Sleep taahjt! Jajamen!

Godkväll!
Jag är väldigt trött och väldigt väldigt varm. Jag bara fundilerar på hur jag ska sova, jag håller redan nu på att dö av värmeslag som jag hållit på att göra hela dagen, hur ska det då bli när jag ska sova? Det kommer inte bli lätt. Jag skulle kunna ha fönstret öppet i vardagsrummet där jag sover för tillfället. Men mamma sover på balkongen. Nu kommer nog folk att undra, men det är faktiskt sant :P.

Mamma har skojat om att hon ska ställa sig upp på balkongen när hon vaknar på morgonen, gäspa och säg godmorn till folket runtomkring där nere :P. Jag hoppas i alla fall att det var på skoj hehe.

Jag har grävt upp min digitalkamera från någon gammal låda och blåst bort damm från den. Funderar på att se om den fungerar och börja fota lite. Hört att ni som läser vill ha lite bilder, jag förstår er. Det blir roligare läsning då :). Då ska det fotas och läggas in.
Finns det något särskilt ni skulle vilja ha foto på? Isåfall gör jag vad jag kan föra att fota och ha mig. Jag ska ha digitalkameran med ett band runt halsen och likna någon slags japan med solbrillor som ler glatt och fotar allt jag ser.
Hoppas bara ingen japan tog åt sig nu :).

Nu ska jag äta mat och softa tills jag går och lägger mig runt 20.00. Vi ses här inne igen imorn bitti :).

Godnatt på er!

M.V.H Markow


Dag två på autism

Godmorn!
Nu är jag troligtvis utvilad efter 12 timmarspasset igår :). Jag får se hur många timmar det blir sammanlagt idag, förhoppningsvis inte lika mycket :P.

Jag dricker mitt goa kaffe, ska snart in i duschen och sen dra vidare till jobbet.

 Fredde skrev något riktigt fint om mig i sin blogg. Tack för det Fredde. Du är en alldeles underbar vän<3

Ha det gött alla!!

P.s förlåt för att det inte blev så mycket denna morgon men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

M.V.H Markow

Jobba övertid

Godkväll!
Jag har precis kommit hem från jobb. Jag skulle egentligen sluta 16.00 men så frågade chefen om jag kunde hoppa in på ett boende i Häljarp. Jag svarade ja direkt och fick åka med en transportbuss dit och vara där med en person som jag jobbat med idag. Helt underbar arbetstagare :).
Så det blev att jobba ungefär 12 timmar idag i sträck :P. Visserligen är det extra pengar, men det är inte så jätte viktigt för mig, iofs är det inte fel med lite slantar i plånkan :).

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska ju upp 06.00 imorn bitti igen och jobba från 07.30 imorn med.
Jag ska bara äta upp min mat och så :).

Ha det gött!!

Godnatt!

M.V.H Markow

Autism hela veckan

Godmorn!
Sitter framför datorn med mitt goa Zoegas kaffe och laddar upp inför dagen. Jag ska snart in i duschen och sen dra till jobbet. Jag tänkte vara där ungefär 07.20 eftersom jag börjar 07.30 :).
Jag kommer förmodligen ha mobilen på antingen ljudlöst eller avstängd, jag vet inte om mobil är okej där. Det är lite mer speciellt med autister, så det kanske stör men jag vet inte riktigt.

Jag är väldigt nervös inför idag och denna veckan. Jag har aldrig jobbat med autism förut, så det ska bli väldigt lärorikt. Det blir nog en fin erfarenhet.

Nu ska jag in i duschen.

Ha det gött alla!

M.V.H Markow


Stranden kanske :D

Hejsan hoppsan :D.
Jag mår som jag förtjänar :P. Men det var en riktigt trevlig kväll kan jag säga och jag har inget negativt att säga om detta :). Tack för igår allihopa!

Fredde ringde jag väckte mig för en stund sen och frågade om jag skulle med till stranden med folket. Det blir nog rätt härligt ändå skulle jag tro, visserligen har jag inte tittat ut på vädret än. Men jag får göra vad jag kan för att vakna till liv. Jag får återuppliva min hjärna igen :P.
Förhoppningsvis ska jag inte festa nästa helg. Egentligen vill jag inte festa så mycket mer, istället satsa på träningen.

Jag fick träffa Robin igår!!! En helt underbar kille alltså. Nu låter jag som en liten flicka som har fått träffa sin idol eller något i den stilen, men jag träffade för ett tag sen en kille som heter Robin, Han bor i Svalöv och är med i ett band som spelar bra :D. Det var skit kul att träffa honom :).

Nu ska jag gå och fräscha upp mig! Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Dannys Corner

Hejsan!
Jag och mamma ska snart till Dannys Corner och äta god mat. Det är ett toppen lunchställe, det bästa i stan. Det är riktigt bra där.
Vi går och tar sallad och grejer, samtidigt kommer en servitris och tar emot vår beställning och vi beställer samma som alltid, men det vet de där redan vad vi vill ha. Det är en som heter Nobis. Mamma dricker mjölk till och jag cola :).
Sen sätter vi oss och äter vår sallad och snackar, ungefär 10 min senare kommer maten och vi äter, sen är vi proppmätta och går därifrån lyckliga och nöjda.

För er som inte vet var det ligger så, är det mittemot Solparadiset här i Landskrona.

Nu ska vi iväg, om en stund.

Ha det gött alla!

M.V.H Markow

Poolparty

Godmorn!
Igår var det jobb, sen träffa min tjejpolare Jonna, efter det var det poolparty i Råga Hörstad och efter det så blev det födelsedagsfest hos Lisa.
Hela dagen var riktigt skoj, kan jag säga :).

Igår var då sista dagen på veckan på Borgmästargatan. Nu behövs jag inte där mer, så på måndag till fredag denna veckan som kommer blir det att jobba med autism. Det ska bli rätt intressant att jobba med och antagligen lite skoj :). Men jag är samtidigt lite nervös hehe.

Nu sitter jag framför datorn och dricker kolsyrat vatten och har mitt kaffe. Ska försöka återuppliva mitt huvud. Det kan gå lite segt ibland, men det brukar ordna sig.
Fredde vaknade precis på den andra soffhalvan. Han smaskade med munnen och sen tittade upp som en nykläckt fågelunge och sa "Godmorn".
Mamma har precis gjort kaffe som vi sitter och dricker.

Idag hoppas jag på att få träffa lite folk och försöka vara lite social.
Ikväll blir det bio, sen fest på stranden! :).

Ni får ha det gött!

P.s Någon som kan fota min ölburkshållare, cigarett etui och möjligtvis ett armband som jag har gjort? Jag vill kunna lägga ut bilderna här på bloggen och visa alla innan jag ger bort ölburkshållaren åtminstone.

M.V.H Markow


Alexander, Farbror Älskar dig

Godmorn!
Jag har precis vaknat, denna gången satt jag larmet på mobilen på 05.30 för att kunna hinna duscha och grejer innan mina bröder Jimmy och Peder, deras flickvänner Anneli och Emma, min underbara brorson Alexander skulle komma hit och äta frukost innan Peder och Alexander åker till Norrland idag med bil. De ska vara där ett tag, ungefär 3 veckor.
Det är Jimmy som är pappa till Alexander.

Jag är så himla glad över att ha fått träffa Alexander nu för ett tag sen. För ungefär 2 år sen fick jag träffa Alexander efter 10 år. Han hade ingen aning om att jag var hans farbror och mamma var hans farmor. Vi träffades senast när han var runt 1 år gammal, men sen blev det något klabb som gjorde att vi inte träffade honom på länge. Det tog ett tag för honom att smälta allt. Men nu är han hemma hos oss ofta och vi är ofta hemma hos honom och hans familj i Klippan.
Det känns så underbart att få ha träffat Alexander igen. Han är en underbar liten kille.
Jag sa till honom igårkväll "Alex, Farbror älskar dig." så sa han "Detsamma" och fortsatte äta på sin marabou choklad som jag hade köpt till honom. Sen fortsatte vi ligga på vars en sida i soffan, titta på "Dum och Dummare" och dricka cola.

Detta blogg inlägget är tillägnat endast till Alexander. För han betyder riktigt mycket för mig.




Nu ska jag hoppa in i duschen och säga hejdå till Alexander och kompani.

Ha det gött alla!

M.V.H Markow

Ölkagge...eller nej, Ölhållare :D

Godkväll!
Jag har precis varit ute med brorsan och hans tjejs hund Swea. Hon var lite kissig, så vi gick en runda. Då träffade jag på min granne Markus, min och hans polare Fredrik Källman. De var ute på baksidan och chillade, så vi stod och snackade ett tag. Sen tackade jag för mig och gick upp med Swea, skyllde på msn. Men visserligen var det lite därför jag skulle upp, plus att jag ska skriva blogg. Ska ju gå och lägga mig snart. Jag lägger mig runt 21.30.
Egentligen skulle jag lägga mig 20.30 men som vanligt sköt jag fram det :P.

Idag var det näst sista dagen på Borgmästargatan, imorn är det sista dagen och sen hamnar jag på lite andra äventyr :). Jag är ju sommarvikarie och jobbar där jag behövs, men ändå inom samma verksamhet. Handikapp omsorgen.
Imorn ska jag kolla med chefen var han vill ha mig nästa vecka. Men var jag än hamnar så trivs jag, eftersom jag brinner för att jobba med utvecklingstörning. Det är riktigt mega skoj, kan jag lova. Prova, ni kommer att fastna.

Denna veckan har jag ju jobbat på en sak i läder  till pappa och nu avslöjar jag till er innan pappa får veta, han ska få en ölburkshållare. Det låter lite knepigt..men det heter så. Den blev väldigt vacker kan jag säga.
Så fort det kom hem någon till oss, så sprang jag iväg och hämtade min lilla ölburkshållare och visade upp den stolt med ett stort leende.
Jag har ingen bild på den...än :P.

Ni får ha det så bra alla!!
Nu ska jag sova.

Godnatt!

M.V.H Markow

Varsågod Pappa

Godmorn!
Nu sitter jag här som vanligt framför datorn och ser tv och dricker mitt underbara kaffe :). Samtidigt som jag precis läste igenom alla fina kommentarer jag har fått. Till och med så har personer som jag inte visste som läser, skrivit kommentar till mig :).

Det känns roligt att ni är många som läser min blogg, man behöver ju inte alltid kommentera min blogg, om man inte vill. Men det blir bara trevligare, bara ni läser min blogg i alla fall :D.


Det är min nästa sista dag på Borgmästargatan, tyvärr. Förresten har jag glömt att berätta vad affären heter och exakt var den ligger. Jag skrev förut att den låg mittemot "Frizzy" eller något, men så var det inte. Men man kan förklara det så här: Gå från "Frizzy" till "Audio Video" och sen till "Nytt och Bytt" som affären där jag är, heter.

Min syster kom dit igår och såg hur det såg ut. Det var väldigt trevligt kan jag säga :). Min underbara syster Sara<3

På jobbet så kan man göra saker i läder och så, jag sitter där för tillfället om dagarna när jag inte har något för mig, sitta och pilla på en läder sak som jag gör till pappa. Men jag vet inte om pappa och Karin läser min blogg, så därför berättar jag inte mer om den just nu.
Men jag har tänkt göra den till pappa eftersom jag vill visa att jag accepterat hans livsstil. Så hoppas han blir glad över den :).


Nu ska jag snart in i duschen. Jag ska bara dricka upp mitt kaffe. Så blir det duschen och raka skägget :). Igår hämtade jag tillbaka mitt rakvatten hos Fredde.  Den var verkligen saknad! Så nu överlever jag ett tag till :P.

Ni får ha det så bra allihopa!


M.V.H Markow


Jobb, glömska och korv

Godkväll!
Nu är jag rätt slut i kroppen, det har varit en lång dag. Först jobbet i 8 timmar, sen hem och efter det till Örja och grillade hos Fredde :).
Men min dag har varit helt åt skogen! Jäkligt underbar dag med jobb och folk, men har en sabla otur..

Jag var på jobb till 15.30, sen stack jag hem i min lugna takt gåendes hem. Släpandes på två påsar, en med träningskläder och den andra påsen med lunchlådor. När jag väl kommer hem, kommer jag till lägenhetsdörren och ska låsa upp. Samtidigt pratar jag med Fredde i telefon. Då märker jag att jag inte har mina nycklar med mig. Dum som jag är så, säger jag det till Fredde i telefon. Gissa vad han gjorde..skrattade nästan ihjäl sig :P.
Jag satte mig i  trappen och funderade på var mina nycklar kunde vara, sen la jag och Fredde på och jag satt där och såg dum ut.
Grannar kom, grannar gick.
Men så stannade en granne till och frågade om jag var utelåst. Undra hur han kunde förstå det..visserligen såg jag kanske lite vilsen ut :P.
Så sa han typ "Här kan du sitta länge" och gav mig en öl. Det tyckte jag var rätt roligt.
Jag ringde mamma för att se om hon var i närheten, men då visade det sig att hon var i Hbg och jobbade..jag kände mig ännu mer dum..jag tänkte att nycklarna förmodligen låg i några andra byxor eller på bordet i vardagsrummet..men så ringde jag en stund senare min kollega, råkar ha hennes nummer eftersom jag har känt henne genom hennes dotter som jag har känt i över 10 år.
Så frågade jag snällt om hon kunde hjälpa mig och se om nycklarna var kvar på jobb..så vi stack dit, då hittade jag både mina hem nycklar och min plånbok som jag hade lagt i ett skåp.
Så jag har lärt mig en sak..där ska jag inte ha mina grejer igen :P.

När jag väl var hemma igen, så var det dags att äta palt. Tänkte äta det innan jag stack till Fredde och grillade, så jag inte skulle behöva äta så mycket korvar :P. Men ändå tryckte jag i mig 10 korvar :P.
Men i alla fall så när jag åt min palt med lingon så satt jag framför datorn och åt (Ful vana). Jag hade tallriken på knäet, som brukar fungera alldeles utmärkt..men så tippar tallriken!! Så det hamnade lingon och grejer på mattan..visserligen är det nog inte så bra att skriva om den olyckan här, för mamma läser bloggen varje morgon..
Men jag vill ju berätta om min maximala otur..
Jag städade ju såklart upp efter mig, så det syns nog inte så mycket ändå :).

Sen var det dags att dra iväg till Fredde, så jag köpte korv och korvbröd. Jag köpte två paket korv ifall någon skulle bli utan.
Så jag stack ut till Fredde med cykeln, lite senare än väntat..men vad gör man :).
När jag kommer dit, så snackar vi lite och grillar lite. Samtidigt väntar in Martin, Micke och Sara. Till sist kom de också dit och grillade med oss, som var tänkt :). Därefter blev det rätt mycket snack om saker och ting och en massa skämt med en massa skratt :).

En störtskön dag och underbar kväll! Tack för denna dagen alla inblandade :D.

Nu ska jag snart gå och lägga mig..jag är riktigt trött. Ska ju upp 06.00..så det får bli lite timmar att sova åtminstone. Egentligen skulle jag sova längre hade jag tänkt, genom att lägga mig runt 21.00 - 22.00. Men det skiter sig varenda gång jag tänker så :P.

Godnatt allihopa!!!

M.V.H Markow

Tidig morgon

Godmorn!
Jag vaknade precis och hade en märklig dröm. Jag drömde om riddare eller något, men de som var med i min dröm var personer jag kände. Men jag minns inte riktigt vilka det var. Jag minns bara att det var mycket dödande. En sak är jag tacksam över, men ändå lite fundersam över.
Mamma väckte mig 05.45, när jag egentligen ska upp 06.00. Det är då i alla fall då mitt alarm ringer. Det hade nog varit ganska extra skönt att få sova den kvarten.
Jag satte mig i vardagsrummet och började äta min frukost. Så sa jag till mamma "Väckte du mig nu?" så svarade hon "Ja, det är väl nu du ska upp". Så sa jag: "Nej, det är klockan 06.00". Då sa hon att hon förmodligen bara är rädd att jag ska försova mig :P. Men jag brukar vakna av mitt larm. Fast egentligen är jag lite tacksam över att jag blev väckt tidigare, i alla fall idag eftersom att min dröm var nog rätt okej att komma ifrån. Jag skulle just få ett svärd i magen av någon. Så det var lite otäckt :P. Undra varför man drömmer så egentligen och vad kan drömmen betyda tro?

Det sägs ju att drömmar betyder/kan betyda olika saker. Någon som är duktig på att tyda drömmar? Eller någon som vet något annat inom det området? Berätta isåfall gärna :).

Nu ska jag fortsätta äta min frukost och dricka gott kaffe :). Sen blir det att packa träningskläder och förbereda inför jobbet. Jag ska till gymmet direkt efter jobbet, är det tänkt.

Ha det så bra alla!

M.V.H Markow

Ont i höften :/

Godkväll folket!
Jag sitter i soffan med benen i kors och glor på tv, samtidigt dricker gott kolsyrat vatten :). Jag sitter och snackar med lite folk på msn. Mest med Sofie från Ekeby för tillfället.

Snart är det läggdags, en ny dag imorn.
Men jag har då haft riktigt kul på jobb idag :). Vi var ute och gick en runda ner till citadellet och var inne på slottet och tittade inne på Hemslöjd. Väldigt intressanta och fina saker där inne faktiskt :). Det var speciellt intressant för våra arbetstagare.
Det är så mysigt på jobb nu, det är bara jag och en annan. Henne har jag känt i över 10 år, sen tidigare så det känns nästan roligare då :). Det är en bra kompis trevliga mamma.

Det händer mycket i helgen..först jobba till 16.00, sen gymmet, efter det blir det att träffa Jonna och sen ut till Råga Hörstad på poolparty, kanske iväg på någon fest med Fredde senare på kvällen men jag är inte helt säker.
På lördag blir det kanske att träffa Sofie och kompani. Sen förmodligen bio med Sara och sen på kvällen är det födelsedagsfest för Vicki.

Nu till vad rubriken hadlar om..jag har svinont i höften sen stranden igårkväll. Men det känns som att en promenad ute i solen gör det lite bättre, men sen kommer smärtan tillbaka igen. Får hitta något jag kan smörja på, om det inte blir bättre.
Nu ska jag sova. Tidig dag, ny dag, jobbe dag imorn!

Natti natti på er!

M.V.H Markow


R.I.P Lasse!

Hejsan!
Idag har det varit jobb, gymmet, polare och åter polare. Sen telefonsamtal i mängder. Men ett telefonsamtal var mest speciellt. En tjejkompis ringde och berättade att Lasse är död! Jag drack en öl med honom på Akropolis för några dagar sen.. Jag kände inte honom så speciellt bra, men vi har träffats några ggr och då känns det ju ändå. Jag blev helt chockad när hon berättade. Trodde inte det var sant..men mycket riktigt så var det så..men må Lasse vila i frid! (L)

Stranden var då rolig med folket som vanligt. Fast Catja försökte sno mina cigg, sen hoppade hennes trilling syster Cassandra på och skulle med ta mina cigg. Det slutade med att vi brottades i sanden, då gav Cassandra upp men Catja kämpade vidare och jag krockade med min nästa på hennes bakhuvud. Det gjorde lite ont. Men en stund innan skadade jag svanskotan för jag ramlade ner för gungbrädan vi gungade på..det gör lite ont än. Men det får gå över :).

Nu snackar jag med Sofie på msn..hon verkar väldigt trevlig. Visserligen märkte jag det redan på midsommarafton :). Vi har lika dann humor med och vi bägge skrattar åt våra egna skämt. Trodde aldrig jag skulle hitta en lika dann :P.


Förut idag pratade jag med en vän och vi kom in på att prata om tvångstankar. Hon berättade att hon har tvångstankar, att står en sak på ett ställe, så står den ensam och måste lägga dit en annan sak så den inte blir ledsen eller något. Sen har hon alltid på sig strumpor, förutom när hon duschar/badar. Hon berättade med att hon är en saksamlare, men det är jag med. Så det är inget större ovanligt..
Men denna vännen, hon måste alltid ha samma mugg och ingen får röra hennes skedar.
Men tvångstankar kan vara lite speciellt, egentligen har alla tvångstankar men kanske oftast om olika saker..någon som läser detta som vill dela med sig av lite tvångstankar? Kan vara roligt att höra om lite olika :). Jag vet en hel del tvångstankar, men det finns ju säkert ännu fler.

Nu ska jag sitta en stund till här framför datorn, sen ska jag sova. Ska upp 06.00 imorn bitti.
Jag jobbar mellan 07.30 - 16.00 om dagarna. Jag trivs verkligen på jobbet, som jag har berättat förut. Så upp imorn bitti och dricka kaffe och ta det lugnt innan jobb :).

Ha det gött alla där ute!

M.V.H Markow

Varmt, varmt, varmt och åter varmt!

Hej.
Idag är allt bra, förutom att jag håller på att smälta fullständigt.
Det är riktigt varmt ute, visserligen ska man inte klaga har jag hört, men detta är väl ändå att ta i. Så därför klagar jag såå gärna :P.

Jag slutade 15.30 idag, som jag gör hela denna veckan tydligen. Jag är nämligen på ett helt annat ställe, men ändå inom verksamheten. På Borgmästargatan. Det är en liten affär, kan man säga. Det tillverkas grejer och säljs, plus lite annat som man kan lämna in och få sålt. Då tar butiken 10% det de säljer, resten får man på egen ficka (när man lämnat in något som sålts.
Den som är sugen på att kolla in stället, kan göra det. Minns inte helt vad affären heter, men den är inte svår att hitta. Mittemot "Frizzy" på Borgmästargatan :).
Just nu hittar jag ingen bild, men det kommer in ikväll.

Nu ska jag till stranden med folk.

Ha det gött!!

M.V.H Markow

Förlåt

Jag vet att du har tröttnat på mig, men du betyder för mig ändå. Du är min bästa vän


Förlåt

Förlåt om du har tröttnat på mig..

Dåligt samvete

Hej.
Jag har lite dåligt samvete för att jag inte har tränat och det känns som att jag svikit min vän Fredde. Senaste tiden vi har varit på gymmet, har jag inte orkat vara där så länge och inte tränat samma som honom.
Jag känner skuld och elände.

Men nu har vi tagit en veckas paus ungefär, så jag vill gärna träna från och med imorn igen på nytt till ett bra tag till, men jag känner mig seg och trött efter jobbet.
En sak jag har tänkt ut, som borde hjälpa lite är att jag ska jobba denna veckan inom samma verksamhet men på ett annat ställe och det är snett mittemot gymmet. Så när jag slutat jobbet, har jag tänkt sticka in på gymmet och träna, sen hem och ta det allmänt lugnt. Jag slutar ju runt 16.00, så det borde bli bra :).

Jag vill verkligen satsa allt jag kan på gymmet och köra så mycket motion och magträningar som bara går. Muskler känns inte lika viktigt att bygga upp än. Jag vill gå ner i vikt och se en förvånad min på mig själv och på andra. Sen ser ju samhället lite annorlunda ut numera. Man måste se ut på ett helt annat sätt.

T.ex såg jag och Fredde några på tivolit i borstahusen igår, 4-5 tjejer som var runt 12,13 år som klädde sig i korta shorts, små tröjor, coola kepsar och gick som om de vore tuffa. Så jag sa det till Erica, då sa hon något som var väldigt smart sagt och som jag inte har tänkt på samma sätt förut och det var att det är inte bara tjejernas fel att de går klädda så. Det är hur dagen ser ut nu mera som har fått de till att göra så, kanske för att bli accepterade? Kanske gillar de att gå klädda så, men var har de isåfall fått idén ifrån? Media, grupptrycket och samhället. Det är lite synd att det ska vara så, men allt ändras ju hela tiden.
Mode blir gammalt och gammalt blir på nytt mode. Ibland i en annan stil, men gammalt. Och ibland gammalt och originellt.

Titta på mig..jag har fått för mig att jag måste se ut som en modell med magrutor och en massa muskler för att kunna få en tjej, det är så det har sett ut för mig för tillfället. Man har varit med folk ute och festat, eller bara gått en runda på stan eller legat på stranden och solat. Vem har tjejerna kollat in? Killen med dom dära magrutorna eller slarvern med en kulmage.
Det är en massa sådana grejer man går och funderar på hela tiden.
Samhället accepterar inte en tönt som lever på sitt eget sätt. Jag trivs med att vara en tönt, som lever på mitt eget sätt. Som gärna delar med sig av sin humor och gömmer inte sitt "fula" skratt.
Jag dömer inte alla tjejer, egentligen dömer jag inte en enda tjej, eller kille. Det enda jag försöker få ut är mina känslor och mitt evigt tänkande om dagens nutida egenskaper, dagens samhälle och tänkande.

Man saknar tiderna när man kunde gå runt och känna sig stolt att man hade en tjej bredvid sig, som man visste verkligen älskade en och tittade på en med dom glittrande ögonen som lyste ett solljius som klingade vackert med solens strålar.
Man kunde hålla en kall hand som till slut blev varm av ens egen värme. Strycka sin tumme lätt och försiktigt på hennes hand. Känna hur hon kramar ens hand lite hårdare men mjukt och försiktigt.
Man kunde känna sig stolt och känna att man var bäst för en stund. Bäst över sig själv utan att känna sig egoistisk.
Dra skämt, få höra skämt. Skratta utan att skämmas, prata i timmar utan att tänka på att tiden går och klockan slår.
Kunna ha ett mål, som man kände att man skulle kunna nå. Med stöd och mod om att kunna bli bättre.

M.V.H Markow

Midsommar afton

Tjenis på er!
Gårdagen började med att jag drog till pappa ungefär runt 12.00-13.00, så var jag där till ungefär 15.30 och åt middag med de där :). Det var väldigt trevligt, tror inte jag har haft så roligt på länge som jag hade med pappa igår, vi skämtade hela tiden om allt möjligt. Jag retade han lite och kallade honom "handikappad" eftersom han går på kryckor, men han tyckte det var roligt och rättade mig med att han är "tillfälligt handikappad" och att jag ska få tillbaka om 2 månader :P hehe.
Mamma och syster Linda hämtade mig vid 15.30 och då åkte vi till kolonistugan och hade midsommar ett tag där med, till runt 17.30. Vi började med jordgubbstårta och sen åt lite midsommar mat, jag orkade dock inte så mycket. Vi hade skit kul och alla skrattade hela tiden :). Emma (min bror Peders tjej) pratade som en döv och gjorde teckenspråk, trodde jag skulle dö av skratt :P.
Vid 17.30 åkte jag, mamma och syster Linda till stationen och släppte av Linda för hon skulle till helsingborg, därefter skjutsade mamma mig till Fredrik. Så stack jag in en snabbis till Sara och kramade henne och gick in till Fredde. En stund senare efter en lång vägbeskrivning kom Sofie och Elin och hämtade oss.
Sofie har dock fått sitt körkort detta året, det märktes, inget illa menat :P. Men vi hade skit kul "här bak i bilen". Det var två riktigt toppen tjejer :D:D. Hoppas att man får träffa er fler ggr! :).
När vi var på fest hos Sofie och kompani, så kom det fler dit men de blev inte långvariga, riktigt tråkigt idioter var de med. Bara för att vi blev 8 st, så började de böla och ville "åka hem till mamma och få en glass", så Sofie gav de skjuts. Sen blev det lugnt och stilla igen och vi fortsatte att ha skoj, plockade undan lite och så drogs tårtan fram. Den var riktigt god. En guldstjärna i kanten till den som bakade tårtan!

Nu fick ni mycket att läsa, men detta fortsätter :).
Jag och Fredde fick skjuts hem runt 22.30 ungefär och var i Landskrona igen vid 23.00. Så då kramade vi om Sofie och Elin och sa hejdå.
Tack för skjutsen!

Efter det gick jag och Fredde till Rådhustorget och träffade på Sara och så gick vi till Akropolis där vi träffade Erica och Nattah. Sen kom det fler folk, till sist satt vi 9 st runt ett fyrmanna bord. Fredde satt i Nattahs knä, Sara i mitt knä och de andra på annat vis :P.
Det var en riktigt kul kväll kan jag säga :D:D.
Jag vaknade upp i Örja, men inte hos Fredde :P.

Tack för igår alla inblandade under hela gårdagen!!!

Tack Sara<3

Idag blir det tivoli i borstahusen med en massa roligt folk. vi blir runt 14-15 st :). Först kommer Fredde hit i alla fall :).

Jag ska snart hoppa in i duschen och se glad ut :). Göra ve mig (göra mig i ordning) och sen blir det skööj :D.

Ha det gött alla!!

P.s Elin, jag heter Erik :)

M.V.H Markow

Sommarjobb dag 2

Hejsan. Idag var det andra dagen på sommarjobbet, det var väldans roligt och jag trivs väldigt mycket. Ungefär som fisken i vattnet och handen i handsken :). Jag är denna vecka, onsdag och torsdag med i en grupp på dagcentret där arbetstagarna städar och så på dagcentret. Så jag har tagit hand om disken, plockat undan maten och städat golv. Sen en massa annat med inom vården. Imorn är det midsommarfest på dagcentret och det ska lagas mycket mat överallt där borta. Alla ska klä midsommarstången med blommor och sen ska det ätas go mat :). På fredag, midsommar är jag ledig för att då är dagcentret stängt. Jag är riktigt trött, så jag ska gå och lägga mig runt 21.00. Det ska bli väldans skönt faktiskt. Andra ggr när jag har tänkt lägga mig tidigt, så har det inte riktigt blivit av men nu så gör jag nytt försök :D:D. Jag skriver inte mer ikväll, men förhoppningsvis imorn :). Ha det bra alla! Godnatt och sov gott när du väl ska sova. M.V.H Markow

Sand i håret Hand på låret

Godmorn!
Igårkväll var jag, Fredde och resten av folket nere på stranden. Det var riktigt härligt, precis som det brukar vara. Det blev mycket sand och vattenkrig...till och med fotbollskrig :P. Vi hade riktigt kul. Det blev många foton med, men jag ska se vem som har fotona och försöka få tag på dom in till min blogg här :).

Igår var jag på mitt sommarjobb på vad jag tror var min sista utbildning inför sommarjobbet. För idag börjar jag mitt sommarjobb nämligen :). Jag börjar klockan 07.30 och slutar 16.00 varje dag. Men på fredag blir jag ledig, så det är bra :).
På fredag blir det fullspäckat..först 14.00 ska jag äta middag hemma hos pappa och Karin, klockan 16.00 ska jag vidare till mamma mfl i kolonin, därefter åker jag och Fredde till Ekeby och åker förmodligen hem igen runt 22.00 och då går vi antagligen ner på stranden här i Landskrona och träffar Erica, Nattah..kanske fler :). Jag tar förmodligen med min Sara dit, om hon är hemma och så :).

Igår för och eftermiddag var jag med Carolin.
På morgonen hade vi följe, jag skulle till mitt sommarjobb på utbildning och Carolin till sin skola Gullstrandskolan. När vi slutade bägge två klockan 12.00, så gick vi hem till henne. Där var vi en stund och drack kaffe och umgicks lite, sen hade vi följe till Infarten och där träffade vi Fredde, då stack jag och Fredde mot stranden.

Så tack till alla som var inblandade under min dag igår! :). Till och med till er som känner sig träffade som varit med mig hela veckan.

Nu ska jag äta frukost och dricka mitt kaffe, sen blir det duschen och efter det ska jag på jobb :).

Ha det gött alla!

M.V.H Markow

Lång dag, trevligt sällskap

Hejsan.
Dagen började med att jag och Fredde drog ner på stan och satt på Speakers Corner igen. Drack kaffe och Fredde åt någon laxgrej. Det såg väldigt gott ut. Sen satt vi och snackade ett bra tag, efter det kom hans mamma och hämtade honom och jag satt kvar på uteserveringen för där träffade jag min syster och hennes kille. Så vi satt och snackade ett bra tag om lite allt möjligt.
Senare drog jag hem och satt hemma ett tag, mamma kom och hämtade mig efter jobb och vi åkte och skulle hälsa på hennes kompis som inte var hemma. Så mamma lämnade av mig vid Mc Donalds.
Där träffade jag Sara som jag först hittade på facebook men sen har snackat med på msn ett tag.
En mycket trevlig tjej :). Jag hoppas på att få träffa henne fler ggr.

Jag tänkte gå och lägga mig nu, jag är väldigt trött. Ska upp vid 06.30 och sen vidare till sommarjobbet. Det är någon utbildning på mitt sommarjobb imorn någon gång från 08.30 till ungefär 15.30. Så det krävs mycket energi den dagen :).

Ni får ha det så bra!!
Godnatt!!

M.V.H Markow


Otur i spel, Otur i kärlek

Hejsan.
Jag och Fredde drog ner på stan, som sagt. Så vi drog till Speakers Corner igen, köpte vars en kaffe och spelade lite på maskinerna. Jag förlorade lite, men inte mycket. Jag vet när jag ska sluta spela :). Men Fredde vann en hel del. Så han har tur i spel och tur i kärlek. Men han är lika underbar ändå<3

På väg ner mot stan, kom jag och Fredde på smeknamn på oss. Lite orginellt kanske, men "Helan och halvan" hehe :). Det stämmer ju :P. Rätt kul namn ändå faktiskt, jag tar inte illa upp för det. Jag vet hur jag ser ut och jag vet hur jag ska se ut.
Det var härligt på skolavslutningen när Fredde sa till lite andra typ "NI ska se Erik när tar studenten nästa år" och så klappade mig på magen.
Jag längtar verkligen till den dagen jag har gått ner resterande 35 kilo som är kvar :).

Sticker nog ner till gymmet imorn, om jag pallar :P. Hoppas bara inte mitt sommarjobb tar upp hela mitt sommarlov, så jag får lite fritid, då jag kan vara på gymmet med Fredde och umgås med polarna :D.

Nu ska jag gå och sova..jag är riktigt trött. Hoppas ni diggade videon jag la upp :). Tyvärr kunde jag bara få upp den i en länk, men det ska väl med gå bra :).

Natti natti på er!!

M.V.H Markow

Studentfest hos Fredde.

GRATTIS FREDDE PÅ DIN UNDERBARA STUDENT!!!<3<3<333

http://www.youtube.com/watch?v=6UP6nD59HyQ

För er som inte vet hur jag ser ut, så står jag i en randig skjorta och sjunger en del :P

Skriv gärna en kommentar här på min blogg om vad ni vill :). Men vårdat språk, annars godkänns inte kommentaren.

Pizza, trötthet, kaffe

Godkväll!
Jag och Fredde stack ju ner på stan till Rhodos och åt vars en underbar god pizza. Jag åt en "Bennyhill" som innehöll...hmm..minns inte :O. Fredde åt en annan god pizza.
Vi träffade lite folk som vi kände och snackade lite och sånt dära. Sen drog vi till Speakers Corner och köpte vars en kaffe och då blev Fredde sugen på att spela bort lite pengar, men naturligvis kunde ju inte jag heller låta bli. Så vi satte oss vid vars en maskin med våra kaffeglas och spelade. Först satsade jag 20 kr, men dom sögs in i maskinen, Sen 50 kr och dom likaså..men Fredde satsade 50 kr och fick ut någonstans på över 200 kr. Var nära på att strypa honom :P haha.

Efter det stack vi hem på olika håll och nu ska vi snart ner på stan och dricka kaffe igen :P. Men det blir nog på Tycho Brahe eller Akropolis tror jag. Fredde ska träffa en tjej där nere, så jag hänger med som ett släp :P. Jag är väldigt trött, men det är ju skoj att umgås med folk. Speciellt med Fredde, min bäste vän.

Jag ska försöka att komma in och skriva mer när jag kommer hem igen. Det vore ju väldigt bra, tycker jag :). Kanske ni med hehe.
Jag ska försöka få in en massa bilder med, så det blir mer liv i min blogg.

P.s Pratar med Fredde i telefon nu och han berättar om videorna från studentfesten. Är det läge att visa upp de, så lägger jag in de här på bloggen :P.

M.V.H Markow


Ångest? Helt klart!

Hej igen.
Fredde skrev till mig precis och frågade om jag vill äta pizza..och gissa vad jag svarade, såklart blev det ett "JA!" suck.. Jag vill ju såklart äta pizza och umgås med Fredde, det är ett av dom bästa sakerna som kan hända. Men! Han ska träna efter pizzan och jag känner motstånd att gå och träna idag..jag har ingen aning om varför..kanske för att jag är lite smått bakis och har ingen större lust, men ändå vill jag inte bygga på min "torktumlare" men jag får väl gå en långrunda eller så :). Kanske ner till borstahusen. Så får man se om någon vill träffas. Någon som har förslag på ett ställe jag kan gå långt till?

Nu ska jag invänta Fredde, han är här snart. Ha det gött alla igen!

M.V.H Markow

Studentfest

Hejsan alla!
Jag sitter framför datorn, som vanligt :P. Visserligen blir det mindre än förut, men dessutom kan man slappa framför datorn när det är helg och allt :).

Igår var det studentfirande hos Fredde. En riktigt underbar och varm familj, måste jag meddela. Riktigt trevligt var det, jag hoppas på att få komma dit fler ggr. Men tyvärr lär nog Fredde ta studenten bara en gång :P. Men jag vill ändå dit fler ggr och fick veta att jag är välkommen dit :).
Det blev en del alkohol, många skämt och mycket skratt.
Där trivdes jag som fisken i vattnet, handen i handsken. Senare blev det efterfest med Nattah, Vicki och några individer till.
Tack för en underbar dag och kväll Fredde! Tack till alla andra med!!

P.s Det filmades en del hos Fredde och jag har en liten föraning om att en del har lagts/kommer att läggas ut på youtube. Men där lär man nog se att vi hade skoj :P.

Idag tror jag inte att det händer så värst mycket faktiskt, slappa framför datorn och ta det lugnt. Jag kanske ska träffa Fredde en runda sen, men vet inte än.

Tack till alla underbara och fina kommentarer jag får. En del långa och andra korta. Allt är vackert och minnesvärt.

För tillfället sitter jag och lyssnar på musik på youtube. Bland annat "IZ Somewhere over the rainbow" "Warp Brothers" "Benny Benassi" och allt underbart som går att lyssna på. Ens kropp blir helt frigjord, man hamnar på ett annat ställe för ett tillfälle. Men ändå kvar framför datorn och ser dum ut.

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Den vackra Den fula

Du är Skönheten
Jag är Odjuret
Det är dig de tittar på
Det är mig de tittar på
På dig tittar de med glittrande ögon
På mig tittar de med stängda ögon
Du är vacker
Jag är mindre vacker
Men du är min vän
Nu är du min vän
I morgon är du min vän
För alltid är du min bästa vän

Somliga har tur....

...andra har en jäkla otur :(.

Men ändå finns det bara en i mitt hjärta


Sommarlov!!!!...tills på måndag

Hejsan!
Idag är det student och idag är det riktigt oväder!
Jag ska ner och uppvakta Fredde på torget..säkerligen träffar jag på fler som jag känner som tar studenten idag :). Sen blir det till att åka hem till Fredde på studentfest :D.
Det kommer nog att bli riktigt skoj, sen kanske jag och Fredde drar iväg på andra äventyr :).

Just nu sitter jag framför den bärbara och tvn och tar det riktigt lugnt. Tittar på ovädret utanför mig..jag bara undrar hur det ska gå för studenterna idag i det otäcka ovädret.

Samtidigt sitter jag och tänker på en speciell person som jag saknar otroligt mycket. En som får mig att tänka på annat när vi är med varandra. När vi sitter med varandra och har det riktigt trevligt, så kan jag tänka bort på något helt annat och glömma vad som händer runt omkring. Det är riktigt mysigt och underbart. Det pirrar i magen när jag träffar denna människa. Men tyvärr vill vi inte samma sak :/.

Jag har sommarlov nu, fram tills på måndag..för då börjar jag sommarjobba :/. Det ska bli riktigt jäkla kul och intressant..men lite ledigt hade man velat ha :P. Jag ska jobba i 8 veckor.. :).

Nu ska jag sitta här ett tag och dricka kaffe, sen blir det att göra ve sig inför idag och så :)..

Hejdå!!

M.V.H Markow

Skolavslutning!

Godmorn!
Idag är det skolavslutning, rätt skönt men samtidigt tråkigt. Tråkigt på måna sätt och tråkigt på måna vis. Men samtidigt skönt med lov :).
Fast mitt lov blir inte så långt, eftersom jag börjar jobba på måndag. Så jag får tre lediga dagar och sen blir det till att jobba :P.
Jag längtar tills det blir sommarjobb, men samtidigt är jag nervös inför jobbet och vet inte helt vad jag har mig att vänta där. Det känns nervöst och pirrigt, men samtidigt blir det nog väldigt skoj, får man ju hoppas :D.
Jag trivs väldigt mycket på det stället jag ska vara, så det kommer nog att bli bra :).

Jag ska snart ta på mig mina skolavslutningskläder, sen dra till skolan och leva livet med folket där :).

Ni får ha det så jätte bra, så ses vi senare.

M.V.H Markow

Yeaaaay!!

Godmorn!!
Nu fungerar min blogg igen! Så nu ska det skrivas på igen :D.

Jag har precis vaknat, drack nyss min c-vitamin som jag gör varje morgon och sitter nu framför datorn och dricker kaffe. Inväntar skolan lite.
Det blir bussen för min del idag, mamma ville ha cykeln för hon har lånat ut vår bil. Men det går bra det med. Jag tror inte riktigt att jag vill gå till skolan, riskera att mina fötter tar stryk igen..jag är lite rädd för det faktiskt...
Det blev ju dessutom ingen "Easy Line" för mig igår med Fredde. Han struntade också i det, så jag ringde och avbokade oss. Men men..vad gör man.

Det blev lite kaos igår, lite missuppfattningar och så. Men jag hoppas att det reder ut sig idag :).

Tack för en underbart trevlig kväll i förrgår folket förresten! Jag har inte kunnat tacka i min blogg förrän nu ju :).

Vi ses senare mina kära läsare :).

M.V.H Markow

Försvinn!

Beroende

Jag vill inte ha dig i mitt liv mer
Jag vill inte att du styr över mitt liv mer
Håll inte kvar mig
Håll inte fast mig
Släpp mig
Låt mig få gå
Vi måste kunna släppa varandra
Jag har släppt taget om dig
Men du har inte släppt taget om mig
Du ger mig beroende!
Snälla försvinn!
Mitt kära Nikotin!


                                                                  
Markow

Spannmorgon

Godmorn!
Jag har precis vakat och jag har riktigt ont i fötterna. Jag gick nog över 1 mil igår sammanlagt, fötterna tog då stryk för jag har riktigt ont i dom.
Så nu har jag mina fötter i en spann vatten under bordet medan jag sitter framför datorn och skriver blogg och dricker kaffe. Hoppas detta hjälper, så jag ska kunna ta mig till skolan genom att gå :). Jag funderar på att sätta cykeln och bara gå i fortsättningen, oavsett var jag ska någonstans.

Förutom den lilla rundan jag gick med "E" igår förmiddags, så gick jag ju en långrunda från biblioteket till Örja och från Örja hem till mig. Fredde följde med en bit på hemvägen.
Men inte nog med det, så gick jag i en timme till idrottsplatsen (där bois spelade) och hem igen. Allt tog en timme sammanlagt. Lika lång tid som det tog till Örja och tillbaka.

Jag och mamma skulle ha gått en morgonrunda idag, men mina fötter sa ifrån. Så jag tog en spann i badrummet, fyllde den med varmt vatten och hällde i lite schampo och doppar nu fötterna. Rätt skönt faktiskt :). Hoppas bara att det hjälper också, annars vet jag inte vad jag gör alltså..

Som tur är så har jag sovmorgon idag :).

Nu ska jag fortsätta sitta här framför datorn lite..ha det gött alla!

M.V.H Markow

1, 2, 3...

....nu är du endast ett minne blått!

220 volt och bakfylla

Hej alla.
Sitter här vid datorn efter en liten olycka med fläkten :P. Den har gått i sönder på något vis, sen igårkväll när mamma gjorde något skumt med den. Så den står på hela tiden och det är riktigt irriterande. Så jag satte igång och försökte få av den, jag öppnade en liten lucka. Jag skulle pilla på en grej där knappen normalt sitter och plötsligt känner jag hur hela min hand och arm rasslar till och en massa vågor strömmar in i kroppen. Jag tror att det var 220 volt, min bror sa något om det. Det var nog bara tur att det inte var vänster armen, för då hade det väl kunnat bli allvarligare? Är inte så teknisk :P.

Igår var jag och festade lite. Det började med, jag, Erica, Jimmy, Katarina, Johanna, Lisa och Fredde. Sen kom det några till. Efter det stack vi ut och gjorde stan osäker :). Men vi hamnade slutligen hos min bror Jimmy. Tack för en trevlig dag igår folket!!

Senare idag kommer Fredde hit, vi ska nog motionera lite tror jag.
Jag har redan varit ute och gått på stan med "E". Vi tog en promenad från posten, upp mot rådhustorget. Där tog jag ut pengar, sen gick vi till utanför Gina Tricot. Där satt vi på bänken och njöt av vädret :). Sen efter det gick vi mot Östergatan och jag skulle in till Linda och lämna stålar, men hon sov. Så gick vi till vallokalen för jag skulle rösta. Så jag röstade för första gången i hela mitt liv! :D. Sen efter det skiljdes vi åt, jag gick hem till mig och "E" gick hem till sig.

Nu sitter jag och dricker kaffe och ser tv med min bror Jimmy.

Ikväll blir det att träffa lite av folket, antingen hemma hos Catja och kompani, eller på stranden. Kanske både och :).

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Grattis Sverige!!

Hejsan!
Idag är det Sveriges Nationaldag. Men var ser man det? Hur ska man veta det? Det står ingenstans, ingen eller inget säger något. Är det för att det anses rasistiskt i vissa personers ögon? Det är ju vår dag och den firar vi glatt! I alla fall jag och i alla fall några andra!
Min tröga lilla hjärna har då varit osäker på om det är idag, eftersom ingen pratar om det.

Men jag vill då hedra Sverige genom att skriva hit Nationalsången:

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.


Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden!
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden!


Idag blir det våfflor/pannkakor här hemma. Jag mamma, kanske min ena bror Jimmy, mammas kompis Micke och förmodligen min syster Linda. Kanske det kommer en person till, får se :D.

Sen är det tänkt att jag och Fredde ska träna, men jag vet inte helt säkert om det blir. Han är då iväg och spelar handboll nu. Lycka till Fredde mfl!! Ni vinner! Jag håller tummarna för er.

Nu ska jag diska och sånt dära små skoj. Ha det gött!

M.V.H Markow

"Åker på en åker"

Godkväll!
Har precis kommit hem från folket. Jag och Fredde fick ju skjuts dit och det var riktigt kul där borta! Vi satt i vardagsrummet och yrade rundor ett tag, sen blev det film på film :). En riktigt trevlig kväll allihopa, tack för kvällen!!

När jag och Fredde skulle hem, fick han en skruvad idé, men jag är nog lika skruvad eftersom jag gick med på det :P. Vi fick för oss att gå hem från Råga Hörstad. Vet inte riktigt hur långt det är, men några kilometer väl.
Vi går på den dära bilvägen, men på sidan :P. Bil efter bil kör förbi oss. Men vi var envisna och fortsatte att gå. Plötsligt så hör vi ett konstigt ljud bakom oss och ser en bil köra nerför vägen. Den hamnade ute på en åker. Först stod jag och Fredde och kollade rakt mot bilen och sen kollade vi på varandra som två levande frågetecken, i samma stund började vi springa mot bilen. När vi kommer fram ser vi en taxibil, mitt ute på åkern. Vi springer ner för diket och frågar hur det gick för de i bilen. Plötsligt kliver det en tjej ur bilen och jag ser vem det är. Det är Jonna :O. Hur stor är chansen att man träffar på en man känner där ute..kändes lite halvskumt.
Men i alla fall så, frågade de om hjälp. Så kvinnan som körde bilen bad Fredde att gå framför bilen så hon kunde se var hon skulle köra och försöka komma upp på vägen, till slut så kom hon upp på vägen och frågade om vi ville få skjuts. Så vi hoppade in i bilen, Fredde blev avsläppt en bit bort och jag gick av vid Infarten ungefär.
Sen promenixade jag hem :).

En lärorik kväll och en jäkla upplevelse därpå :D.

En riktigt underbar kväll med polare och en liten insats på vägen hem. Men som tur var, så blev ingen skadad :D.

Nu ska jag gå och lägga mig, är lite trött..
Godnatt på er alla!!

M.V.H Markow


Skoskav och elände!

Hejsan alla!
Med mig är det bra och allt sånt dära..förutom lite tankar hit och dit om saker och ting som svävar förbi skallen, sen har jag lite skoskav :/. Men det är inte så jätte mycket skav, gick bra med plåster.

Fredde du har rätt..jag skriver alldeles för lite här inne. Jag lovar att skriva minst 1 gång per dag, annars får någon slå mig på armen, eller något :P. Men så här skrev Fredde och han har rätt:

"sätt fötterna på jorden och fokusera på din träning och din blogg, du bloggar mindre och tränar kortare pass tycker jag :S vad har hänt med dig ! ? :)"

Jag vet inte om det är att jag har gått ner 5 kilo, tråkigheter som har hänt, skoskav eller vad som har gjort att jag skriver mindre. Men det ska förbättras. Det är många som läser min blogg och jag hoppas på ännu fler, så därför får jag inte tappa stinget.

Jag har precis duschat, parfymerat mig, gjort kaffe och iväntar nu Fredde. Vi skulle ta bussen, men det blev inte så. Mamma skjutsar oss istället. Snällt :).
Vi ska nämligen hem till Emma i Råga Hörstad och umgås med folket. Det kommer förmodligen att bli skoj, lika trevligt och kul som vanligt :).
Sen blir det väl bussen hem, om mamma inte vill/kan/orkar hämta oss. Men bussen är inga problem iofs.

Nu ska jag gå och se var Fredde tar vägen, han skulle varit här för ungefär 20 min sen.

Men ni får ha det så bra där ute i vida världen!!
Jag skriver mer när jag kommer hem från folket!

M.V.H Markow

Utbildning, igen

Hejsan!
Jag har inte skrivit på ett tag nu och det är verkligen jätte dåligt av mig, men jag vet inte varför heller.
Om cirka en timme är det ytterligare en utbildning, men man får ju tydligen betalt och samtidigt så träffar man folk så jag har egentligen inte jätte mycket emot det, mer än att varje utbildning varar i 3 timmar..

Jag saknar gymmet lite, har inte varit där förrän i tisdags. Vi struntade i det igår, för Fredde har träningsvärk :P och jag ville inte gå själv. Idag har vi vilodag och jag har utbildning, men vi ska dit imorn :). Senare på kvällen ska vi träffas allihopa igen. Antingen på stranden eller hemma hos någon.

Nu ska jag gå, men ni får ha det så jätte bra!

Är det något särskilt ni vill veta om mig eller så, så fråga gärna :D:D.

M.V.H Markow

Godnatt!

Godkväll!
Sitter här framför datorn och tar det lugnt framför bloggen, facebook, msn och ser tv, plus dricker vatten :).
Jag är på väg att gå och lägga mig, ska upp klockan 05.00 imorn bitti, ska ut och gå med mamma igen. Känns lite små jobbigt, men samtidigt skönt.

Upp ur sängen -> Dricka kaffe -> Kolla datorn -> Ut och gå i en halvtimme -> Äta frukost + Dusch -> Skola.

Någon som vill ändra på min ordning eller så? Kommentera! :).

Tack för alla fina kommentarer som jag har fått!! Jag är jätte glad för det! Det är härligt att ha gått ner 5 kilo, sen ännu mer härligt med alla era kommentarer.

Ses imorn bitti!

M.V.H Markow


5 kilo!

Hejsan.
Jag är i skolan nu och har rast, vi väntar på att det blir lunch, jag och tjejerna. Fredde kommer nämligen 11.30 och äter med oss. Så vi väntar på honom.

Jag var precis och vägde mig här på skolan. Jag har gått ner 5 kilo! Lite små härligt ändå faktiskt :D. Folk har ju sagt att jag ser ut att ha gått ner, egentligen har jag märkt det lite själv men inte helt. Magen känns lika stor på något vis. Men oftast märker man inte sånt själv. Nu har jag bara 35 kilo kvar att gå ner.
Det är väl bara att fortsätta i samma takt.

Nu ska jag gå och vara social med de andra :). Ha det bra!

M.V.H Markow

Morgonrunda

Godmorn!
Igårkväll berättade jag för mamma att Fredde går en runda varje morgon, innan han drar till skolan. Så mamma väckte mig i morse, men det är bara det att klockan var 05.20. Jag var inte beredd på att hon skulle ta det på allvar och att vi skulle ta en morgonrunda :P. Men det var riktigt skönt, kan jag säga. Vi var ute och gick i en halvtimme. Vi kom till i närheten av soptippen någonstans och sen gick tillbaka när det hade gått en kvart.
Vi har tänkt börja gå en runda varje morgon i en halvtimme :). Får se om Fredde hänger med nästa gång.

I eftermiddag efter skolan och gymmet, blir det grillning i stugan med familjen plus vänner till familjen. Det kommer nog bli skoj, det blev det i alla fall sist. Men skulle det börja regna eller bara bli dåligt väder på något vis, så ska vi vara hemma istället allihopa och äta våfflor och pannkakor. Det är så roligt och mysigt när alla samlas och har allmänt trevligt ihop. Jag ska försöka få fram en bild på oss när vi är samlade någon gång och så.

Finns det någon som önskar bild på något särskilt? Då är det bara till att skriva det i en kommentar, så ordnar jag fram det. Om det är något särskilt ni vill se eller så som ni är nyfikna på.

Nu sitter jag framför datorn och ser att klockan börjar närma sig åtta. Har tagit mig en go dusch och rakat skägget. Så nu är det dags för goparfym och dra till skolan.
Jag får se vilka som är där, som man kan snacka med :). Vad jag vet, börjar vi morgonen med mentorstid som vanligt fram till 09.00 någon gång och sen är det eget arbete. Då ska jag läsa min bok på engelska som jag har fått låna av Mats på skolan.

P.s Jag ska väga mig på skolan idag (Det är minst 2 månader sen) det ska bli spännande.

M.V.H Markow

Easy Line (Hard Line)

Godkväll! Eller kanske godnatt :P.
Mitt inlägg blev lite väl sent, men jag har mest tagit det lugnt efter träningspasset vi körde i en timme. Visserligen kändes det inte som att det pågick i en timme, men det gjorde det hehe.
Det var riktigt jobbigt, kan jag meddela.
Undra varför det heter "Easy Line" egentligen...det var ju sjukt jobbigt. Det borde ju nästan heta "Hard Line" istället.
Men det var riktigt skönt faktiskt. Om jag kan, så ska jag gå på det varje tisdag klockan 19.30 :).

Jag skrev ju förut att jag skulle försöka fixa en bild, så här har ni en. Hittade den på google, så det är inte riktigt där jag var, men så ser det ut med maskinerna. Lika dana maskiner dessutom :)




Annars för övrigt har jag varit i skolan idag och då skrev jag två dikter. En till min bror och en annan till en underbar vän :). Håller henne hemligt. Hon vet själv vem jag menar :).
Jag har en massa sjukt underbara vänner, kan inte bara peka ut en. Men dikten blev till henne för att jag ville berätta precis hur jag känner och samtidigt muntra upp henne :D.

Nu ska jag sooooova. Det ska bli riktigt härligt kan jag lova! Sen blir det gym med Fredde imorn igen. Det blir lite annat skoj under dagen med, men det tar jag imorn bitti :).

M.V.H Markow

Hektisk eftermiddag/kväll

Hejsan alla där ute!
Jag sitter nu framför datorn och tar det lugnt innan det blir ubildning och träning.
Först är det utbildning klockan 17.00 på folketshus och sen träning med Fredde på gymmet i något som heter "Easy Line".
Utbildningen är från 17.00 till 19.00 och träningen är från 19.30 till 20.30. Så det blir nog lite stressigt, kanske inte med tiden men i min skalle :P.
Träningen "Easy Line" verkar rätt intressant, tydligen ska man bli av med runt 600 kalorier under den timmen, men jag är inte helt säker. Jag kan komma med mer information om den sortens träning när jag kommer hem ikväll och är klar med allt. Jag ska försöka få in en bild på det med :).

Nu ska jag göra mig i ordning för utbildningen, men ni får alla ha det så bra. Vi ses ikväll! :D.

M.V.H Markow

Morgontårar

Godmorn alla! Jag har suttit nu på morgonen, framför datorn och teven. Jag såg ett program på tv3 som heter "Montel" och där visade de två barn som hade ätstörningar, Aneroxi. En tjej vars ålder jag inte riktigt uppfattade och en kille som var 12 år. Det är inte bra att se sådana program, jag gråter bara. Satt och grät när jag såg barnen och deras familjer satt och grät lite varstans. Tjejens familj och släkt satt i publiken och grät ända från att hon kom in i studion och tills det blev bestämt att hon skulle åka till behandlingshem. Pojkens föräldrar satt i soffan i studion och grät och höll varandra i hand, medan han berättade om sina ätstörningar och läste ur sin dagbok. Helt hemskt. Att man ska behöva gråta egentligen :O. Men visserligen är det skönt att få ut tårar :). Nu ska jag till skolan. Ha det bra alla!! M.V.H Markow

Lägga sig tidigt? Tydligen inte :O

Godkväll folket!
Jag har inte skrivit här inne sen igårkväll och det känns lite dumt..men nu skriver jag i alla fall och jag tänkte få med en del innan jag går och lägger mig snart :).

Igårkväll tänkte jag lägga mig lagom vid 21.00 för jag var väldigt trött och ville sova ut :). Men tror ni det gick? Nepps. Somnade inte förrän ungefär 21.30 för det var så varmt och svetten bara rann, så ringde min mobil ungefär 21.55 och väckte mig. Så var det min kompis Linda, som ville att jag skulle komma till henne och kollade på lite saker som hon hade fått hem. Där var hennes barn vakna och full rulle, så jag satt där ett tag och snackade. Sen kom jag hem och la mig istället vid ungefär 22.30 men somnade inte förrän 23.30. Så det blev bara ungefär sju timmar, som det brukar bli.

Nu ikväll tänkte jag lägga mig samma tid, runt 21.00 men så ringde en polare en stund därefter och sa att han ville träffas för att han var på besök här i Landskrona (Han bor annars i Höganäs) och vi hade inte träffats på ett tag, så jag fick offra mig för han med ikväll, så gick vi en runda runt området här lite och sen satte här nere utanför mig på bänken och tog det allmänt lugnt och snackade. Sen kom hans kompis och hämtade honom och jag stack upp hit här och satte mig :). Nu blir det sent med att lägga sig och det känns inger bra alls :(. Men jag är nog dålig på att säga nej, när polare kallar. Men samtidigt vill jag inte heller säga nej, för jag tycker ju om att umgås och vara social.

Man ska nog inte planera att lägga sig en viss tid, tycker jag att det verkar som :P. Verkar också som att de flesta är vakna sent på kvällarna och vill umgås då hehe.

Men idag har jag haft väldigt trevligt, först trevlig på skolan när jag träffade mina underbara polare och jag hade lite små-möten med olika lärare om betyg och hur mina arbeten i skolan ska planeras inför nästa termin efter sommaren.
Sen cyklade jag och Fredde från skolan, ner till stranden och la oss och solade. Ett tag senare kom Catja, Emma och Michelle dit också och var sociala med oss. Det var väldigt trevligt och väldigt varmt, men ändå väldigt väldigt härligt :D.
Jag blev riktigt brun idag, känns rätt härligt ändå att få färg :).

Efter stranden cyklade jag och Fredde hemmåt och senare runt 18.00, till gymmet och tränade mage. Det var riktigt grymt och härligt. Man blir så stolt efteråt.

Nu ska jag lägga mig och försöka få en blund, men ska öppna fönstret så man får in lite luft och lite kyla. Då går allt mycket bättre :D.

Godnatt alla därute!!

M.V.H Markow


RSS 2.0