Grattis Mamma!

Hejsan.
Jag kom hem för en timme sen, det har blivit en heldag ute med Fredde bland annat.
Det började med att Fredde kom hit, så snackade vi lite och stack sen ner till stranden, Cement :). Där låg vi och solade och hade det riktigt gott.
Vi skrev till Catja och kompani, om de ville komma dit men de skulle vidare på annat håll. Men vi får ses snart igen tycker jag :).

Sen stack jag hem till pappa och Fredde stack hem till sig, jag var hos pappa och åt tårta och drack kaffe, träffade Kim också och var i hennes mammas trädgård lite och snackade. Sen började det regna :O. Så onödigt.. Men det blev så gott som fint väder igen tycker jag.
Pappa hade riktigt ont idag, jag ville hjälpa honom men han är envis som synden. Så det gick inte :P.

Idag är det ju Morsdag! Jag åt tårta både hemma hos pappa och här hemma hos mamma..inte bra alls :/ men det får jag träna bort imorn med Fredde :).

Jag ska vara tråkig och gå och lägga mig nu, jag är riktigt trött. Lägger mig nog 20.45 ungefär :). Godnatt på er alla som finns där och läser min blogg :).

Grattis idag Mamma! Jag älskar dig!

Mamma
Du finns där när jag behöver dig
Du finns där när jag är ledsen
Du finns där när jag mår bra
Du finns där när jag säger att jag älskar dig
Jag vill att du för alltid finns där
Jag vill att du för alltid är där
Jag vill att du för alltid står vid min sida

Jag finns där när du behöver mig
Jag finns där när du är ledsen
Jag finns där när du mår bra
Jag finns där när du säger att du älskar mig
Du är bäst
Mamma



Tack för en trevlig kväll!

Hejsan alla!
Jag är lite små trött och hade väldigt roligt igår :).
Tack för en trevlig kväll, alla inblandade!

Nu sitter jag framför datorn och ser tv som vanligt, ska snart in i duschen och sen till stranden, är det tänkt :).
Det känns inte som att jag har så mycket att skriva idag, förutom att jag och Fredde ska ta vår långrunda som vi har snackat om, jag tror i alla fall att den blir av idag.

Ni får gärna kommentera mera :D.

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Strand och mys

Hejsan!
Jag sitter nu framför den bärbara i soffan i vardagsrummet, medan mamma ligger på den andrra soffhalvan och ser "Postkodmiljonären" tillsammans :). Det är alltid lika spännande.
Jag sitter och dricker mitt kaffe som vanligt, alltid lika gott :D.

Jag ska snart in i duschen, snart kommer min bror Jimmy och hans tjej Anneli och sen drar vi till stranden och träffar Erica och Nattah :).
De ska väl dricka tror jag och jag ska dricka vatten.

Inget får rubba min träning nu har jag bestämt mig verkligen för :D. Förutom rökningen :/.

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

En ny morgon, en ny dag, ett nytt sinne

Godmorn!
Jag sitter här framför datorn och surfar på facebook, msn, dricker kaffe och tittar på när mor och bror försöker få igång teven på rätt sätt med vår nya digitalbox. Däremot går det inget vidare, men det är mycket skratt och grejer så det är ju ganska underhållande ändå :).

Jag väntar på att Fredde ska ringa, så vi senare kan sticka iväg till gymmet och träna. Känner mig taggad, som han brukar kalla det :).
Imorn blir det vilodag från träningen, så vi ska ta en långrunda runt Landskrona som förra söndagen.

Ha det så bra därute alla!!

M.V.H Markow

Brännboll och Adnan

Godkväll damer och herrar :).
Jag har precis kommit hem från Ulkavallen. Det var riktigt skoj kan jag lova :D. Tack för en underbar kväll, älskar er alla<3 Vi spelade brännboll och jag spelade ytterst lite fotboll :). Vi satt mycket och snackade och skämtade och grejer med. Sen gick Frida och kallade på Adnan. Men han ville inte komma ut och leka :O. Inte för att jag vet vem han är. Men ändå :D.

 Vi var där ute i 3 timmar och 25 minuter, för att vara riktigt exakt . Det kom jag och Fredde fram till efter en lång och intressant diskussion :P.

Imorn blir det träning igen, med Fredde :D. Så jäkla skoj :).
Sen ska jag till pappa och se hur han mår efter operationen.

Finns det någon därute som har tips om hur man kan sluta röka? Många säger att det räcker att ha vilja, men nej det behövs mer än så. Jag tar emot alla tips jag kan få :). Så skriv en kommentar och se glad ut.

Det blev lite lite skrivet idag, är jätte trött. Känns som att jag kommer att lägga mig snart. Det ska bli riktigt underbart :).  Godnatt på er alla!!

M.V.H Markow


Pumpa! Pumpa!

Hejsan alla!
Rubriken får nog detta att låta som något helt annat än träning, men jag menar att jag och Fredde kör på riktigt ordentligt på gymmet. Det är riktigt härligt att träna ändå faktiskt :D. Jag trivs som fisken i vattnet, handen i handsken :). Sen är det ju dessutom roligare när man är två. Lita tråkigt om man går till gymmet själv var och varannan dag. Jag har provat och det slutar med att man slutar gå dit. Men det är bättre så här, då tappar man inte hoppet och när man tränar så snackar man om allt möjligt, stöttar varandra i träningen osv.
Fredde är skit duktig på att lära ut faktiskt :). Jag känner mig verkligen riktigt peppad! :D.

Det var en snubbe på gymmet idag som jag har träffat förut..för länge sen så var jag på tågstationen här i Landskrona med min dåvarande flickvän och hennes killkompis. Vi frågade några killar om en cigg, en stund senare blev de aggressiva och var hotfulla. Men sen åkte de iväg med tåget, precis som min dåvarande flickväns killkompis. Men i alla fall så när jag såg den killen på gymmet idag, kände jag igen honom och började fundera på var jag hade träffat den filuren. Så frågade jag senare och vi kom fram till att det var från den gången. Men det är lugnt för mig, jag är inte sur på honom sa jag och han kände inget agg mot mig heller. Så det är väl lugnt, sen blev han dessutom medlem där idag, så vi lär ju träffas fler gånger och då är det lika bra om allt är lugnt mellan oss hehe.

Nu sitter jag här och skriver, ska snart hoppa in i duschen och sen dra vidare med Fredde till Ulkavallen, det ligger vid Campingen ungefär :). Så träffar vi de andra människorna från bland annat skolan där och spelar något skoj, kanske blir brännboll men jag är inte helt säker. Men det blir nog skoj. Vi ska cykla dit :).
Jag tänkte dra förbi inom pappa innan dess, men jag sticker dit imorn efter träningen eller så.
Det är ju träning imorn igen. Härligt.

Ni får ha det så bra alla här inne! Jag vill se fler kommentarer!!! :D:D.

P.s Schemat är omändrat, skriver in det någon dag (När Fredde ger mig det) D.s

M.V.H Markow

Uppehåll

Godmorgon Godmorgooon!
Nu är man uppe tidigt i ottan :O. Men det är lugnt, då hinner man mer på morgonen :).

Jag hoppas att ni inte har tröttnat på mig för att det inte blev så mycket blogg igår, men den var konstig igår och sen hann jag inte så mycket mer. Jag var dessutom på möte igår i 3 timmar, angående sommarjobbet. Det var rätt kul ändå faktiskt, eftersom jag träffade mycket folk. Sen kände man hälften! Jag vill ju träffa nya människor och skapa trevliga kontakter. Men icke!
Men jag träffade underbara Alexandra Pleym!! :D. Det var ju ändå länge sen :O. Vi satt i samma rum och lyssnade på en tant som pratade, pratade och åter pratade. Jag tittade på Alexandra och log, satt och log mot henne länge kände jag, det bästa var att hon log tillbaka och såg lika glad ut som mig, men ändå trött och tankarna gick åt "Kan tanten vara tyst snart?" Men vi fick ju pauser i alla fall och det var trevlig att gå runt och äta äpple och banan och dricka ramlösa och mingla med folk :). Snackade lite med Lindita (Stavning på namn?) som går i min klass på skolan, och en annan tjej från Lund. Lindita är alltid trevlig, men tjejen från Lund var inte helt fel hon heller. Hon var mycket trevlig. Men henne lär man väl inte träffa igen :S.
Vi skulle bocka av våra namn på en lista och berätta i princip att vi var där..så stavade de fel på mitt namn :S. Det sod:

Erik Muscow, jag tänkte "men för tusan" så jag strök över "Muscow" och skrev dit Markow istället. Sånt är ju viktigt :).

Idag blir det skola, om cirka 2 timmar och en kvart, sen efter skolan så blir det gymmet med Fredde :D. Vi hade ju en dags uppehåll, men nu ska vi på det igen :D.
Manda gav oss en kommentar om schemat, ska se över det med Fredde sen med :). Tack för kommentaren!

Senare i eftermiddag/kväll blir det brännboll med några underbara människor!! Det kommer bli riktigt skoj. Hoppas jag, för det har det varit gångerna hittils :D:D.

Ha det bra alla där ute!!

M.V.H Markow


Pappa :D Manda :D

Hejsan!
Nu är pappa hemma igen, skönt :D. Men egentligen skulle jag vilja att han stannar på sjukhuset. Det tycker både jag, hans fru Karin och läkarna. Men han tröttnade på sjukhuset :P.
De skulle flytta honom till ett annat rum, men då klädde han på sig och skulle gå, så vi fick hämta honom. Det var så skönt att få krama om pappa igen. Har varit så orolig, har haft tusen tankar i skallen som har gått fram och tillbaka.
Men nu är jag i alla fall glad och mår lite bättre, fast oron sitter där än..
Nu hoppas jag bara på det bästa :D:D.

Idag fick jag kontakt med en tjej i Norrland som jag inte snackat med på riktigt länge. Härligt att få tillbaka kontakten igen, och den ska vi inte förlora igen :). Ska inte tappa bort dig igen Manda<3 :).

Nu ska jag se vidare på dokumentären med mamma och sitta på msn och facebook :).

Ha det gött där ute, ses imorn :D.

M.V.H Markow

Operation genomförd

Hej alla igen :).

Pappa opererades igårkväll/natt fick jag reda på för en stund sen och han mår lite bättre nu tydligen :). Så jag och pappas fru Karin ska åka till honom i Lund i eftermiddag.

Men nu först om cirka en kvart ska jag till gymmet med Fredde :D. Följa vårt fina schema.

Ni får ha det så bra där ute! Vill så gärna få lite mer kommenterar :D:D.

Ha det gött.

M.V.H Markow

Morgon och elände

Godmorn!
Nu är det morgon och jag är trött, samtidigt som jag tänker på pappa. Men mamma och min bror Jimmy satt i vardagsrummet och pillade med teven när jag vaknade, så man får ändå lite humor och det känns lite bättre ändå :).

Jag fick vårt träningsschema igår som jag tänkte dela med mig av här i bloggen :).




SCHEMA

  

  

Måndag - Mage

  

Tisdag - Bröst

  

Onsdag - Rygg - undre och övre rygg

  

Torsdag - Valfritt

  

Fredag - Axlar & Mage

  

Lördag - Biceps & Triceps

  

Söndag - Valfritt

  

Börja om från dag 1..

  

  

Drop set var tredje vecka. På varje muskelgrupp.


Så ser det ut för mig och Fredde :). Det är ju såklart Fredde som gjort schemat med :D.

Har ni kritik eller annat skoj om schemat? Kommentera så får vi veta vad ni tycker i alla fall :).

M.V.H Markow

Pappa :'(

Hej.
Jag fick precis samtal och det samtalet kom från min pappas fru, hon berättade att pappa ligger på sjukhus i Lund. Han ramlade igår och bröt lårbenshalsen..
Så nu har jag tappat humöret totalt..han vill inte att vi kommer förrän han vet när det blir operation och varför vet jag inte :S. Men blir det inte imorn, så åker jag nog dit ändå.
Jag skriver av mig här nu för det lättar lite på hjärtat åtminstone och det är skönt att få skriva av sig.

Men ni får ha det så bra, så ses vi imorn bitti.
Ha det gött alla!

M.V.H Markow

Träna mage

Hejsan!
I morse kunde jag inte komma in på min blogg :S. Så jag får skriva nu istället :).

Igår så var jag och Fredde på gymmet och tränade mage :). Jag skulle först träna i den klassiska träna-mage-grejen vad den nu heter. Men när jag väl la mig på den och satte benen där dom skulle vara, så kom jag inte upp. Det gick inte att göra situps på den. Jag hade sån riktig träningsvärk på magen och bröstet. Hade haft det ända sen i fredags. Men nu verkar jag inte ha lika mycket. Så jag hoppas att det går bra nästa gång. Idag ska jag då inte träna, har annat för mig :).

Men just nu är jag i skolan och softar, har varit lite i resursteamet och snackat studier..ny planering och så :).

Nu ska jag sitta här i biblioteket en stund framför datorn och surfa runt, sen blir det att dra iväg på äventyr.

Ha det gött alla!!

P.s Tack för alla fina kommentarer jag har fått, gärna mer sånt! Helst tips!

M.V.H Markow

Långrunda och fågelbajs

Hejsan alla morgonpigga!

Jag och Fredde var ute och gick i Landskrona i två timmar :).
Vi började vid dammen (vid gamla vattentornet) och fortsatte mot ringvägen, där hälsade vi på min pappa, hans fru och våra hundar där.
Efter det gick vi vidare och vi gick vid parkeringen, vi gick under en lyktstolpe och helt plötsligt så kommer det en sörja precis ovanför oss i en himla fart. Det hamnar på bilen bredvid oss, som är pappas bil och stänker på oss lite. Mest på mig. Vi trodde först att någon kastade ägg på oss men vi hittade inga äggskal. Så tittar vi upp mot lyktstolpen och ser en duva som sitter och bajsar rakt ner :O. Det var riktigt hemskt. Men tur var så fick vi bara någon droppe på oss, medan pappas bil blev helt äcklig :P.
Men vi gick då vidare och snackade om den dära incidenten en rätt lång bit, jag ringer pappa och meddelar honom om bilen och då plötsligt så tutar en bil på oss och Fredde hoppade till riktigt ordentligt och började skälla mot bilen :P. Men jag vinkar glatt till den dära bilen för det var min kompis Linn och hennes mamma. Men det var vi som gick rakt ut i gatan, jag helt inne i min mobil och Fredde njutande av solen :P.
Vår promenad slutade vid Hemköp (Infarten) efter att vi hade handlat där inne.

Men det var en riktigt härlig runda faktiskt och vi träffade mycket folk på vägen.
Vi har tänkt ta en sån långrunda dom dagarna då vi inte tränar.
Jag har bett Fredde om vi kan sitta och pilla med ett schema över veckans gång på träning, så vi har klart för oss vad vi ska göra härnäst. När vi har det schemat så har jag tänkt skriva in det här, så får ni se vilket slitjobb vi har framför oss :P.
Jag och Fredde ska till gymmet idag igen efter skolan och träna mage :D.

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe, göra ve mig och dra till skolan. Har teckenspråk nu på morgonen i två timmar :).

Ha det gött alla där ute!

P.S Skriv gärna kommentarer!! Alla tips om träning, diet och allt sånt skriver jag i min blogg :D. Men ni får gärna skriva vad ni vill :).

M.V.H Markow

Tillbaka igen! På ett helt annat sätt!

Hej folket!
Jag vet, jag vet, jag vet..jag har sagt nu lite för många gånger att jag ska fortsätta med bloggen igen men sen slutat skriva ändå. Väldigt dumt.
Men denna gången ska jag ha min blogg till något helt annat än jag haft förut.

Jag ska påbörja ett nytt liv, i alla fall skriva om hur jag mår när jag slutat dricka alkohol, hur det går för var dag när jag tränar och går ner i vikt :).

Så den som vill får gärna följa min blogg, komma med tips i kommentarer och få tips i min blogg. Det känns roligare att skriva om mitt vardags och helgliv när jag vet att det finns folk där ute som läser :).

Hoppas ni trivs här så ska nog allt gå bra :).

Jag kan börja med att skriva att i fredags var jag och min personlige tränare på fitness24 här i stan och tränade.
Vi tränade magmuskler första dagen och det gick riktigt bra. Så skönt det är att träna! Min personlige tränare är i alla fall Fredrik Svensson. En riktigt bra och störtskön polare. Han går på min skola (tills han tar studenten) och vi umgås mycket :).

Vi tränade magmuskler i fredags som sagt och biceps/triceps igår som var lördag. Idag är det vilodag och imorn blir det gymmet igen, men vad vi tränar då vet jag inte. Det får Fredrik berätta för mig :).

Ha det gött alla där ute!
Kom gärna med kommentarer!!

P.s jag tittade tillbaka på bloggen på gamla inlägg som skrivits och bland annat där hittade jag en kommentar från en person som kallar sig "Marra". Hoppas du läser och skriver i min blogg igen. Men det "Marra" skrev var:

"Hejsan!
Ang kaffedrikning och viktnedgång måste jag bara säga att för mycket kaffe hämmar förbränningen. Har hört att man inte sa dricka mer än tre koppar per dag när man vill gå ner i vikt! Mvh Marra"

Det låter som ett bra tips men det känns lite svårt att följa. Får väl börja med te istället för alla koppar kaffe per dag då :P.

Tack för mig!

M.V.H Markow

RSS 2.0