maddes". Emma i min klass kom med en rolig kommentar. Hon är lite snuskig som jag :P. Emma bara så här: "ERIK! Vad har du gjort??! Den smakar salt!!" Jag fattade direkt vad hon syftade på. Så jag bara "Hahaha. FÖRLÅT!" Haha. Men jag tror hon tyckte den var god ändå. Jag hade inget salt i :S. :P.



"Selma Dagen" innebär att alla tar med sig varsin grej att bju på. Sen har man roliga lekar och så vidare :).
Det är hela omvårdnadsprogrammet som ska vara med på det. Förutom treorna tror jag, men jag är inte säker, det återstår att se :). Får se hur många som vågar ta sig an mina muffins :P. Jag själv tyckte att dom blev bra i alla fall :D.

Jag känner mig lite piggare nu efter att ha druckit mitt kaffe :).
Sen blir det att göra sig i ordning och sen dra iväg till skolan.

Igår kväll nattade jag min kompis två små barn. Som jag gör varje kväll jag går därifrån då de har lagt sig eller ska lägga sig. Jag gick in och kramade Kim och sa godnatt och sen gick jag vidare till Angelin och kramade henne godnatt med. Sen gick jag ut i vardagsrummet igen. Då kom min kompis Mamma dit och bad mig prova en tomtedräkt. Den passade prefekt :). Och då sa min kompis och hennes mamma: "Bra. Då är du tomte hos oss denna julen med" Det fick jag ju gå med på :D.
Men det gör inte mig något såklart. Jag tycker bara det är skoj.

Nu ska jag in på bdb och kolla på mina polares foton och kommentera lite :). Är du med på bdb och läser detta så skriv gärna till mig där och bli vän med mig därinne :). Jag heter Markow. Inte så ovanligt att jag gör det kanske :P Hehe.

Ha det så bra där ute!!

M.V.H Markow

Jogga? Haha :P

Godmorn alla där ute! :D.
Hoppas att det är bra med er :).

Nu vill jag veta:
  • Tycker ni jag skriver för lite eller för mycket i min blogg?
  • Vad tycker ni om mina rubriker, är dom för tråkiga och för korta eller tvärt om, eller annat?
  • Borde jag skriva mer om annat?
Jag vet att jag själv bestämmer över min blogg hur den ska se ut osv. Men det är ändå kul att veta vad ni tycker :D:D.

Sitter här nu på morgon som vanligt och dricker mitt kaffe :P. Ska snart sätta mig vid fläkten och röka en go härlig cigg :).

Men det ska jag sluta med snart. Ska sluta med sånt onyttigt.
Vet ni vad jag har fått för mig? Att jag ska börja springa/jogga. Hur tusan ska det gå till...:S. Men andra har lyckats, så då får väl jag kunna göra det med. Men ingen får se mig springa :P. Haha. Nej men det kan nog bli kul.



Äsch..ni får ha det så bra :). Ska försöka skriva mer i förmiddag.

M.V.H Markow

Skönt att vara igång :)

Godkväll folket.
Idag har jag varit igång och det känns rätt skönt. Gick och la mig på soffan när jag kom hem från skolan. Låg och tittade på "Hem till gården" två avsnitt :). Sen efter det slocknade jag, så det blev inget "Våra bästa år" men där går det så långsamt ändå, så det är inte mycket man missar :P.

Sen när jag vaknade vid halv fyra på eftermiddagen så vart jag igång. Stack iväg med cykeln till cykelaffären för att fixa till skyddet som sitter mot kedjan så man inte får olja på byxorna när man cyklar, men de hade fullt upp så det blev inte av. Ska dit imorn istället och se om de kan göra något då istället :). Nu så länge måste jag ju trycka ner byxan en bit ner i strumpan så det inte blir olje fläckar, lite otrevligt värre :P.
Sen efter det stack jag hem till min kompis Linda och satt där och hängde ett tag. Där var rätt många när jag kom dit. Eva, Lasse, Tommy och Linda, plus hennes barn då förstås. Sen kom det pizza och jag delade med Lasse :). Gott.



Efter jag hade varit där, stack jag ner till Maddes och träffade min kompis Lotta och drack kaffe ett tag. Trevligt värre :D. Så satt vi väl där i en timme eller två.
Följde henne till rätt nära dit hon skulle (jag släpper aldrig iväg en tjej ensam på kvällen), sen stack jag vidare ner i parken och träffade min kompis Erica och drack kaffe som hon tog med sig. Så vi satt där i en timme eller två :P. Mysigt sånt :).
Sen gick vi en promenad, följde henne till dörren. Där efter stack jag hem.

Så det känns som jag har varit igång en del idag och mycket kaffe har det blivit, men ändå är jag trött :S.
Men det är ur skönt att  vara ute och gå en promenix och sen komma hem och lägga sig. Men jag känner mig tvungen att sätta en kråka i bloggen, så jag håller den levande :D.

Ha det gött alla där ute och sov gott! För det ska jag :).
Godnatt!

M.V.H Markow

Skola idag

Godmorn!
Idag blir det skola igen efter att jag har varit hemma ett tag. Kan inte stanna hemma för evigt och vill fösöka vara i skolan ändå :). Jag måste ju klara skolan förstås.

Det är jobbigt att vara förkyld, näsan rinner. Så fort man skrattar eller andas på något skumt vis känner man hur det börjar bli skumt i halsen och man hostar nästan upp lungorna. Haha rätt räligt ändå :P.

Jag skrev inget blogg inlägg igår kväll/natt, jag vet. Förlåt. Men jag var så trött och hade inte lust till något egentligen..

Men det här med förkylningen..hur jobbigt är det inte att gå runt och näsan rinner, man måste snyta sig men känner att man inte vill göra det inför folk. Man sitter på lektion och det rinner ordentligt ur nästan. Vad gör man? Ofta tycker läraren inte om att man springer ut och in från lektion.

Men nu måste jag gå och göra mig i ordning.

Ha det gött alla där ute!

M.V.H Markow

Sjuk :(

Godmorn!
Idag är jag sjuk än, men mamma väckte mig ändå för att se om jag skulle till skolan ändå. Men jag vet inte om jag orkar för den här jäkla hostan och jag har så ont i halsen. Men jag kanske går till skolan ändå. Jag får se. Ska se om det kanske har blivit lite bättre.

Nu sitter jag då och skriver blogg och dricker kaffe :) Som vanligt :P.

Ska snart gå och lägga mig och se om det blir någon sömn eller hur det blir.

Skriver mer sen :):

Ha det gött alla där ute och ha en trevlig dag :D.

M.V.H Markow

Bang! & Smutsen är borta!

Godkväll godkväll!
Är sjuk :(. Men annars är det väl rätt okej. Sitter och göttar mig framför datorn i soffan och glor lite på tv samtidigt. Det är mysigt :). Det enda mysiga är att jag hostar som tusan i det..tråkigt men det får man väl stå ut med.

Jag gick hem från skolan idag för detta skit..men vad skulle man göra :S.

Angående rubriken så är det för att jag visste inte riktigt vad jag skulle döpa den till. Så jag stal idén från My. Sorry My men jag tyckte det lät roligt, med tanke på Cilit Bang reklamen :P.

Det blir inte så mycket skrivet ikväll, orkar inte skriva så mycket mer, känner mig hel sjuk.

Men ha det gött alla där ute!!

M.V.H Markow

En groda i halsen?

Godmorn!
Nu är det måndag igen och skola igen..suck! Men det tråkigaste just med denna dagen och kanske denna veckan är att jag håller på att hosta upp mina lungor snart känns det som. Det är jätte jobbigt. Jag är helt över förkyld. Så säger mamma och viftar med pekfingret: "Du ska till skolan ändå, du har ingen feber" då kan man bara säga "Jaja, okej då".

Jag får ta bussen till skolan åtminstone :). För den kedjegrejen som sitter på cykeln så man inte ska kladda ner byxorna, har lossnat. Så jag får välja..gå till skolan, NEJ TACK. Inte till gullstrand :S. Ta bussen...JAA! Det gör mig inget :P.

Det känns som jag har en groda i halsen :S. Skit jobbigt är det..men jag får väl stå ut..

Nu är kaffet uppdrucket och klockan börjar närma sig busstid snart. Bussen går fem i åtta. Missade den förra, så jag blir cirka tio minuter sen.

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

En död söndag

Govkäll damer och herrar.
Nu är det kväll och jag har lite tråkigt, som jag haft resten av dagen med. Förutom när jag var hemma hos Linda, där jag träffade Emelie och barnen<3.
Det fick mig å bättre humör ett tag.

Har pratat en del i telefon idag med olika människor och smsat och haft mig.
Suttit här framför datorn och surfat runder.

Mitt förra blogg inlägg blev nog lite sorgligt, men just då och nu oftast känner jag lite sorg. Det är jobbigt men det verkar inte försvinna.
Klart att det finns glädje kvar, men det verkar inte vilja komma fram riktigt idag.

Jag ville verkligen gå på retoriken i skolan imorn men nu känner jag mig riktigt jäkla sjuk. Helt över förkyld och känns som det är en groda i halsen som jag försöker hosta upp. Svider i halsen och jäkligt. Huvudet värker och verkar nästan sprängas när som helst.

Tack för alla fina kommentarer jag får hela tiden :).

Nu ska jag glo vidare på en film på tv3 med Cameron Diaz. Ha det gött alla där ute och godnatt om vi inte hörs mer ikväll.

M.V.H Markow

Vart tog du vägen? :'(

Godmorn alla sköna själar.
Sitter här framför datorn och vaknade för snart en timme sen. Är lite trött men det gick tydligen inte att sova mer.

Jag var hemma hos pappa igår. Det var inget roligt.
Vart har du tagit vägen pappa? Du är helt förändrad. Det finns inget kvar av dig. Du har blivit så smal och har problem med din kropp, men tyvärr gör du det inte bättre... Jag älskar dig pappa, men är det ömsesidigt? Tyvärr är det inget du har visat. Du behandlar människor i din närhet mycket dåligt. Bryr du dig om oss? Mig, Karin och resten av dina barn? Det gör du nog, men inget som du visar. Jag grät när jag såg dig, jag grät när jag kom hem, jag gråter varje dag för dig.
Sluta med skiten du håller på med. Snälla!
Jag ska inte dricka mer, inte efter alla dessa år jag har sett dig. Finns en stor chans att jag med blir alkoholist.



Just nu blev det ett litet ledset blogg inlägg men hoppas ni står ut med det. Jag vet att pappa inte läser detta men jag hoppas han gör det ändå på något vis så han kanske förstår vad det innebär vad han håller på med...

Nu har jag precis varit inne på bdb (bilddagboken) och kollat och kommenterat mina vänners foton. Men en av mina vänner, har avslutat sitt konto :O. Det förvånar mig verkligen. Varför gjorde du det Ellinor?
Nu står det "Vänner (1)" och det betyder att det finns en vän kvar av de jag har på min lista som har bilder jag ska se. Men det går inte för hennes konto finns inte mer :S.

Ajja nu ska jag gå och klä på mig. Ha det gött alla där ute!

M.V.H Markow

Whiskey? Nej tack!

Hejsan!
Jag kom precis hem från pappa, kom dit idag efter att jag festat loss i natt. Jag var jäkligt bakis när jag vaknade idag, tror inte jag ska satsa på whiskey mer :P. Tack snälla underbara Erica som är så generös. Den räckte ju bra för oss tre :D.
Det är så kul att festa med dig och Nattah. Ni är helsköna att festa med :D:D.

Tack andra människor för igår! Tack Carina, Jenny, Tony mfl med.
En riktigt rolig kväll :).

Den whiskeyn satt verkligen, jäklar vad det kan slå runt för whiskey :P Hehe

Du som kommenterade bloggen om min katt, Pontus:
Det är inte helt efter min kusin, det är mer ett namn som vi tyckte skulle passa fint på honom och det är ett fint namn rent allmänt. Sen att min kusin heter lika dant är ju ett plus. Men allt är det lite efter kusinen :).

Fått svar på din fråga nu? :). Gillar att få frågor :D:D. Hoppas att du fortsätter att läsa PedoBear :D.

Ska äta nu och se "Svensson Svensson". Ha det bra alla!

M.V.H Markow

Sluta röka? Öppna en L&M cigg

Godmorn!
Sitter här och segar lite, kaffet är uppdrucket och ciggen är slut :S.
Men mamma är snäll, får lite cigg av henne då och då :). Jag har inte så mycket pengar för tillfället så.

I skolan igår stod jag, Jonna, Sandra och Sawsan stod utanför skolan och rökte, Sawsan fick en cigg av mig. En utländsk L&M. När jag hade rökt klart min cigg sa jag att jag skulle visa för tjejerna vad som gömmer sig i ciggen.
Jag släckte fimpen, öppnade upp den och visade innehållet. Sawsan höll på att spy :S.
Det är en sak i ciggen som jag har upptäckt. Öppna en L&M så ska ni själva få se om ni inte redan vet om det.
Först när man öppnar ciggen så kommer det ett litet filter som är jätte litet. Där bakom finns det ett filter till som ser lite smått äckligt ut.



Jag tror inte att Sawsan kommer röka i fortsättningen :P.

Nu ska jag gå och göra ve mig och dra till skolan.
Ha det gött alla där ute!

M.V.H Markow

Party? Vart? "Där, där, där och där"

Hej hej.
Ikväll var jag barnvakt mellan cirka sex till rätt sent. Sen träffade jag min tjejkompis Josefine en stund, så gick vi en liten runda och snackade skit.
Nu är jag hemma och ska snart sova har jag tänkt.
Det är skönt att ha varit ute och rört på sig och sen komma hem och lägga sig. Riktigt härligt :D.

Imorn kväll ska jag på maskerad hos min syster Sara. Jag vet inte helt säkert vad jag ska ha på mig, men jag ska klura ut något finurligt :D. Ska försöka fixa bilder från maskeraden som jag ska lägga in här så får ni se :D.
Ska se om jag får tag på lite sprit att ta med mig :).

Det känns som att det är mycket partaj på g. För att om typ två veckor ska min lilla syster ha Halloween party här någonstans i Landskrona. Samtidigt ska några polare till Danmark samma kväll som jag med hade velat gå på med på, men nu är det så här att man kan inte både ha kakan och äta den som det brukar heta. Så jag väljer Halloween partyt, trivs bäst på hemmaplan :D.

Josefine frågade om jag vill följa med till Danmark nästa helg, men jag vet inte riktigt..är lite rädd för att åka på såna äventyr, liksom tanken på att man kanske inte kommer hem, råkar gå vilse mitt i Danmark..kusligt :S. Sen om man skulle få slut på pengar eller något. Bli rånad eller vad som helst. Kidnappad :S. Haha nej där var det kanske lite överkurs, men man vill ju inte att något ska hända såklart...

Nu ska jag då gå och sova, skola imorn igen :(.
Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Verklighet

Godmorn!
Nu sitter jag här framför datorn som vanligt och dricker gokaffe :D. Ska snart hoppa in i duschen och göra ve mig, sen dra vidare till skolan.
Jag vaknade lite senare än jag ska, för typ 10 min sen. Går ju annars upp halv sju helst. Så jag får hinna så gott jag kan.

Det är så konstigt när man drömmer, hur tusan kan drömmar verkar så verkliga? Det är ju så att man måste kolla upp när man vaknar så det verkligen stämmer det man har drömt om och se så allt står rätt till. Det kan vara ganska kusligt ibland.
Ibland kan man vakna helt kallsvettig och vara livrädd för att råka somna om igen.
Det där med drömmar är ett helt mysterium.

Nu ska jag vidare. Ha det gött alla :D:D.

M.V.H Markow



Barnvakt och bullätande

Godkväll mina vänner.
Jag kom precis hem från min polare, där jag har varit barnvakt ikväll från kvart i sex till ungefär klockan nio. Sen stannade jag kvar ett tag till och hjälpte till med barnen medan min kompis gjorde lite andra saker i hemmet. Sen satt vi och tittade på tv och åt goa varma bullar och drack läsk och såg "Paradise Hotel". Jag tycker om den serien :). Den är faktiskt bra.

När jag var barnvakt till dessa små underbara barn på 8 och 10 år, så satt vi tillsammans och tittade på tecknat hela kvällen på "Toon Disney" eller vad det heter. Det kom sex avsnitt av "Lilo och Stitch". Det var rätt kul ändå :). Efter mycket busande med barnen satt vi och tittade på det :). Mysigt.



Nu är jag väldigt trött och hängig, så jag ska snart gå och lägga mig. Ska borsta gaddarna och tvätta ansiktet och sen sova riktigt härligt i min riktigt härliga kalla säng :D.

När vi såg "Lilo och Stitch" märkte jag att vissa av dom figurerna kallades för olika siffror. Tänk om vi människor med hade gjort det, istället för namn. Snacka om rörigt det hade blivit :S. Typ: "Kom 121:an så sticker vi till kiosken" "Vad du är vacker 168:an".

Jag vet att jag har konstiga funderingar och tankar om saker och ting, men det får ni stå ut med :P. Ni skulle bara se hur det ser ut i min hjärna och tankegång. Ni hade nog bara gått er väg :P.

Godnatt på er!

M.V.H Markow

Lång dag, längre dag

Hejsan.
Jag har precis kommit hem. Idag har det varit en lång dag med lite äventyr, som jag inte riktigt kan skriva om.
När man har blogg så är det ett riktigt tillfälle att skriva om saker som händer och det jag är med om rätt mycket. Men för respekt mot folket så gör jag inte det. Vill inte skaffa mig ovänner.

Jag tycker ändå att jag ändå skriver om rätt mycket och intressanta saker, funderingar och tankar om saker och ting.

Snart ska jag iväg och vara barnvakt, ska vara där kvart i sex till halv nio. Så jag får prata med Erica om att det blir en halvtimme senare vi ses.

Nu ska jag dricka kaffe med mamma och min kompis Carina. Ha det gött alla där ute!!

M.V.H Markow

Rymmer? Nej går vilse

Godmorn!
Jag har precis vaknat och är hyffsat trött, men jag ska gå in i duschen snart och sen göra ve mig inför skolan.

När jag vaknade gick jag ut i köket, satte mig på stolen vid fläkten ovanför spisen och rökte som jag gör när jag vaknar.  När jag sitter där, så pratar mamma i telefon som varenda morgon. Antingen med min mormor eller min moster, oftast bägge två efter varandra. Nu när mamma pratade med min moster så hörde jag att hon pratade om att när katter försvinner ur sitt hem. Då heter det inte att de rymmer. De går vilse.
För en katt har ju inte begreppet att rymma från sitt hem, det är då inte rimligt i alla fall.
Antingen heter det att de går vilse, eller inte kommer in i sitt hem igen av olika anledningar.

När jag hörde deras telefonsamtal lite så blev jag sugen på att ta upp det i bloggen som en sak att skriva om, för det är ju ändå rätt tänkande.
Finns det någon som har en annan åsikt om saken?

Det känns bra att jag har bestämt med Erica nu, att vi ska ha följe att gå en runda och ibland en lång runda på kvällarna för att vi ska röra på oss. Senare när vi har vant oss vid det, ska vi gå längre rundor.
Vi vill bägge två bli smala och se bättre ut, utifrån oss själva :).
Jag är glad att jag har fått henne som vän :D. Kram på dig Erica<3

Nej, nu ska jag in på bdb och kommentera lite nya bilder som folk har lagt upp, och se om jag själv har fått lite kommentarer. Sen ska jag vidare.

Ha det gött alla där ute!!

M.V.H Markow

Sorg och lättnad

Hejsan.
Nu är det kväll och jag har precis vaknat :S. Jag får bli av med mina dåliga vanor :P. Men det går nog inte att ta bort ändå hehe.
Det var då skönt att sova i alla fall :).

Pappa ringde mig idag för första gången på länge och det kändes nästan okänt på något vis. Det var länge sen vi pratade så. Han ringde mig tydligen en halvtimme innan jag vaknade men det missade jag. Så jag ringde upp honom. Jag grät nästan när jag pratade med honom. Men tur var att han inte kunde prata mer.

Om cirka en timme ska jag ut med Erica och dricka kaffe i parken :). Det var mysigt sist vi satt där igår efter att vi druckit kaffe igår :). Mysigt med fontänen och när det nästan inte är någon på stan. Så vid 20.00 ska vi ses där :). Jag bjöd på kaffe igår, så nu är det hennes tur att bjuda sa hon så.

Nu precis var jag iväg mitt i bloggskrivandet. Jag kom plötsligt på att jag skulle iväg på möte om att vara mentor till ett barn som ska lära sig lite mer om Sverige och så. Det låter konstigt kanske, men en som ska lära sig lite mer svenska och så. Kändes kul att kunna vara med och få uppleva det och lära ut. Men jag missade mötet klockan 18.00. Det kändes så dåligt av mig :(. När jag stack dit nu, så var där ingen. Så det mötet måste ha varit kort, mindre än en timme eller så har det inte varit alls. Men jag får meddela de och se om det fortfarande är aktuellt.

När jag hade slutat skolan idag så skrev en tjej på min mobil. Hon skrev typ "Hej. Vem är du?" Så skrev jag "Erik" och då skrev hon att hon heter Erika. Kändes lite skumt :P hehe.
Det visade sig att hon bor i Helsingborg men jag har ingen aning om vem det är. Men tydligen så har jag skrivit till henne för ett tag sen :S. Men vi försöker luska ut nu hur vi har fått varandras nummer.
Jag ringde upp henne innan idag, då sa hon att jag i princip kunde glömma henne. Men hon skrev sen att det var för att hon tycker att jag låter äldre än vad jag är.
Många har trott det genom åren, men okej, jag växte upp snabbare än de andra i klassen i grundskolan osv. Fick basrösten först av alla och tydligen en riktigt mörk röst.
Så ibland måste jag övertyga folk om att jag är född 1989 och att jag är 19 år. Men oftast så går det bra ändå :).

Jag berättar senare när vi har listat ut detta mysteriet, hur det gick :).

Nu ska jag surfa vidare på nätet, men ha det gött där ute.
Förresten..tack för kommentarerna jag har fått :). Och tack Mormor för kommentaren med. Det är klart att jag tänker på er, tänker på er alla där uppe hela tiden och jag saknar er jätte mycket. Hörde att Morfar är tillbaka hemma nu. Skönt. Tack för kommentaren du med Moster :).

M.V.H Markow

Skola = Tristess

Hejsan.
Jag är i skolan nu och har precis haft matte. Jätte tråkigt men känns skönt att vara igång.
Det är rätt nice att vara här på skolan ändå, för här är folk man träffar varje dag. Vissa dönickar, andra helt underbara :D. Många man snackar skit med och bara sitter och hänger med.
Jag har ju börjat fixa med håret och har fått en annan liten klädstil och det verkar accepteras bra eller vad man ska säga. Folk tycker om min förändring :). Fast en del kanske ser det på ett negativt sätt, lite trist. Men vad ska man göra åt saken.

Nu ska jag fortsätta min rast utan dator så jag kan inte skriva mer för tillfället. Snart kommer Jasmine som ska ha sin dator tillbaka.

Men ha det bra alla där ute!!

M.V.H Markow

Kaffe + Promenad

Hejs svejs!
Jag kom precis hem. Jag gick ju ner till Maddes och drack en kaffe med min tjejkompis. Sen tog vi en promenix på stan en runda. Satte hos vid fontänen i parken och snackade om allt möjligt och kom överens om en sak som vi har pratat om ett tag, att vi ska ta promenixer helst minst en gång per dag. Vi vill bägge två gå ner i vikt, så det hade varit en rolig grej :).

När vi var ute och gick, så ringde mobilen. Det var Nille :D. Jag har hänt honom sen förskolan, han var med min kompis Emma. Hon hade skvallrat om en dikt jag skrev för ett tag sen. Så han ville ju självklart höra den hehe :). Men det är kul när dikter uppskattas. Men det är väl det att den rimmar på ett roligt sätt, så den blir rolig att läsa.
Jag lästa upp den ur tanken så gott jag kunde men jag kände att det inte gick så bra, kom inte ihåg den riktigt. Var och är ju rätt trött. Ska lägga mig om en stund.
Men här är dikten i alla fall:

Du är fin med ditt söta flin
Du är vacker när du brer mackor
Du är så snygg så jag känner mig trygg
Du är läcker så det nästan räcker
Du är käck när du när näck
Du är snäll förutom när jag får en smäll
Du är busig men samtidigt tjusig


Jag tycker om att skriva dikter, många anser det som töntigt, bögigt, och allt som det kallas nu för tiden. Men vadå? Det är jag :D. Skiter i såna tråkiga åsikter. Jag är jag, du är du, de är de. Så ska det vara.

Nu går jag och lägger mig, ringer bara först ett sista samtal sen är det natti.

Godnatt!

M.V.H Markow




"Hej det är rörmockare Per"

Hejsan.
Nu är det kväll och jag har precis vaknat :P. Jag var jätte trött efter skolan, gick ju upp klockan fem i morse hehe.
Nu när jag sov vaknade jag av att mobilen ringde, en människa sa "Hej! Det är din rörmockare" Jag tänkte "Jag har ingen rörmockare?". Men jag kände ändå igen rösten. Jag kunde inte hålla mig för skratt och det brukar inte heller busringarna heller kunna som ringer mig. Så Linnea som jag har känt sen jag var ruskigt liten, kunde inte hålla sig. När hon sa "Jag är rörmockare" en gång till och sa att hon heter Per så gick det inte längre. Så frågade jag "Är det kanske inte Emma Rodin, eller Isabell?" Då skrattade de jäklar i det. Haha roligt busringning det där.
Hoppas ni lyckades charma andra där ute :P Haha.

Jag är van vid busringare, men fattar inte varför jag blir offer varenda gång :P. Kan någon berätta det? :P Hehe.

Nu ska jag ner till Maddes Café. Ska fika med min tjejkompis.
Ha det gött!

P.s Tack för alla fina kommentarer, tjejer :D:D:

M.V.H Markow

Skola :/

Hejsan.
Sitter i skolan på bibblan och gör inte mycket för tillfället. Ska snart gå till lärarna och prata om lite olika saker, scheman, tider och ämnen.
Sen ska jag äta lunch och efter det, gå på lektion.

Jag lade in bilder på släkten i morse, hoppas ni har glott igenom dom och kommenterat :D.

Nu ska jag vidare.
Ha det gött!

M.V.H Markow


Släkt bilder

Här är lite släkt bilder + Jag. Men tänk på en sak. Dom här bilderna är väldigt gamla. Eller sen ett tag i alla fall.



Kusin Emma, Mamma och Gamme-mormor Tora



Mamma och Gammel-mormor Tora igen. Tora är 98 år



Kusin Eveline. Enda bilden jag har på dig, så du får stå ut :P



Varmt framför grillen och i solen. Jag och Kusin Pontus. Jag förstår inte det, jag har bara knasiga bilder på dig Pontus. Du får nog gå och köpa lite tröjor :P *ler*



Jag, Kusin Ellen, Moster Charlotte och Mamma. Plus några ur bild



Två oerhört trötta kusiner. Kusinerna Gabriel och Jonathan



Kusinerna Elina och Alfred. Jag diggar dom små blå ögona något enormt.



Kusin Ellen



Nej, min mobil är inte fastlimmad i min hand. Bara tycker om den rätt mycket :P. OBS! Gammal bild. Ser helt annorlunda ut nu.

Var uppmärksamma på att jag har fler i släkten, de andra kommer på bild senare. Har bara inte bilderna på de än. Men jag hoppas att en snäll släkting kan skicka lite foton på de. Eller så får jag fota egna när jag kommer upp igen :)

En liten del av ett varmt hjärta

Här är en bild på en väldigt liten del av släkten, vi är lite mer än så :P. Men dessa godingar finns uppe i Norrland, som jag saknar något enormt!!!



Från vänster: Kusin Eveline, Moster Charlotte, Jag.
Andra raden från vänster: Mormor, Mamma, Morbror Olov + Kusin Jonathan.
Tredje raden från vänster: Morfar och till sist, men inte minst Kusin Pontus

Morfar :'(

Hej.
Jag ska bara berätta att jag är ledsen för min morfar. Han ligger på sjukhus :(. Jag ska se om jag kan få in en bild på honom.



Han är jätte go och snäll min morfar.
Hoppas det är bra med dig nu mormor. Tänker på er, fast jag är 140 mil neråt från er. Kram<3

Klockan 05.00

Godmorn!
Klockan är fem och jag är uppe nu :S. Det är inte klokt. Tror inte det finns :P. Men det är jag i alla fall. Men det är bra på sätt och vis.
Men nu sitter jag här för mig själv och surfar runder. Ingen annan vaken :S.
Hoppas att det är bra med er andra och att ni sover riktigt gott :P.

Tack My. Trodde nästan du hade gett upp hoppet för mig och min blogg hehe.
Men då vet jag :). Har du meddelat någon om min blogg?

Jag har sett att andra bloggare har en särskild mail för sin blogg. Funderar på att skaffa det jag med, eller så får man kanske vänta tills bloggen blir större innan man gör det. Nog lite onödigt än så länge. Har också sett att andra bloggare, bloggar flera ggr per dag. Det ser ju nästan jobbigt ut :P.

Nu ska jag göra ve mig lite inför skoldagen.

Ha det bra alla där ute!

P.s tipsa vänner, släkt och familjer om min blogg, så blir vi fler och större :D. Inte för min skull, för allas skull. Blir roligare att läsa det jag skriver :)

M.V.H Markow

Klagomål :S

Hejsan!
Nu har jag fått klagomål på att jag inte har skrivit så mycket :P. Men Tuss då<3 :P.
Men det känns inte som att det är så många som läser, och nej jag mår inte så bra för tillfället. Har hänt lite som jag inte kan riktigt prata om heller.
Men jag ska sköta min skrivning mer :D:D.

Jag vill tipsa er om ett spel jag spelar nu lite :). Gå in på www.spel.eu och sök på "Panfu" och bli medlem där. Sen väljer man vilken värld man vill vara i och sen chattar och spelar med andra spelare. Ser ut som det är ett spel för riktigt små barn egentligen men det är ändå rätt skoj och jag tror där är andra i högre ålder med, ser så ut på chattningen. Man spelar, tjänar ihop pandamynt, köper möbler, kläder, husdjur och sånt. Skit skoj hehe.
Det gick inte att lägga in länk men ni får ta det som det är och kopiera in i adressfältet :).

Nu ska jag titta vidare på Andra Avenyn på ettan. Ha det gött där ute.

M.V.H Markow

Mysigt<3

Hejsan folk mitt i natten.
Nu var det ett tag sen jag skrev, synd värre men jag har haft lite att stå i, både tråkigt och roliga saker. Det tråkiga skriver jag inte om, med respekt mot den det handlar om.
Igår var Frida här och sov över från fredag till lördag. Det var mysigt :D.

Nu sitter jag här mitt i natten och chattar lite på msn och spelar ett spel som verkar rätt intressant och lite små skoj. Men det är för små-barn egentligen :P. Fast det är rätt skoj, där verkar vara fler i min ålder hehe. Man chattar och har kul. Men det går bara att chatta mellan 08.00 - 20.00 i princip. Lite fattigt men jaja :P.

Jag tror att jag går och lägger mig snart.
Men hoppas att allt är bra med er där ute :).

M.V.H Markow

Kulturnatten

Hejsan.
Ikväll är det kulturnatten i stan :). Då är affärerna i stan öppna till runt 22.00-23.00 och det är utställningar osv. Många gör kvällen till en ren fest med :P.
Frida kommer hit ikväll efter att hon har jobbat. Så sticker vi ner på stan och går kulturnatt. Mysigt :D.

Vaknade för en stund sen, då hade jag sovit i cirka 3 timmar. Skönt :P. Så nu känner jag mig rätt utvilad. Åt precis klyftpotatis, någon god sås och kött :D. Underbart gott.

Nu ligger jag på soffan och skriver, medan jag ser Simpsons på tv. Den serien går inte att tröttna på hehe.

Jag ska in i duschen nu och sen dra till en polare och vara där tills jag sticker iväg och möter Frida<3.

Ha det gött alla där ute!

P.s Förlåt VIvi. Men det är inte meningen att såra dig. Kram<3

M.V.H Markow

Morgonpigg? Nej bara glad :)

Godmorn Godmorn!
Hoppas att allt är bra med er :). Det är då bra med mig i alla fall.
Jag känner mig glad, så det blir inte till att vara trött och eländig :P.

Fick två kommentarer om gårdagens inlägg om Engla. Tack för kommenterarerna Tuss och Vivi<3

Jag har lite tankar lite då och då och funderingar och skriver om lite olika saker. Som t.ex det med Engla. Det är hur sjukt som helst. Jag visade det på youtube igår kväll för min kompis, det lät som att hon grät lite smått och så sa hon att det är förjävligt hur man kan göra så. Mm..det undrar jag med.
Igår rånades banken i Landskrona IGEN. Det är knäppt. Ska man våga röra sig? Jag har inte kollat upp det på ett tag men detta borde vara 50:e rånet på 3 år bara i Landskrona. För något tag sen skrev de i tidningen att det hade varit 45 rån på 3 år, men nu borde det vara mer för det har hänt mer än så. När de skrev det, var i somras.
Människan som rånade banken igår hade sin moppe som flyktgrej.
Jag såg en sak som inte var schysst gjort av tidningen, det var en kvinna som var ögonvittne. De skrev hennes för och efternamn och satte in en bild på henne och där under stod det vad hon hade sett om bankrånet. Hur kan man göra så?
Hon lär ju få problem för det, säkerligen. Det kan ju hända att hon har sagt att det kvittar för henne om de gör det, men dom skulle inte ha gjort det ändå. Antingen skippa att skriva vad hon har sett och inte sett eller skriva anonymt om henne.
Vem tar ansvar för sen om hon får problem?
Ingen väl :S.
Då hade väl bara varit försent ändå.
Jag vet inte om någon håller med mig om saken men jag tycker så i alla fall.

Nu är klockan halv åtta. Känns som det är dags att närma sig badrummet och raka bort skägget :). Sen på med gelé och se glad ut :).

Ha det så bra alla där ute.

P.s Ta det lugnt nu på kulturnatten ikväll ;):).

M.V.H Markow

Mentalsjukhuset har nog brunnit

Hej.
Jag har inte gjort så jätte mycket idag egentligen. Skulle ha gått på en kompis rättegång men det blev inställt...men jag hade redan tagit ledigt från skolan så det blev mest till att slappa hemma och så.
Har hjälpt min bror Jimmy med lite grejer, hämtat och lämnat en datorskärm och ett paket från kvantums post.

Jag var inne på youtube lite idag och såg något riktigt fruktansvärt hemskt. Videor där folk hånar Engla, som dog. Ursäkta språket men hur fan kan man?! Det är rätt sjukt tycker jag. Fy satan så omoget. Jag vet inte hur man lägger in videor i bloggen som jag har sett att man kan göra, men dom videorna är inte värd min blogg ändå. Så jag lägger in länken dit istället: http://www.youtube.com/watch?v=FB-6Dpj2TV8&feature=related
Jag har skrivit en kommentar till den förbaskande videon.
Där är till och med folk som har kommenterat och skrivit att de håller med den som gjort videon och att Anders Eklund är bäst och bla bla bla. Förlåt men jag blir så satans förbannad på sånt här. Till er som har gjort det: hoppas ni får samma skit tillbaka. Jag tror verkligen att mentalsjukhuset har brunnit. Nu mår jag illa!


Jag saknar Frida jätte mega mycket!<3

Ska surfa vidare nu. Ses!

M.V.H Markow

Tips!

Godkväll godkväll!
Nu ligger man här framför datorn igen och glor samtidigt på tv. Pratade precis med Tuss i telefon. Har läst hennes blogg lite med. Hon skriver mycket bra i den och har många foton. Foton är något jag verkar ha missat i min blogg tyvärr. Men det kommer, jag lovar :D. Ska bara samla ihop lite bilder på allt möjligt först.
Frida sa idag att hon läst min blogg och att hon har gjort det läänge, utan att säga något :P. Busigt värre. Sen sa hon att om jag ska lägga in en bild på henne så måste hon godkänna det först. Så det får jag ju göra då hehe.

Men en bild ska in på henne :). Jag vill helst lägga in bilder om hela mittt liv, inte för att det blir så många bilder men :P hehe.

Angående min rubrik om tips så vill jag ha in tips om allt möjligt. Jag har tänkt börja skriv lite om olika spelsajter med gratisspel, filmer, musik, mat, uteställen och caféer bland annat :D.
Det känns som en nyttig grej och att fler kommer att tycka att min blogg blir intressantare, för mig med :D.

Nu ska jag gå och lägga mig. Men godnatt på er alla!
M.V.H Markow

Godmorn!

Godmorn vänner.
Nu har jag precis vaknat och sitter framför datorn, data-nörd som man är :P.
Ska sitta här lite, sen sticker jag till skolan.
När jag slutar skolan kommer Frida hem till mig :).
Ska bli skönt att träffa henne.

Det känns inte som att jag har så mycket att skriva just nu, mer än att jag lever :P.
Jag skriver dikter annars på fritiden och så, skulle vilja dela med mig av dom här..jag funderar på det och någon skulle jag kunna skriva hit. Så då får man hoppas att någon här ute tycker om dikter.
Har fått ihop en hel pärm snart med dikter som jag vill få ihop till en bok :).

Nu ska jag vidare. Ha det gött alla!

M.V.H Markow

Bra, roligt? Dåligt, tråkigt?

Hej vänner.
Det var tänkt att Frida skulle komma hit ikväll men så blev det tyvärr inte, men jag förstår henne. Trött efter det hon slitit med idag.
Men vi ska ses imorn :D:D. Så det ser jag framemot.

Nu ligger jag i sängen än :S. Men man har inte så mycket annat att göra ibland. Känns bättre i magen med dessutom, så det blir skola imorn. Går inte så länge i skolan på onsdagar ändå.

Tack Tuss för bilderna du ger mig :). Minns att du har en del bilder på mig. Så det kan nog bli bra :D.

My kommenterade igen, och skrev att hon har mig på blogg koll :). Vet inte riktigt vad det är men det låter positivt :P. Hoppas att du gör mig tjänsten och tipsar andra om min blogg, gärna att fler gör det. Är det fler som läser känns det ännu bättre att skriva, eftersom då vet man att bloggen blir läst av många. Då kan man få fler och nya idéer som saker att skriva och folk kan komma med tips :D.
Det är inte det att jag känner mig som en dålig bloggare och inte har bra fantasi. Det är jag och det har jag :). Men det vore roligare att uppfylla folks önskan och få bloggen lite mer som andra vill läsa den. Vill inte sitta och skriv en tråkig blogg som folk plötsligt tröttnar på :P.

Nu är jag nannig i ögat och ska gå och lägga mig, ligga i sängen under täcket utan datorn och glo vidare på "Shark" :D.

Godnatt mina vänner där ute!

M.V.H Markow

Förresten!

Hej hej igen. Jag glömde en sak, om det finns någon som har bilder på mig någonstans som jag kan använda i min blogg så säg till :D. Det skulle förbättra min blogg ännu mer. Vi kan ta det på msn eller så :). Skulle det hända att någon har bilder men inte har min msn så står det i ett annat inlägg.
Ha det bra nu!

M.V.H Markow

Ny stil?

Hej vänner.
Jag ligger här i sängen under täcket med laptopen framför mig och tv:n på ett annat håll. Har allt runtkomkring mig, förutom fläkt att röka under och toa :P. Haha.

Jag ligger och fördriver tiden lite, snart ska jag hoppa in i duschen och göra ve mig inför finbesök :D. Frida kommer hit<3

På något vis känns det som att jag har bytt stil. I går, måndags hade jag på mig en D&G tröja och stilat om håret med gele. Det känns skönt på något vis. Vill inte vara någon märkesbög, vill ju ha lite förändring, prova mig fram till rätt stil :D. Länge har jag haft min egen stil: Jeansbyxor (utan särskilt klädmärke) och en vanlig t-tröja utan något på, bara färg (utan klädesmärke med). Men ändå har det blivit lite förändring. Kanske dels för att jag fått en dröse nya tröjor av min polare Linda :). Som hon i sin tur fick av sin bror. Kläderna var egentligen menat för hennes son men dom är för stora för honom.
Tack så mycket Linda<3.

En besökare i min blogg, addade mig på msn idag :). Kändes roligt att ha ett fans åtminstone :). Hon skrev vad hon tyckte om min blogg osv. Sånt tycker jag verkligen om!

Jag får ju inte glömma er andra som också läser och vissa kommenterar. En annan person kommenterar ofta och hon står mig nära. Tuss<3. Tack för dina kommentarer med :D.

Nu ska jag in i duschen, skriver nog mer senare ikväll. Jag har tänkt lägga in lite bilder på mig själv m.m.. Funderar på att lägga in bilder på mig före och efter viktminskning, bilder på mina stil ändringar och en bild på Vackrast om det är okej för henne :).
Ha det bra där ute allihopa!

M.V.H Markow

Frågor samt svar

Hej igen.
Ska svara på vad Tuss skrev i förra inlägget, klart vi kan söka ihop :). Vi kan spika in en dag vi kan börja skriva ner jobb, leta nummer och börja söka.
Kanske lättare om man är två :P.
Tack vännen, du betyder mycket du med. Fast vi har haft våra groll, eller vad man ska säga :P.

Tack för mig.

Förresten, ni som vill veta vem Tuss är, kolla det här:
http://naallen.webblogg.se

För er som vill ha min msn: [email protected]
Men när ni skriver till mig på msn, berätta vart ni sett min msn :)

M.V.H Markow

Aj

Hejsan folk.
Jag har lite ont i magen men jag hoppas att det försvinner snart. Så jag är hemma från skolan idag i alla fall. Men jag hoppas på att få komma till skolan imorn så jag kan få umgås med Vackrast<3.

Just nu sitter jag då framför datorn och dricker kaffe medan min ena bror Jimmy sitter vid bordet mittemot mig och mamma stökar runder som vanligt :P.
Jag sitter och försöker hitta nummer till jobb jag ska söka. Jag vill ha ett jobb som jag kan jobba med på helger medan jag går i skolan. Studiebidraget är ju ganska lågt för tillfället. Visserligen höjs det efter jullovet har jag hört, eftersom jag fyller 20 år det året.
Det vore passande med ett jobb på helgen med ob-tillägg och grejer :).

Ska svara på ett inlägg som My har skickat igen och du frågade mer om min utbildning..jag läser omvårdnad, matte, engelska, svenska, naturkunskap, social-omsorg, retorik och något mer. Jag vet inte om det är något annat du undrade om egentligen men fråga det isåfall :).
Känns nästan som att jag borde ge dig min msn eller något :P.

Nu ska jag gå och titta på tv, se Hem till gården och Våra bästa år.
Ha det gött alla där ute i vimlet!

M.V.H Markow

Godnatt!

Hej hej folket.
Dagen har bestått av skola och kompisar (och sova).

Fick en underbar kommentar i förra inlägget, tack vännen Tuss :). Du betyder mycket för mig med :).

Idag blev det inte så mycket skrivet. Kom med något roligt eller intressant samtalsämne i en kommentar som jag kan ta upp :).
Men nu ska jag då gå och sova.
Godnatt på er mina vänner!

M.V.H Markow

3,5 timme?! :S

Hej.
Snacka om att sova bort sitt liv :S. Jag gick hem från skolan för att jag mådde inte så bra, (Gör jag inte nu heller), la mig på soffan och sov i 3,5 timme. Skönt värre förstås :). Jag vaknade nyss, så nu sitter jag och skriver i min blogg och äter goda grillspett som mamma köpte på City Gross för 10 kr st för ett tag sen. Plus ris :). Svin gott. Har lite stark chilisås på med, ännu bättre :D.

I förra inlägget skrev två tjejer till mig i kommentarer. Den ena var min alldeles underbara kusin vitamin Elina,
Hon skrev om en dikt som jag skickade till henne för ett bra tag sen. Hon skrev med fina saker om mig :). Det var verkligen roligt att läsa. Jag blev rörd :$. Men tack kusin vitamin! :D. För er som vill läsa det så gå in på hennes blogg och läs där det står 16:e spetember:
http://elinalu.blogg.se/



Den andra som skrev var min kompis söta lilla Vivi. Hon skrev och förklarade "APU". Det är sånt som uppskattas, kommentarer och gärna lite om vad jag har skrivit, både något jag har kallat för fel namn eller förklaringar på saker och ting. Vivi skrev så här:
"APU = Arbetsplatsförlagd utbildning
Kramis Vivi"
Hennes blogg:
http://vivivov.blogg.se/

Nu ska jag gå och roa mig framför tn:n en stund. Har ont i huvudet :(.
Kram på er!

P.s Puss på dig, du vet vem du är<3

M.V.H Markow

Frågor samt svar

Hej.
My frågade i förra inlägget vad jag går för utbildning. Jag går omvårdnadsprogrammet andra året på Selma Lagerlöfs gymnasiet i Landskrona.
Jag skulle egentligen redan tagit studenten men jag gick på iv i 2 år.

Jag har en fråga till er som läser och som kan: Hur svarar man på frågor, annat sätt än på detta? Jag har för mig att det är möjligt, men vet inte hur man gör.

M.V.H Markow

Godmorn! :D

Godmorn gott folk.
Jag vaknade av mitt skrikande larm precis. Jag känner mig otroligt trött, mer trött än vanligt på något vis. Synd att man inte har sovmorn. Men jag får väl vänta tills jag kommer hem från skolan, så jag kan sova ett tag :P.

Vackrast är på APU nu ett tag tydligen, så jag lär inte träffa henne i skolan på ett tag :(. Men tur att man kan träffas på fritiden :P.
Jag ska inte på APU förrän efter julen :(. För er som inte vet vad APU är för något så kan jag berätta att det är praktik, som man har under ett antal veckor. Minst 4 veckor tror jag det är.
När jag ska ut på praktik, ska jag jobba med handikappade :). Det är det jag är intresserad av, jag vill ju bli personlig assistent så :).

Nu ska jag gå och kasta en spann vatten över ansiktet och göra lite nytta inför skolan.
Ha det gött alla där ute!!

M.V.H Markow

Bio

Hej hej folket.
Ikväll var jag på bio med Vackrast, hennes tjejkompis och den kompisens kille. Dubbeldejt :).
Vi såg filmen "Step brothers". Skit bra var den och helt genomrolig :). Jag skrattade nästan ihjäl mig genom hela filmen. Vi såg den i Malmö. Ni som inte har sett den, ni borde se den :D.



Jag var precis hem om hos min polare och hämtade min skolväska. När jag väl kom dit så fick jag en påse tröjor av henne med som hon fått genom sin bror. Tröjor är vad jag behöver ändå så det var skit schysst.
Där var några riktigt dyra tröjor och fina var dom med :).

Nu har jag tänkt gå och sova så jag kommer upp i tid imorn. Ha det gött alla där ute i vimlet :).

Godnatt!

M.V.H Markow

Blåsväder

Godmorn!
Allt bra med er hoppas jag :): Det är då bra med mig. Jag vaknade för en stund sen.
Det har regnat och blåst mycket i natt tydligen, blåst har det gjort länge. Igår höll jag på att flyga iväg, och för det krävs det mycket så det är nog rätt illa med denna vind :P.
Mamma berättade att hon höll på att flyga iväg med cykeln i morse.

Vad händer med denna värld egentligen?
Har vi verkligen förstört den så mycket?
Är detta vårt fel?
Det finns så många frågor man skulle vilja ha svar på.

Jag ska då gå på bio idag med en sötnos och hennes kompis och kompisens kille :).
Så om jorden ska gå under, får det vänta tills vi har varit på bion :P.

Nej, nu måste jag gå och göra i ordning för dagen, duscha och sånt härligt.
Ha det bra där ute mina små vänner :).

M.V.H Markow

Svärd rakt in i hjärtat

Hej folket.
Jag kom precis hem från en filminspelning :). Det var riktigt härligt att få känna sig delaktig i en riddare scen :). Vi slogs med svärd och spik klubbor mitt ute i skogen i Häljarp. Ett riktigt härligt gäng var det med.
Jag hade på mig mjuka små tunna byxor i silver på mig och en slags filt över överkroppen. Kändes som man var en krigare på riktigt nästan hehe. Sen träffade jag på Sofi, Lina och en annan tjej när vi var på väg hem. Hennes kommentar när jag kom fram med svärdet var lite roligt. Typ: "Skojar du?!" Haha.
Med andra ord var det här en riktigt rolig dag.
Tack för denna dagen grabbar :).

Var ute lite i folk vimlet igår kväll med och träffade lite folk lite varstans. Tack för kvällen folket :).

Nu är jag riktigt mega trött och har bara lust att gå och lägga mig på soffan, men jag ska hem till en polare och hjälpa till med en hylla och sen ska jag dra vidare till en annan polare är det nog tänkt.
Får väl inte sova förrän sent ikväll :P.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra vidare. Ha det gött alla där ute.

Puss på dig <3F<3

M.V.H Markow

Fredagkväll :)

Hej vänner.
Hoppas att allt är bra med er :D:D. Med mig är det toppen :).
Är nu hemma hos en polare och ska om en timme vidare till en annan polare och umgås :).

Imorn ska jag på filminspelning. Det ska bli spännande. Först musikvideo och nu en film. Känns roligt.
Efter det ska jag hem till min polare och hjälpa till med en hylla, men efter det vet jag inte vad som händer, någon som har något förslag?

Fick en fin kommentar från min underbara kusin vitamin, Elina :D. Tack för kommentaren. Det är alltid kul med kommentarer. Men det var oväntat från just dig :). Hoppas ni är fler därute som läser.

Jag skriver mer imorn om dagen och så om vad som händer.

Ha det gött alla där ute!

P.s Förslag på vad jag kan skriva i min blogg är alltid välkomna. Diskutera ett vist ämne eller om vad som händer härnäst och lite sånt :).

M.V.H Markow

Morgon en gång till :)

Godmorn folket!
Skola snart igen. Trist men vad ska man göra :).
Igår kväll hade jag då kul, jag var hemma hos Emma och träffade Zäta och Dacke. Ett härligt gäng. Skämta och ha roligt.
Jag älskar att umgås :D.

Jag måste dra nu men skriver mer senare. Ha det gött!

M.V.H Markow

Skola :/

Hejsan.
Nu är man i skolan och degar runder. Sitter för tillfället framför datorn och slöar. Ska snart ha matte och sen blir det lunch :). På sätt och vis längtar man till lunchen för det är så god mat tycker jag :P. Tror jag är ensam om det men det är nog oftast grupptryck om att det inte ska vara gott där eller så..
Men jag går efter mig själv och gör som jag vill. Finns många som gör det, så jag säger inte att alla gör lika dant.

Idag har vi dessutom idrott och det ska bli skönt att gå dit :). Träna lite och bli av med fett :P.

Ser att det är några st som läser min blogg nu :D. Tipsa gärna folk ni känner och så :). Vill gärna dela med mig av min vardag, tankar och så vidare.
Detta har jag sänt runt lite överallt:

Gå gärna in på www.markow.blogg.se och se hur min vardag, mina tankar & funderingar och frågor samt svar ser ut :D
Läs lite och kommentera det du tycker om/inte tycker om ;)

Nej nu ska jag gå på matten. Ha det gött alla där ute.  Ses senare :D:D.

M.V.H Markow


Morgon

Godmorgon Godmorgon!
Trött som bara den men jag måste ändå till skolan. Börjar 08.00. Tänkte dra dit så tidigt jag kan. Har nämligen kommit försent rätt många ggr på sistone och det känns inte helt okej.
Har precis borstat gaddarna och ska ta på mig en tröja och sen dra till skolan.
Jag skriver mer senare. Ha det så bra alla.

M.V.H Markow

Något i vattnet?

Hej. Nu är det kväll och man börjar bli lite småtrött..
Idag har jag hjälpt min syster Sara med att packa inför hennes lilla flytt och sen varit med folk :).

Det finns något som jag går och fundilerar på...många kompisar mår dåligt och gör sig illa på olika vis. Jag blir orolig för mina vänner som gör så, alla dom vännerna är mina närmaste. Känns jätte konstigt.
Folk jag inte har träffat på ett tag verkar som sura på något sätt och knappt hälsar, och en snubbe som bråkade med mig på stan i fredags träffade jag igårkväll på mitt favvo café i stan när jag var där med min syster. Jag frågade killen om vi kunde lägga ner stridsflaggan och inte ha något otalt med varandra men han sa nej :S. Så nu har jag bara en fråga till allt som pågår, är det något i vattnet?
Jag tycker att ungomen börjar spåra ur på något vis. Men jag kan förstå en del att det är svårt i samhället idag, många svåra beslut att ta, mycket att glömma, förlåta osv. Men man får ta sig igenom skiten på något vis ändå. Jag finns som stöd till många och det är inga bekymmer. Finns för mina vänner, och dom finns för mig<3

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Ska upp om ungefär 7 timmar.
Godnatt på er där ute!

M.V.H Markow

RSS 2.0