Det går..

Hej vänner.
Jag vet, jag vet. Jag har inte skrivit på ett tag men mår inte så bra för tillfället. Men det är inte fysiskt.
Jag ska skriva mer så småningom, det kan jag lova. Ska bara reda upp allt först :).

Hejdå!

/Markow

Vad kasst av mig

Hejsan vänner.
Jag vet att jag är dålig på det, men jag vill verkligen försöka tills jag lyckas. Jag ska skriva oftare. Men är det någon som läser? Kommentera gärna så jag ser om jag har läsare :). Har bett om detta förut men jag gör det igen :P.

I alla fall så var det näst, näst sista dagen av sommarskolan igår, men jag var inte där. Jag hjälpte mammas kompis med flytten som jag skrev om igår att jag skulle. Det var jobbigt kan jag säga. Vi var tre stycken som flyttade en massa möbler. Men det kändes ändå rätt okej fast det tog sin lilla tid hehe. Det var inte så svårt att få ner möblerna från den gamla lägenheten till bilen men att få grejerna från bilen till den nya lägenheten kändes först som en gåta.
För det första kunde man inte parkera så bra, så vi fick parkera mitt på en cykelväg så vi var tvugna att flytta först möblerna in i trappen och sen köra iväg bilen till ett annat ställe.
Vi bar grejerna från första våningen i trappen upp till fjärde våningen, det var smala trappor och ingen hiss. När vi gjort halva var vi så gott som slut alla tre. Svetten rann nerför kroppen på en, min tröja var alldeles dyngblöt, så därför var det skönt att cykla hem till en varm, underbar dusch och tvätta av sig allt hemskt :P.
Men det kändes bra att hjälpa till och jag är den personen som inte kan säga nej eller säga ifrån, när jag skriver så menar jag inte att jag inte vill hjälpa till. Jag vill jätte gärna hjälpa till, till och med så mycket att det kanske krockar med något annat som man skulle ha gjort men det har inte gjort någon större skada än ;).
Jag tycker om att vara igång och ha något annat göra så jag slipper sitta här hemma dagarna ut och dagarna in. Det är ju bättre att hålla igång :).

Idag var det näst sista dagen på sommarskolan och jag var där :). Men jag kom hem halvtimme försent. Dumt av mig men jag ska försöka bättra det mer, fast det är sista dagen på sommarskolan imorn. Men det ska bli skönt med helg efter 2 veckors sommarskola. Då får jag sommarlov :). Det känns väldans bra och skönt!

På lördag kommer min kusin Petter från Norrland ner till Landskrona, Skåne :). Ska bli gött att träffa honom faktiskt. Folk säger att vi är lika varandra? Både jag och Petter har nekat till det alla gånger, men när jag väl har tänkt efter på sistone så känns det som att folk har haft rätt. De som träffar oss medan han är här nere kan ju få jämföra oss ;).
Egentligen skulle två kusiner, hans två systrar också komma ner men av någon mystisk anledning så kunde inte de följa med ner :(. Men det kostar ju förstås en slant att ta sig 140 mil ner i Sverige. Så det kan jag förstå ändå. Men jag hade gärna velat att de följde med :(. Men vad gör man? Inget kan man göra åt saken.
Kusin Petter vill festa när han väl är här nere, så det får man väl lösa på något sätt, fast jag inte är så mycket för fester egentligen. Jag får kolla runt om det är någon som vill hänga med, kanske du som läser detta just nu? Det går att skriva i en kommentar till mig isåfall :).
Det blir att vi antingen går ut på krogen eller sitter hemma hos någon eller så.

Jag är singel nu mera som jag redan har nämnt, och det är väldigt tråkigt, Det känns riktigt ensamt och eländigt. Men allt måste stämma i ett förhållande med. Men någon gång hittar man väl en tjej igen får jag hoppas. Jag har varit förlovad en gång och kan säkert vara det igen men det lär nog få dröja tills det blir sånt igen. Först och främst vill jag ha ett förhållande, kanske inte nu direkt men någon gång, hemskt gärna :).
Jag fick höra en väldigt rolig sak häromdagen när jag pratade med en tjej-kompis i telefon.
Hon sa: Det var två stenar som gick över en väg, plötsligt blev den ena stenen överkörd av en lastbil, då sa den andra stenen "Kom nu, singel".
Ni ska bara veta hur mycket jag skrattade, kanske för att jag var övertrött, eller bara för att det var riktigt roligt. Tack Mumsan för du fick mig på bättre humör för det tillfället. Jag önskar lycka till, till dig och TreBen. Jag tycker om er bägge två jätte mycket. Hoppas att det blir ni två :).

TreBen som jag kallar honom för efter att Ada kom på det heter egentligen Trbn på den spelsidan jag spelar på, där finns också Mumsan och Ada.
Där finns en massa roliga människor, men skulle jag skriva alla så får ni en roman att läsa i ett enda inlägg och det skulle bli lite för mycket att läsa kan jag tro ;).
Om ni vill veta vad det är för spelsida jag pratar om förjämnan så ska jag passa på att göra lite reklam:

Välj språk, ladda ner programmet, registrera, logga in och sen chatta, spela, cama, gör profil m.m..
www.onlinebandit.se (Förkortning OB)


Nu ska jag själv in där och kolla läget, så vem vet, vi kanske ses där? Om ni vill så säg gärna när ni väl är där vart ni fick tipset så skulle ni hjälpa mig med. Kanske lite reklam för min blogg :).

Jag skriver mer ikväll, lovar! ;).

Ha det bra alla!
Hejdå!

/Markow

<3<3<3Du finns i mitt hjärta, Du kommer alltid göra det, fast det inte är Du och jag mer.<3<3<3

Flytta!

Godmorn vänner!
Idag är jag ledig från sommarskolan för jag har sen innan lovat moderns kompis att hjälpa till med flytt. Så om cirka 40 min ska jag sticka till hennes gamla lägenhet och hjälpa till :).
Den här personen som jag ska hjälpa kallar mig för bror och jag kallar henne för syster. Det är en tjej vi alla är mycket stolt över. Hon har gått på droger en väldigt lång tid och nu ett tag har hon bott på behandlingshem och fått vård. Hon bor där än men blir snart utskriven och ska flytta till ny lägenhet och börja om på nytt.
Under perioden som hon gick på droger så var det inte mycket kvar av henne, hon var smal och eländig. Förlorade sitt jobb, stal saker och sålde för att få råd med drogerna. Hon blev magrare och magrare och jag blev ledsen för var dag som gick. Jag såg henne hög några ggr och det var ingen vacker syn. Men vad som än händer kommer hon alltid betyda jätte mycket för oss.
Nu när hon har varit på behandlingshemmet en lång tid så har hon gått upp i vikt, minst 30 kilo. Hon ser ut som en helt ny människa.
Förut var hon som ett skelett. Nu är hon snygg.
Men jag är bara orolig att hon ska börja igen med drogerna. Gör hon det kommer jag bli riktigt ledsen. Hon betyder mycket för oss och är en riktig glädjespridare.

Så idag ska jag hjälpa henne med flytt i alla fall från hennes gamla, till hennes nya lägenhet. Sen flyttar hon in någon gång i Juli.
Alltid när man hjälper folk så får man något tillbaka. Det kvittar om man får betalt eller andra saker, det är vänskapen man får tillbaka, glädjen och det fina med allt. Kanske får jag låna hennes lägenhet någon gång i sommar. Vem vet ;).

Förresten nu när jag loggade in på min blogg, så hade någon kommenterat min blogg och kallar sig för anonym :S. Är det någon som känner sig vid det? Du som skrev i alla fall, det var fint skrivet och jag blev glad när jag läste det :). Gärna mer såna kommentarer :D. Jag har en misstanke om vem det är men är inte säker ;).

Jag skrev igår vid lunch att jag skulle skriva igen på kvällen, men förlåt! Det blev inte eftersom min dator var seg som den var på kvällen och jag förstår inte än vad som gjorde den så seg. Datorn brukar sega men inte så mycket som igår kväll. Men nu skriver jag i alla fall igen och kommer att skriva mer när jag är klar med flytten osv.

Kommentera gärna, vill gärna veta vad ni tyckte om det jag skrev om vår vän :). Jag försökte skriva det så bra och detaljerat jag kunde.

Ha det så bra alla!!

/Markow

Kaffe + Smörgås

Hejsan alla!
Nu sitter jag på sommarskolan framför datorn en liten stund. Jag började för ungefär 2 och ½ timme och då börjades räknandet med mattematiken. Det går lite sådär faktiskt, gick bra ända tills jag fick resultatet från det jag skrev på matten igår. Det fann rätt mycket rätt men var inte beredd på dom fel jag fick heller förstås. Men det är bara till att ta nya tag.
Läraren sa att jag fick ta lite paus och det gör jag nu med.

För en stund sen fick vi kaffe och smörgås. Väldans gott kan jag säga :).
Folk har sagt att jag dricker mycket kaffe, när jag väl tänker till lite så kan jag upptäcka det med. Men kaffe är gott så vad gör man. Det får mig med att känna mig piggare, men det känns snart som att det inte påverkar mig mer.
En lärare här på sommarskolan sa: "Du dricker mycket kaffe, men du är ju omvårdnadselev." Då tänkte jag, jaha det har med det att göra..det lät väldigt lustigt men det är nog sant med skulle jag tro. Man dricker ju mycket kaffe inom vården har jag märkt. Vet inte om det beror mer på att man är omvårdnadselev att man dricker mer kaffe men det kan ju säkert stämma ;).

Det finns mycket jag går och tänker på om dagarna och det blir nästan jobbigt. Vet inte hur man ska få ut alla tankarna. Men det är inga negativa tankar, eller jo ibland men inget så jätte allvarligt, kanske.
Jag har hört att man verkar smart när man tänker mycket, men det kan jag inte tänka mig. Inte när det gäller mig.
Men vem vet ;).

I alla fall så slutar jag sommarskolan för dagen och det känns rätt skönt ändå. Sticka hem och lägga sig på soffan en stund och glo på "Hem till gården" på tv4 och när det är slut och om man är vaken så blir det "Våra bästa år" på tv3. Om man verkligen envisar sig med att inte somna på soffan så blir det "Oprah".

Man har hört många roliga kommentarer i sitt liv men det roligaste är nog bland annat: "Du är som en tjej, du gråter till Oprah och du pratar en hel del av ditt liv i telefon". Båda sakerna gör jag, men tjej? Nejdu jag är en kille som tycker om tjejer. Men har kanske lite udda intresse :P.

Folk tycker det är kul när jag säger eller skriver som på t.ex internet att jag måste gå ifrån datorn för att sätta mig och glo på "Oprah" eller på "Hem till gården" eller "Våra bästa år". Men sån är jag :).

Nej nu får det bli mer matte..så jag går vidare till lektionen med mitt kära kaffe ;).
Det blir förmodligen ett inlägg till ikväll.

Ha det gött alla!

/Markow

3 dagar kvar

Godmorgon världen!
Nu sitter man här ännu en morgon till, men jag missade att skriva här i går morse bland annat eftersom jag försov mig rätt grovt. Vaknade vid 08.30, den tiden jag börjar om dagarna på sommarskolan. Så det var bråttom till skolan. Jag kom en timme försent. Men denna gången klarar jag mig säkert.

Imorn ska jag hjälpa mammas kompis med flytten som jag har lovat för länge sen så jag fick ledigt från sommarskolan eftersom flytten är samma tid som jag börjar imorn egentligen. Så det var schysst :). Jag tycker om att vara den som hjälper till. Jag har ju hjälpt min kompis Andrea med flytten med. Jag ville inte att hon och hennes kille Mattias skulle flytta härifrån för vi umgicks så gott som varje dag, men nu bor de i Lund :(. Men jag får väl åka dit och hälsa på någon dag. Men det är bara det att det kostar typ 50 spänn för mig att ta mig dit med tåget :S. Jag brukar åka på barnbiljett ibland för det är inte alltid de kollar biljetterna och ibland så är det okej.

Nu är det 3 dagar kvar tills vi slutar sommarskolan. Det känns rätt skönt :). Men ändå inte..

Snart är mogon kaffet klart och därefter är det skola som gäller. Lärarna är rätt schyssta ändå, eftersom vi får kaffe i skolan och bullar/bröd med pålägg som frukost. Det är grejer det :). Man blir som lockad att gå dit ännu mer plus att där är polare att träffa osv :). Man orkar med mer pluggande med när man har kaffe tycker jag :).

Nu ska jag gå och göra ve mig och sen dra vidare. Jag ska försöka att skriva något vid lunch med och ikväll ;).
Ha det gött alla där ute i vida världen!
Kommentera gärna :):):).

Hejdå!

/Markow

Mitt i natten

Hej natten.
Ett tag efter att jag kom hem från Flay så ringde en tjej-polare och frågade om jag kunde köpa ut cigg till henne. Så jag stack iväg och träffade henne. Hon sa att hon var med en som heter Lina som jag träffat några ggr innan och Malin som går i min parallel klass. Av en ren slump, för mig var Tobbe där med. Blev lite smått chockad eftersom ingen hade sagt något. Men det verkade rätt ok ändå. Vi har inte snackat så mycket på sistone men det kändes någorlunda bra i natt :).
Stack precis hem för jag ska sova. har ju sommarskola om ungefär 6 timmar. Så jag får 5 timmars sovande. Det får räcka :P. Jag brukar klara det rätt bra ändå ;).

Ska kolla lite här framför datorn och sen ta en natts sömn :). Ska bli sköönt, är väldans trött för tillfället. Så ska sen vakna, gå ut till köket, sätta mig här och skriva blogg samtidigt dricka en god kopp morgon kaffe. Det är grejer det. Sen cykla vidare till skolan och plugga matte. Lite jobbigt men vad gör man när man måste ha det gjort liksom. Det var en tjej som betydde mycket för mig som fick mig till att gå sommarskola. Men det körde ihop sig med henne :/, Men hon kommer alltid att ha en bit av mitt hjärta vad som än händer ;). Livet får gå vidare hur segt det än känns.

Men nu ska jag då gå och lägga mig som sagt.
Godnatt på er!

/Markow

Midsommar och därefter

Hej vänner!
Nu har det varit midsommar, midsommar dag och söndag. En lugn söndag efter allt firande, allt skratt, all glädje, allt prat och allt annat fint. Dessutom minnen. Jag som många andra är nöjd med helgen. Det har varit mycket roligt, trevligt och fint.

Jag firade midsommar hemma hos Flay och där var Sofi, Frida, några hel schyssta killar från stockholm och annat folk. Kan inte skriva upp alla för då kommer detta inlägget bli alldeles för långt :P. Alla tackar för helgen och är nöjda. Ja..vad ska man mer skriva om allt förutom att man är nöjd för det som har varit och det som kommer vara, i minnet :). Fina minnen som man aldrig kommer glömma. Midsommar var alldeles perfekt och igår var hel schysst. Hade mysigt och roligt på samma gång. Det finns bilder från helgen på Flays blogg. http://flayan.blogg.se

Flay har ändrat om designen på min blogg och lagt in en bild på mig och förstorat texten. Det var toppen bra gjort av henne. Jag är nöjd över hur det ser ut och hoppas att ni gillar det med :). Ni får gärna skriva kommentarer och skriva vad ni tycker och tänker om min blogg och annat. Det är så kul att läsa era kommentarer för ni skriver verkligen verkligt fina kommentarer och sånt är väldans kul :).
Jag är över nöjd med att skriva blogg, man får verkligen skriva av sig och öppna sitt privatliv för folk men det blir som en bonus. Det är väl bra att folk kan läsa om en. Det är till och med som modern skrev i en kommentar en gång att hon läste om saker i min blogg som hon inte ens hade en aning om. Jag säger ju mycket till henne men något hade jag tydligen missat och det fanns med här :):P.
Min mormor brukar med läsa min blogg och det känns väldans kul :). Det är kul att veta att man har många besökare och folk berömmer en för ens skrivande.
Jag har hört att det inte är så bra att skriva långa inlägg men jag kan inte låta bli. När jag väl har börjat skriva kan jag som inte riktigt sluta. Det blir bara så och det är skönt att få skriva av sig :). Men jag ska försöka att skriva kortare inlägg och istället skriva oftare. Ska försöka också att inte missa någon dag eller så. Man får som nästan dåligt samvete när det är någon, eller flera dagar som man har missat att skriva. Men i helgen har jag inte kunnat skriva så mycket för jag har sovit hos Flay nu två nätter och då vill man inte sitta och vara asocial liksom.

Jag var hem om en runda igår men det var mest för att duscha och sånt dära efter att jag hjälpte Andrea med en flytt, möbler som flyttades från lägenheten i Landskrona flyttades till Dalby. Sen var det att bara hoppa in i duschen och sen åka till station och träffa Flay med flera, där man fick träffa Sofi och Frida :). Sen åkte vi allihopa vidare hem till Flay och chillade vidare.

Nu sitter jag med Flays bärbara i knäet och skriver blogg i fåtöljen medan Flay ligger på soffan och sjunger till Björn Rosenströms låtar. Hon är helt överlycklig efter att hennes kärlek kom hit till Skåne och hälsade på för första gången. Det går att läsa mer om på hennes blogg.

Nu ska jag nog ställa ifrån mig datorn och vara lite social. Sen blir det till att åka hem. Kram på er.

Hejdå!

/Markow

Midsommarafton

Hej.
Idag är det midsommarafton. Men ända fram tills för några dagar sen trodde jag att det skulle vara på söndag, den 22:a. Varför har jag ingen aning om :S. Konstigt. Men nu är det i alla fall idag och det är rätt nice :).

När man var yngre firades ju midsommarafton med familj, släkt och vänner. Det är så nu med på olika ställen men jag tycker inte det är riktigt samma sak längre, det känns inte lika viktigt mer.
Men å andra sidan så kan man ju fira midsommar med sina vänner och det är roligt däremot :). Som t.ex ikväll ska jag iväg till Flay som sagt. Jag tror att det kommer bli riktigt skoj faktiskt.

Jag ska sitta här en stund till framför datorn och kolla läget och sen in i badrummet och göra ve mig.
Ha det så bra alla där ute!

/Markow

Matchen :/

Hej.
Igår stack jag iväg till syster på matchkväll som jag skrev om igår. Vi var en hel del där och det var riktigt skoj.

Sara Min underbara, verkligen underbara syster som kommer för alltid förbli min syster.

Mange
med sin fina sångröst.

Martina the blond med sitt härliga leende.

Danne den snälle filuren med rolig humor.

Torsten en kille som verkar tycka det mesta är chilli vanilli.

Niklas den glade killen som är ihop med min syster och har ett underbart leende och otroligt duktig på blanda drinkar.

Catrin en riktigt schysst tjej med glatt humör.

Emil en person jag inte träffat innan men verkade vara en schysst och glad kille.


Jag var då riktigt nöjd över kvällen i alla fall och det var nog de andra med :).

Idag så var jag på sommarskolan i morse och träffade polarna där och senare bjöds det på smörgåstårta som var god men den var lite annorlunda än andra smörgåstårtor men det är skoj med variation. Pia som jobbar på skolan gjorde den, samt hade bakat ett bröd som vi hade till fikat på morgonen :). Det var gott.
När vi slutade för dagen så hade jag, Sofi och Frida skit kul. Vi skojade och stojade :).

Resten av dagen var mest chill. Jag sov en del av dagen, samt träffade Sara, min syster en stund nere vid Muséet. Pratade om igår och tittade på knepigt folk i det fina vädret :). Det var speciellt en äldre dam som vi inspekterade en del, hon gick runt och log med hela ansiktet. En riktigt gullig dam faktiskt :). Hon var väl runt 80-90 år. Med henne i tanken diskuterade vi gamla damer som aktiverar sig mycket på äldre dar och vi var riktigt faschinerade av vad det finns för häftiga äldre med galenskap. Vi kom fram till att äldre som motionerar en hel del på äldre dar och aktiverar sig mycket är riktigt coola egentligen. Vi var riktigt imponerade om den saken :).

Imorn är det Midsommar! Härligt! Jag ska hem till Flay och träffa folk, men innan dess ska jag fira lite med familjen i brorsans och hans tjejs kolonistuga i Larvi här i Landskrona.
Men hemma hos Flay kommer jag få träffa Lilla Sofi, Emil och några till :).
Bada pool och grejer, härligt :).
Det kommer nog bli en trevlig midsommar antar jag och hoppas jag :).

Nu ikväll händer det inte så jätte mycket känns det som, förutom att jag har telefon tid. Polare ringer och jag ringer polare. Jag verkligen älskar att prata i telefon har jag märkt och jag är mycket för att smsa, jag gör det konstant. Skickar ju 3000 gratis sms varje månad så det känns rätt ok :). Laddar mobilen varje kväll när jag går och lägger mig och har den bredvid mig på laddning.

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Riktigt härligt ska det bli :). Jag är faktiskt trött nu..ska bli skönt att sova.

Detta är då sista, allra sista blogginlägget för ikväll. Men det kommer nog mer imorn ska ni se ;).
Fortsätt gärna att kommentera :D:D.
Flay ska lära mig imorn när jag kommer till henne hur man förstorar texten, kan inte det dära riktigt. Så ska det bli lättare att läsa det jag skriver :).

Godnatt alla goa människor där ute!!

/Markow



Fotboll :S

Hej.
Ikväll är det fotboll, Sverige spelar mot något. Så jag ska hem till min syster, dit det kommer några st som ska samlas och kolla på fotboll :). Det kommer nog bli riktigt roligt skulle jag tro. Ska iväg till min syster nu.

Min syster har med en blogg som ni kanske kan läsa om ni har lust, hon har skrivit lite om kvällen och kommer lägga in bilder imorn eller så från kvällen så kolla gärna där om ni har lust: http://sararodett.webblogg.se/ det är bara till att kopiera och klistra in :). Så kommer ni dit. Skulle det inte gå att göra med dator-musen så kan man göra det enkelt med ctrl + c (kopiera) och ctrl + v (klistra in) bara för skoj skull kan jag berätta att man kan klippa ut med ctrl + x :).

Ha det gött alla där ute!
Skriver nog förmodligen inte mer ikväll/ i natt men gör jag det så får ni kolla :D. Annars blir det imorn, jag lovar :D:D.

Hejdå!

/Markow

Tyvärr


Förlåt för inaktivitet

Hej.
Allt känns bara jobbigt nu..vill inte prata med någon om det heller. Men hoppas ni inte har tröttnat på att jag inte har skrivit något, ska försöka skriva så gott jag kan ändå fast jag mår piss för tillfället. Men livet går väl ut på problem antar jag.

TIll dig det gäller..är ledsen att jag har sårat dig men hoppas det löser sig så gott det går. Nu är det upp till dig. Puss.

För mig är det bara att tänka för tillfället..att allt ska vara så svårt..vill bara gräva ner mig.
Det var ett tag sen jag började med detta inlägget men har inte kunnat skriva klart det förrän nu..finns för mycket att tänka på för tillfället.

Men för att veta att det fortfarande finns folk som läser min blogg, ge mig en kommentar så ser jag vilka det är som läser :).
Ha det så bra alla!

Hejdå!

/Markow

Mitt i natten

Hej folket!
Nu är det mitt i natten och jag har nästan precis kommit hem från Kävlinge, var hemma hos Danni med Sara och Ida, fast Ida åkte hem tidigare. Hon åkte lite innan 17.00 ungefär. Efter att hon åkte hem spelade vi Twister, men jag ville inte vara med så jag fick snurra på den grejen istället och det var roligt att se Sara och Danni när de följde färgerna och satte rätt fot och rätt hand på dom olika färgerna.
En stund senare kom Dannis andra hund som flyttade in hemma hos henne idag. Han hade blivit kastrerad så han går runt med en tratt runt huvudet, såg rätt roligt ut :). Men den nya hunden fick träffa på deras hund som dom har haft rätt länge och det gick bra :).
Vi hoppade lite på studsmattan i Dannis trädgård och det slutade med vattenkrig och att vi bytte om och badade i poolen i trädgården. Det var riktigt roligt kan jag säga.
Efter det bytte vi om till våra kläder igen och satte oss och åt jordgubbar och jag drack go-kaffe.
Sen var vi inne lite på youtube och tittade på roliga klipp och så.
Till sist tittade v i på en bra film som heter "Wild Hogs". Har inte sett den innan men den var bra, vi såg inte hela men på det stället som vi avslutade filmen kunde man sen gissa hur det gick i restan av filmen, jag och Sara fick nämligen bråttom till våra tåg. Så Danni följde oss till station.
Jag hade riktigt trevligt ikväll och vad jag vet var det ömsesidigt :).

Innan idag så var vi på skolavslutning..det var väldans trevligt, hela omvårdnadsprogrammet var där, förtuom de som skolkade..tråkigt att folk kan göra det när det är sista dagen innan sommarlov. Men så är det ;).
Det delades ut priser till eleverna för olika saker och ting och det delades ut presenter till lärarna. Vår lärare Ditta så gott som grät när vi gav henne vår present som vi hade samlat ihop till.
Jag vann ett pris på skolan för att vara hela omvårdnadsprogrammets Kompis. Det kändes riktigt bra och det var roligt att bli nämnd i just sånt sammanhang.

Idag har det hänt en massa positiva saker men också en tråkiig sak och det är att jag sa upp vänskapen med en kompis. Men hon vet nog vad hon gjorde för fel, fast hon inte vågar nämna det eller så. Men det är den andra kompisen jag sagt upp vänskapen med på kort tid. Sa upp vänskapen med bägge av samma anledning..jag ska väl inte säga för mycket om vad det handlade om men det handlade om utnyttjande. Hade de bägge två kommit med förklaring till varför det blivit som det har blivit så hade det nog gått att lösa, men nu hade ingen av de det..

När jag var i Kävlinge ringde min mobill, det var modern som sa att vi inte har kvar vår dator hemma längre eftersom min bror har vår och vi har hans. Hans verkar mycket bättre tycker jag och mycket snabbare, så på sätt och vis får han gärna ha kvar vår dator ett tag till men samtidigt så är det lite synd att den inte är här för jag hade tänkt lägga in bilder här inne på min blogg som jag har lovat. Men antingen får jag åka hem till honom någon dag och göra det hemma hos honom eller så väntar jag tills vår datorr kommer tillbaka eller så..det löser sig nog;). Har lovat att ni ska få se bilder, men det kommer som sagt:).

Nu ska jag sova för jag ska upp ganska tidigt och träffa min vän Andrea..hon kommer till Landskrona imorn bitti till sin gamla lägenhet där hon bodde med sin kille, men nu  bor de hemma hos hennes pappa. Känns lite tråkigt att inte kunna träffa de lika mycket som förr..innan var det bara till att gå några meter för att träffa Andrea och Mattias, eftersom dom bodde nära mig. Så nu ska Andrea till deras gamla lägenhet imorn bitti och rensa ut lite saker. Jag ska vara där runt klockan 10.00 på morgonen så det är lagom att lägga sig nu..

Godnatt mina vänner små!

/Markow

Lingon med Palt

Hejsan vänner!
Nu sitter man här och skriver igen, det jag verkligen trivs med. I love it so much! Det är rogivande på något sätt eller vad man ska säga. Men det har jag ju redan berättat hehe.

Idag har det varit riktigt varmt fast det har varit ganska dåligt väder, jag har varit så varm hela tiden och det är ju nästan jobbigt. Jag ska snart lägga mig så jag får duscha imorn bitti, innan jag drar till skolan på skolavslutning. Har länge funderat på vad jag ska ha på mig men har kommit fram till att det blir shorts som jag fått av Ida och en skjorta. Som jag hade på kalaset hemma hos Ida. Det blir nog bra så :). Nu är ju till och med mitt skägg rakat, så jag ser inte vidare ovårdad ut heller. Skönt.

På spelsidan hade jag och några kompisar roligt. Vi har skojat jätte mycket när vi har spelat och chattat. Speciellt om Lingon med Palt. Det var efter ett sms jag skickade till en kompis i Norrland och så har hon ju visat det för alla och alla har haft roligt åt hehe. Jag och Ängel gjorde roliga gimaser på webcam..Ada fotade oss :S. Haha snacka om fula bilder det blev på oss :P. Bäbis..du är också rolig du :). Kram på dig. Rumpan är snäll med :).
Får ju inte glömma Kakan, Madde och Mumsan heller. Ni är helt suveräna. Och Staaar, Biff och Trbn med. Nu kan jag inte sitta och skriva om alla..då blir detta inlägget mega långt. Men ni som är mina vänner irl och på internet vet vilka ni är :). Måste bara berätta hur rolig Blackhole såg ut när hon kom hem från fest, såg henne i Webcam. Hehe stackars du glada student :).

Jag har ju lovat att lägga in bilder men lovar det kommer snart, ni kommer inte bli missnöjda ;).
Nu ska jag då sova. Ha det gött alla där ute!! Kramar på er i massor!

Godnatt!

/Markow

Jag tror inte hon överlevde :S

Hejsan folk!
Det har inte blivit så mycket blogg på sistone..men det är en del med skolan nu och man är ute i värmen medan den ändå är här och jag vet inte alltid vad jag ska skriva. Är sugen på att lägga in bilder men vet inte riktigt hur man gör..ska fråga en kompis hur det går till hehe.
Ni har ju önskat att jag lägger in bilder och det ska med komma. Ska se om jag får lägga in bild på Ida, ska lägga in bild på mina sletna skor som jag har skrivit om, lägga in bild på mig, modern och massa sånt. Ni sak få se folket :).

Nu är det så gott som natt och här sitter man och är varm...ska duscha snart..skulle gjort det förut i förmiddags men jag somnade istället och sen blev det inte så mycket av det för en polare kom hit. Fluffy kallas hon. Hon var här en runda och kollade läget men sen stack hon hem igen.

I morse fick jag bråttom..vaknade 07.45. Vaknade inte av larmet på mobilen som var inställt på 06.30. Skulle vara på skolan 08.00 fast jag brukar börja 3 timmar senare på tisdagar. Så jag sprang upp ur sängen, kollade en sak på datorn snabbt, borstade tänderna, klädde på mig och cyklade iväg till skolan. Tyvärr helt skäggig och svettig :P hehe. Såg nog ut som värsta uteliggaren eller något. Men vad fanns det att göra åt saken...inget. Att jag hade extra bråttom var för att vi skulle bli undervisade i HLR (Hjärt och lungräddning) idag. Ida, Danni och Sara undervisade det för oss idag. De var jätte duktiga :). Vi fick öva på en docka..men min docka dog säkerligen för det gick inget bra för mig. Alla andra klarade det först. Hoppas jag inte får vara med om en olycka och ska rädda en människa..då lär jag nog inte få komma till Himmeln. Men visserligen så gick det bra senare och jag klarade det :D. Man skulle trycka ner händerna i bröstet och sen blåsa liv i munnen på den stackarn..dockan hette "MiniAnne" haha snyggt :P. Sen fick jag lägga mig på golvet medan en klasskompis skulle lägga mig på rätt håll och sånt medan jag låg där. Rätt rolig undervisning faktiskt. Min underbara Ida är så duktig så :).

Imorn är jag typ ledig. Härligt. Men jag har lovat att gå på en kompis skolavslutning för att hon ska sjunga och sånt där så det får man väl göra. Det är Fluffy som ska sjunga. Hon sjunger riktigt bra kan jag säga. Om man kan lägga in låtar här på bloggen så ska jag lägga in en låt som hon har gjort, om jag får av henne. Sen ska jag nog ner på stan och träffa Ida<3.

Fick klagomål idag av lilla Sofi att texten är för liten och då slog det mig en tanke att ni kanske inte ser vad jag skriver..så därför har jag ändrat texten lite. Ni får gärna kommentera om det vad ni tycker om det blev bra eller om jag ska ändra det lite mer annorlunda osv.

Nu ska jag in i duschen.

Ha det så gött allihopa!

Godnatt!!

/Markow

Trött med kaffe i hand

God morgon vänner!
Jag sitter framför datorn med en kaffe och skriver i min blogg nu, det kallar jag morgon. Det är livet med morgon kaffe och sitta och skriva blogg. Jag känner mig skapligt trött, men det är väl för att jag har hållit mig sysselsatt igår.

Igår så tog jag mig till min kompis Linda och var där under dagen med henne och hennes barn. Plötsligt så blev Linda och barnen hungriga så hon ringde efter mat från Infartens pizzeria, hämtade det och jag, Linda och hennes två minsta, Kim och Angelin cyklade ner till Karlslund och var där i värmen och hade det mysigt. Den enda som saknades var Ida<3 :). Men jag hade henne i tankarna, så det var rätt lugnt ändå.
Lindas barn sprang runt och lekte, matade djuren som är där ute och umgicks med andra barn som var där. Sen cyklade vi vidare till ett stall som ligger där i närheten för att Lindas dotter vill börja vara i stall och börja rida. Men där var ingen man kunde prata med om det, så vi cyklade vidare hem. Sen var jag hos Linda ett tag till men stack hem lite senare.

Jag satte mig framför datorn och spelade lite, sen gick jag och tittade på tv och somnade. Jag sov gott :).

Jag har fått många fina kommentarer i min blogg tycker jag, det får ni gärna fortsätta med. Tack för kommentaren jag fick Danni. Det är roligt att du med har börjat läsa min blogg. Ja, vi hade roligt i fredags, det håller jag med om fullständigt :).
Tack för kommentarerna till dig med Mor. Upptäckte när du kommenterade att det verkar som att jag skriver saker i min blogg som jag inte har sagt till dig, så du verkar få läsa det här istället. Hehe.
Tack för alla dina kommentarer Trbn. Det är lika roligt varje gång när jag fått veta att du läst min blogg och skrivit en kommentar. Då loggar jag in så fort jag kan för att läsa vad du har skrivit :). Jag tycker om alla kommentarer jag har fått och skriker efter fler tack :): Det är bra med kommentarer för då kan jag göra min blogg efter önskemål, hur ni vill läsa min blogg för att ni ska känna er mer motiverade.

Så småningom ska jag lägga in bilder, ska låna en digitalkamera, ska se om jag kan låna Idas digitalkamera. Ska fota mitt liv så ska ni få se, bland annat mina sletna skor som jag skrev om för ett tag sen, som jag nu har dumpat och har i stallet hemma hos Ida istället.

Nu ska jag in i duschen och göra ve mig och sticka till skolan. Göra det sista i skolan som behövs innan man kan ha gott samvete under sommaren.
Ha det så härligt allihopa i värmen, känns som det är varmt ute redan nu så här tidigt på morgonen. Kram på er alla!

Hejdå!

/Markow

Självlysande dunderkulor

Heeej folk!
Igår (fredag) var jag med Ida och Danni i Lund och gick på bio :). Så gullig som Ida är så bjöd hon mig :). Vi såg en bra film och som var skit rolig :). Den hette "Brudensbästeman" tror det satt ihopa. En romantisk komedi. Mycket fina scener men samtidigt en del skit roliga scener :D. Det är så kul att ha med Danni när vi gör saker för hon är så glad av sig och verkligen lyser upp tillvaron. Jag är glad att jag har fått henne och Sara som vänner på köpet :). Två otroligt trevliga människor förutom min underbart goa flickvän<3. Jag trivs med dom tre jätte mycket. Sen får man ju inte glömma Marielle, Evelina och Fifi heller. Marielle (Den snuskige), Evelina (Den livligaste) och Fifi (Den havande).
I alla fall så när jag, Ida och Danni var på station i Lund och väntade på tåget efter att vi sett filmen sa Danni något väldans roligt. "Jag luktar beach" men det roliga med det var att hon sa det lite för fort så det lät som att hon sa "Jag luktar bitch". Som jag skrattade haha. Det gjorde Ida och Danni med men jag såg ut att ha mest roligt åt det haha. Jag sa till Danni att den kommentaren kommer att hamna på min blogg och hon bara skrattade. Haha det var riktigt roligt kan jag säga. Det är roligare när man själv hör det men ni kan nog tänka er hur det lät :P. Det var en riktigt rolig dag i alla fall. Det får vi ta och göra om tjejer :). Men då får vi ha med Sara också för det är en rolig människa det med. Hon lyser också upp tillvaron..jag har aldrig sett henne sur eller ledsen på något sätt faktiskt. I och för sig har jag inte känt henne så jätte länge så man kanske lär få se det någon gång men jag tvivlar på det hehe :P.

Idag har det inte hänt så jätte mycket förutom runt klockan 17.00 ungefär, då stack jag ut med modern på stan, vi stack ner till en pizzeria och träffade min bror och hans två polare, ett par som pratar mest engelska. Snubben är amerikansk, men jag vet inte om hans tjej är det. Men jag bättrade upp min engelska där lite. Det kändes bra :). Man kanske får ta och träffa dom två mer i sommar så engelskan kommer på rätt fötter. Jag ska ju plugga engelska under sommarlovet och lika dant med matten i två veckor på sommarskola. Jag har ändå inte så jätte mycket att göra i sommar. Ida ska jobba en hel del så det blir inte så mycket att träffa henne men någon gång blir det väl och det är jag glad för :). Det verkade inte som att jag får jobb i sommar heller..men det får lösa sig på något sätt :). Finns lite små-jobb man kan göra förstås, det är alltid något ;).
Men i alla fall så efter pizzerian fick jag i uppdrag av brorsan min att sticka hem dit han och hans tjej bor, gå ut med hunden och fixa disken i tvättmaskinen. Sen så stack jag ner på Maddes, mitt stamcafé och lämnade lägenhets nycklarna till brorsan och sen stannade jag kvar där ett tag och drack kaffe och umgicks. Efter det stack jag hem till min kompis Linda och drack lite mer kaffe där och umgicks.
En stund senare ringde min syster och frågade om jag ville träffas så vi stack ut på en kvällspromenad en timme. Kom hem för en halvtimme sen. Så nu sitter jag här med hörlurarna och lyssnar på musik :). Ska sitta här ett tag innan jag går och lägger mig.
Jag funderar på att gå en kvällspromenad varje kväll, det är ju nyttigt och sociallt om man går med någon annan. Min syster ville gå fler rundor en annan kväll så vi gör väl det snart igen :).

Snart är det sommarlov. Hääääärligt :D. Då blir det slappe-dagar (förutom tiden jag ska plugga) ;).
Denna sommaren har jag tänkt gå ner en massa kilon med så det ska bli spännande, har en målvikt som jag ska gå ner till som folk inte tror att jag klarar, nästan inte jag själv heller men hamnar jag någonstans i närheten blir jag ändå glad :). Ska dumpa läsken helt och hållet och hålla mig till kolsyrat vatten, har ju en sodastream här hemma som man gör eget kolsyrat i så :).
Min målvikt är att gå ner 50 kilo. Har hört att det är dum planering, men vadå då..känner jag mig bättre av det så gör jag det.

Nej nu avslutar jag detta inlägget så det inte blir allt för mycket att läsa, så ni kanske tröttnar eller något hehe. Men skriv gärna kommentarer. Det är så roligt att läsa.
Kram på er!!

Godnatt!

/Markow

Förlåt!

Heeej vänner!
Nu är det fredag och det är nationaldagen och man är ledig från skolan. Sitter nu framför datorn och har precis pratat med Ida i telefon. Så nu sitter jag här medan jag har sällskap av Jason Mraz med hans låt "Im Yours" i högtalarna på lagom hög volym.
Jag döpte rubriken till "Förlåt" för att jag inte har skrivit och ni har klagat på mig av den saken hehe. Men det är så här att i går förmiddags skrev jag ett jätte långt inlägg (som vanligt) men det gick inte att publicera, det var någon slags uppdatering som var igång inför någon slags flytt i natt här inne så det försvann :(. Men i alla fall så skrev jag om att jag skulle till Höganäs och umgås med polare. Jag träffade Kakan, Madde och Mumsan. Vi har våra smeknamn vi kallar för varandra. Folket säger ju Markow till mig så ;).
Men i alla fall så hade vi döö kul och sen åkte jag och Mumsan på samma buss igår, hon hoppade av på knutan i Hbg och jag åkte vidare till Landskrona. Min syster Sara hamnade på samma buss med mig från hbg. Men bussresan från Höganäs till Hbg var lite små-jobbig  eftersom vi hamnade på en buss med säkert 50 studenter som sjöng och hade sig. Jag kan låtarna utantill så gott som.
När bussen hamnade i Landskrona hoppade syrran av och jag åkte vidare till nästa busshållplats. Där träffade jag på två polare, en sen skolan där vi gick tillsammans från förskolan till nian och en annan kille som var där med. En stund senare promenerade jag iväg till Rådhustorget och framför mig låg en kille som blödde en massa blod. Jag gick fram snabbt och tryckte på med papper på såret och försökte stoppa blodet, samtidigt som jag höll ner honom på marken så gott jag kunde för han fick inte resa sig upp. Vi var nog 5 st som hjälpte honom. Det var blog precis överallt och på oss. Men mina kläder klarade sig rätt bra.
Ambulansen tog 40 min på sig att komma dit..förjävligt rent ut sagt! Där låg killen och blödde och dom kommer en vecka senare.  Sjukt.
Men i alla fall så kom dom och hämtade honom och vi andra stannade kvar och snackade om saken och tittade på allt blod som låg på gatan. Vi fick våtservetter av en vakt som vi fick torka armar och händer med.
Jag gick vidare hem och satte mig här framför datorn en stund och kollade till ett spel, informerade modern om kvällen, sen gick jag och la mig igen. Sköönt.

Jag vaknade vid 11.00 idag och hade några sms på mobilen från Mumsan och Madde som jag svarade på.
Sen pratade jag med Ida i telefon och hon sa att vi skulle på bio, så det kommer nog bli roligt. Jag ska ta tåget från Landskrona 15.45 så hoppar Ida på i Dösjebro och Danni hoppar på i Kävlinge och vi åker vidare till Lund. Vet inte om Sara ska med men det får man hoppas :). Jag minns inte vilken film vi skulle se men det blir säkert bra ;).

Nu ska jag in i duschen och raka skägget och plugga om jag hinner.

Tycker ni att det blev för livet skrivet denna gången så skriv det i en kommentar eller meddela mig på annat sätt så ska jag bättra på det i nästa inlägg, det blir förmodligen ikväll/i natt någon gång ;).

Ha det så bra alla!!
Hejdå!

/Markow

Kunde inte vänta :S

Hejsan!
Jag kunde inte vänta tills runt 12.00 då jag skulle skriva detta inlägget..sitter i skolan framför en bärbar dator utanför klassrummen och skriver. Sitter och små-pratar med en kompis på skolan som heter Laila. Johanna och Daniela gick precis ut och skulle röka. Jag är så glad för att jag inte har behovet av att följa med. Jag har en snus i mun och det räcker gott och väl för mig nu mera. Det är riktigt skönt att inte ha ett rök-behov :).

Sitter nu och väntar på att Ida ska komma ut från föreläsningen som jag var på innan henne. Jag träffade Ida snabbt innan hon gick in, men vi ska förhoppningsvis gå och äta, jag Ida, Danni och Sara som vi brukar. Jag trvs så mycket bättre på skolan nu när jag har min flickvän här och vi har kompisar som vi umgås med. Känns mycket roligare att komma hit och vara här. Förut gick jag bara till skolan en liten stund och sen hem igen, eller så gick jag inte hit alls. Tappade lusten, men nu har jag hittat lusten igen och plockat upp den och ska försöka ha kvar den så länge det går. Kanske laga fickan så den inte ramlar ut igen ;).

Nu kom Ida ut och vi ska väl äta nu tror jag. Jag avslutar i alla fall inlägget nu. Ha det bra alla!
Ses ikväll.

/Markow

Hjälte?

God morgon vänner.
Nu är det morgon och jag sitter framför datorn med en kopp kaffe och njuter av morgon stunden. Jag börjar skolan idag 08.10 och då ska några snubbar från något i Malmö eller vart det var komma dit och dom kallar sig för "Sharafs hjältar" eller något och ska handla om heders relaterade saker. Det kan nog bli intressant men går sånt att stoppa egentligen? Går det att stoppa hedersmord osv? Jag tror inte det. Ingen lär ju sluta med det för att man säger "Det är inte bra att göra så, det är inte snällt" jag menar, hallå. Det är deras religion att göra sådana saker. Jag har ju emot det helt klart och vill gärna bli av med det. Men vad gör man? Det är en svår fråga som kräver ett svårt svar.

Men jag är i alla fall glad för en sak nu, jag är glad för många saker men det är så här att min bror Peder var här igårkväll och hans flickvän. Dom hälsade på någon gång efter klockan 23.00. Då tittade han på datorn och fick fast min kära f-knapp :D. Den har ju varit lös länge nu och det har varit jobbigt. Men nu slipper man det bekymret och hoppas att den fastnar för gott :). Tack bror! Till er som kom med era skumma men roliga tips om hur jag skulle kunna göra, har skrivit det lite längre ner, skrev det några dagar tillbaka.

Nu ska jag göra mig i ordning och dra vidare till skolan. Vill ju inte missa vårt besök ;).
Skriver väl vid luch eller så :).

Hejdå!

/Markow

Varmt? Oh yeah!

Hejsan folket.
Som jag skrev innan skulle jag till Lill-Olas och där var jag med, med klassen. Det började med att jag tog bussen ungefär 09.20 men det verkade bli lite konstigt för att busschauffören verkade inte riktigt ha koll på vägarna och vart jag skulle hoppa av eller så. Men en tjej på bussen med sitt barn hjälpte mig och sa vart jag skulle hoppa av. Det var snällt av henne. Så när jag väl kom till stranden, träffade jag på en massa från skolan. Vissa solade, andra badade. Där var en hel del små-barn med runt omkring, såg ut som ett dagis var ute på uflykt. Det var så gulligt med barnen, tänk när man själv var så liten och sprang runder och lekte med alla andra. Man gungade, lekte i sanden, badade, skrattade och såg glada ut. Det är riktigt härligt att få tänka tillbaka emellanåt. Det var tre barn på en gungbräda, man sitter på varsin ände och puttar upp sin egen kropp med fötterna. En satt längst ut på vänster sida och en annan på höger och den tredje i mitten. Två flickor och en pojke. Jag hjälpte den ena flickan upp på gungbrädan för hon kom inte upp. Sen fortsatte de sin lek och jag gick vidare ut på bryggan. Där träffade jag på Camilla, Johanna, Niklas, Esbjörn, Svante och Anna och några andra. Esbjörn och Svante är lärare och resten elever. Vi hade roligt, Esbjörn badade som rena fisken i vattnet medan vi andra var kvar på bryggan och skämtade och hade oss. Sen fick vi för oss att putta i varandra och det slutade med att alla skulle putta i mig. Tror ni dom lyckades? Nej! Hehe. Men sen spårade det ur lite och blev lite för mycket skoj. Men sånt händer. Alla är mina vänner och vi hade roligt, det är det viktigaste.

Sen skulle vi alla hem. Jag, Camilla, Anna och Johanna hade följe hem en bit tills vi kom till korsningen. Därefter cyklade Johanna vidare hem till sig och efter det tog Anna bussen. När jag och Camilla hade gått en bit upptäckte jag något mindre bra...min plånbok var BORTA. Fick panik. Men kom på att ena läraren hade den i sin väska sen vi var på bryggan för jag inte ville den skulle bli blöt. Så vi gick vidare hem til hennes mormor och fikade lite och jag ringde modern, hon hämtade mig och Camilla. Jag gick hem och hon gick hem till sin kompis.

När jag var hemma hjälpte jag modern med tvätten och sen gick jag och la mig på soffan en stund och kollade på tv. Blev trött och tog av mig tröjan för jag var svettig som in i. Det var ju riktigt varmt idag. Jag somnade och sov typ en timme om inte mer, När jag vaknade var jag helt blöt av svett. Ganska jobbigt men vad gör man hehe. Jag ska in i duschen nu hade jag tänkt. Lär inte bli på morgonen för det hinner jag säkert inte som vanligt. Ska bli riktigt skönt med en go dusch. Känns som man skulle behöva en kall dusch men då fryser man väl ihjäl istället förmodligen. Men det är skönt att duscha och sen lägga sig efter, då sover man gott.

Min älskling ringde för ungefär en timme sen och sa godnatt. Hon är så underbart gullig och varje gång jag svarar så hör jag hennes gulliga röst. Man blir helt stum nästan. Jag känner mig kär och det känns bra faktiskt :). En massa fjärilar i magen och det känns som att dom blir fler och fler för var dag som går. Härlig känsla :).

Godnatt alla vänner!

/Markow

Lill Ola

God morgon folket!
Idag ska vi ha friluftsdag i skolan i Lill Olas. Hela omvårdnadsprogrammet ska vara där verkar det som och vi ska leka lekar :D. Det kommer nog bli intressant, undra hur många som kommer hehe. Jag tror vi ska grilla och sånt med, får väl se ;).

Vi börjar 09.30 och det sämsta är att Ida inte ska dit :(. Jag som vill träffa henne där ju..men vad gör man ;).
Jag får väl träffa dig imorn älskling :D.

Det verkar inte som jag hade så mycket att skriva nu..men det kommer nog mer senare idag. Håll utkik :D.
Ajja nu ska jag dra. Ha det bra alla!

Hejdå!

/Markow

Jobb, jobb och mera jobb :)

Hejsan vänner!
Idag har det varit slitsamt, jobbigt men samtidigt trevlig, roligt :). Idag har det varit både skola och Ida. Jag åkte hem till Ida runt 16.00 ungefär. När jag kom hem till henne och gick genom hagen som alltid, red hon runt på sin häst, hon är så vacker uppe på hästen. Hennes blonda hår glänser i solen, hennes leende verkligen matchar med solen och dess fina väder. Senare åkte jag, Ida och Tord iväg till Skrävlinge eller vad det hette, Ida övningskörde. Ida körde faktiskt bra :). Men det vet jag sen innan ;). När vi kom till stället där borta så träffade vi på Tords bror och hans familj. Vi gick in i ladan och klättrade upp för stegen och lassade hö balar för fulla muggar. Emellan hade vi drickepauser, jäklar vad saft det gick åt när jag var där, plus en banan :). Det var väldans svettigt att hålla på där inne med höet. Min tröja var alldeles genomblöt och ansiktet var helt blött. Jag putade med munnen och strävade efter en puss av Ida men hon ville inte ha en "Svettpuss" hehe. Men jag förstår henne :P. Jag har haft riktigt roligt idag och antar att fler med hade det :). Tord skämtade på som vanligt och jag skrattade som jag brukar och Ida härmar mitt skratt varenda gång :P. Jag brukar skylla på varmen. Det var en riktigt händelserik dag och jag har fått lära mig mycket mer om hö än jag redan kunde, fick veta mer om olika saker som jag snappar upp. Förstår inte hur så mycket info kan rymmas i en skalle egentligen. Men det går. Tro det eller ej. Men jag är då riktigt nöjd över dagen, plus att man fick för första gången äta av Idas mat. Det luktade lite bränt i köket men maten smakade gott, pyttpipanna och en bulle plus go-vatten :). Idas mamma kom hem lagom till maten. Det var bara vi fyra som åt eftersom Idas bror och hans flickvän var på bal. Jag längtar tills jag får gå på bal, varje gång jag tänker på bal så tänker jag på Askungen. En fin saga det där.

Jag mår så bra av att träffa Ida..hon är rolig samtidigt som hon är riktigt trevlig, underbar, gullig, fantastisk på alla sätt och vis och en underbar stöttepelare när det verkligen behövs. Tack för att jag har dig gumman<3.

Tack för dom fina kommentarer jag har fått och lite speciellt till dig Flay och "Flayansmamma". Det var fina kommentarer jag fick och jag ska ta åt mig med vad ni skrev. Har fått bättre självförtroende på sistone och bryr mig inte så jätte mycket om vad folk tycker och tänker..det händer att jag tänker på det men försöker strunta i det så gott jag kan.

Nu känns det som man borde gå och lägga sig snart. Det skulle ha varit gött.. har så ont i ryggen :S. Men Tord hade rätt om en sak och det var att när man jobbar på som vi gjorde idag och blir varm så känns inte smärtan i ryggen och det var precis som han sa. Känns nästan som man vill ligga varmt i sängen men då kommer jag ju drunkna i svett eller något :P. Så det vore ju lite onödigt hehe.

Godnatt folket!

/Markow

Hot!!

Hejsan vänner.
Idag är det riktigt varmt ute, det är ju nästan så man inte kan andas, man kan nästan tro att jorden ska gå under, att allt börjar med ett riktigt varmt väder och sen till slut så börjar byggnader och grejer brinna upp och det blir rena armageddon på jorden. Men det får vi inte hoppas att det blir. Det tror jag inte heller men undra varför det är så varmt egentligen..är det kanske för att vi har förstört miljön så pass mycket eller är det bara vanligt väder som skulle kommit fast vi gör allt för att förstöra här på jorden? Vissa gånger kan man tro att vädret är pga av oss, hur vi lever och lär. Det har lite funderingar man får när det blir så här, men å andra sidan ska man ju inte klaga på vädret, ni som läser tycker säkert jag är skum som klagar på fint väder, men det gör jag inte. Jag tycker om detta vädret jätte mycket men man börjar ju ändå undra..det är faktiskt härligt att sola, vart man än går kommer solen på en och man blir så gott som brun. Jag har blivit jätte brun i ansiktet, det är många som påpekar det och sånt är ju faktiskt roligt :). Att folk märker att man är där och märker en viss förändring på en. Oftast får jag mest kommentarer som "Erik, har du gått ner i vikt?" "Jäklar, har du bantat?" då blir man ju ändå glad och skiner upp för så fina kommentarer, det är sånt man vill höra. Men det man däremot inte vill höra är "Du ser snarare ut att ha gått upp 30 kilo" för den kommentaren blev jag faktiskt sårad och det vet personen om men ändå har personen sagt så länge och många ggr. Fick en ursäkt sen men sånt känns ju ändå, man tänker "Tycker han/hon verkligen så om mig?" men jag försöker att inte se det så gott jag kan, jag är den jag är och jag kommer alltid vara den jag är.

Sitter nu i skolan i biblioteket och skriver i min blogg lite och jag funderar på att dra hem. Samhällslektionen är ändå slut och jag ska hem till Ida runt 16.00 och hjälpa till med några grejer. Jag tycker om att göra saker, saker som man vet är nyttiga och man tjänar på att hålla sig igång. Jag letar sommarjobb för fulla muggar och Ida har hjälpt mig jätte mycket med det, samtidigt som hennes mamma var med och hjälpte till lite igår med tips osv. Det känns bra att få stöd i det man gör och vill göra. Jag vill ju helst ha ett sommarjobb som personlig assistent, får jag inte det så vill jag ha ett som jag kan hålla mig igång med. Klippa gräs, mocka, eller vad som helst. Jag vill inte bara sitta på rumpan och göra nada.

Jag skriver mer senare ikväll när jag kommit hem från Ida, så får ni veta lite om vad jag hittat på för skoj :). Ta det nu lugnt i värmen och tänk inte för mycket på det jag skrev i början av inlägget om jorden :P. Vill ju inte skrämma upp någon precis hehe. Ha det så bra alla!!

Hejdå!

/Markow



Godmorgon! Men inte för mig

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen och det gjorde ont, ont i ryggen...aj aj..det är nog efter mockningen igår..
Men modern sa att det går över så jag får väl lita på det hehe.
Nu sitter jag då framför datorn på spelsidan samtidigt som jag sitter här och skriver lite..spelar lite emellanåt.
Jag får leta upp någon som är duktig på massage, jag själv kan ju en del om massage men det blir lite svårt för jag når inte, nej jag har inte försökt men lär nog göra snart hehe.

Usch..vad klockan blir mycket, bäst att sticka iväg nu på den vita hästen (svart cykel) och rida längs dom fina gröna dalarna (smutsiga och fula gatorna) och stanna vid slottet där den underbara prinsessan håller hus (skolan).
Äsch man får ju improvisera lite eller vad det heter :P.

Ha det så bra alla!
Jag skriver nog mer senare idag ;).
Hejdå!

/Markow

Kalaset över och alla nöjda

Hejsan alla igen!
Det var ju tänkt från början att jag skulle skriva så gott som 3 ggr, minst 2 ggr per dag. Men det har inte blivit riktigt för det verkar som jag har fått mer att göra om dagarna nu och datorn har ju varit lite paj ett tag..men i och med att det händer mer nu så ska jag ändå försöka att skriva fler än 1 gång per dag ;). Jag tycker ju som sagt att det är roligt att skriva och det verkar som att ni trivs med min blogg med, med tanke på alla goa, trevliga och kommentarer jag har fått.

Nu ska jag skriva lite om gårdagen och denna dagen. Det började igår med att jag vaknade och hade lite ärenden att ordna med här hemma. Gjorde i ordning mig och åkte iväg till Dösjebro. Jag var hemma hos Ida runt klockan 14.00 ungefär och medan Ida höll på med borden i tältet där vi senare befann oss, gav jag henne en present :). Ett fint halsband med ett foto på mig i. Hon blev glad :D. Och sen fixade och donade jag med dom sista grejerna. Ida och hennes mamma, styv-pappa, bror och brors flickvän hade fått till det bra när jag kom dit. Det såg riktigt trevligt ut, och det var det också :). Vid 15.00 ungefär började det trilla in lite människor, folk som jag inte har träffat innan men var trevligt att träffa dom, alla verkade så glada och trevlig så :). Och som vanligt är jag lika social som alltid, ställde mig upp så fort det kom folk och hälsade glatt, presenterade mig. Vissa som kom dit tittade på mig som om dom tänkte "Jaha och vem är du" :P hehe. Men det fick dom reda på :). Det var en riktigt trevlig kväll och Tord vart riktigt nöjd, han fyllde 50 år och fick många presenter. Jag själv gav honom en blomma. Jag har inte känt Ida och hennes familj så länge så det är svårt att veta vad man kan tänka sig köpa till en 50 åring. Men det blev nog bra så, verkade som det i alla fall :). Jag är som jag är, jag vill gärna ha något att göra hela tiden, så jag kokade kaffe, fyllde på olika saker som tog slut och dukade undan det som vart använt osv. Jag själv gjorde inte det, vi var en del som fixade och hade oss. Men jag trivs med att vara sysselsatt :). Runt klockan 01.30 ungefär gick jag och Ida och la oss..Ida kunde inte somna riktigt så hon höll mig så gott som vaken till runt 03.00, sen somnade vi bägge och sov gott. Det var mysigt att ligga där på den stora luftmadrassen så gott som klarvakna. Ligga och små-prata lite om kvällen och allt möjligt. Jag trivs stort med Ida och hennes trevliga familj :). Dagen efter kalaset åt vi frukost, drack kaffe och gottade oss i solen i trädgården. En stund senare gick jag in i stallet och mockade hästbajs. Det gick bra och det var härligt arbete, det trivdes jag stort med :). När jag var klar kom Ida med en rolig kommentar "Du luktar Bajs" haha ja du, inte konstigt :P. Så det blev duschen, äta go-mat, kaffe och solen. Fick ett plåster av Idas mamma till min hand där jag fått en arbetsblåsa. Får man en sån, känner man sig stolt för det är bevis på arbete :).
Under gårkvällen fick jag ett sms från en kompis i Göteborg som skrev "Ring mig" och nyfiken som jag är, ringde jag henne och frågade vad det var..men hon var typ full och ville bara prata lite. Jag trodde ju det var något viktigt, eftersom vi är bägge två oroliga för en gemensam kompis. Men det var ändå ett trevligt och kort samtal :). Samtidigt som jag pratade med min kompis så sa hon "Oj! Jag vrickade foten" med en lugn röst som vanligt. Det gör väl ändå ont, men hon verkade inte tycka det :S. Skum tjej :P. Sa det till henne idag men då hade hon ingen aning om att hon hade vrickat foten så jag förstod inte det där riktigt hehe. Men hon är go som hon är :). Hon kommer ner till Skåne nästa helg verkar det som :D.

Förresten!!
Jag rökte ingen morgon cigg i morse :). Det är gott tecken..så imorn bitti ska det inte heller bli någon morgon cigg har jag tänkt :). Vill ju sluta med det helt, mest för min skull och lite för Idas skull :). Har ju upptäckt att det blir rätt dyrt i längden och det finns många i släkten som har dött av cancer, så det kanske hamnar hos mig med om jag röker..men jag snusar, fast det ska jag också sluta med (någon gång) :P.

Imorn blir det skola och efter skolan har jag tänt sticka iväg och köpa nya skor..någon dag ska jag sätta in en bild på dom skorna jag har för tillfället, så ska ni få se varför det blir nya. Många har påpekat också att det behövs nya :P.



Nu känns det som att jag har skrivit en hel del om både igår och idag..vet inte riktigt om jag kan ha missat något..hmm..isåfall får det komma med i morgon eller en annan dag. Känner mig riktigt trött nu och har skickat ett godnatt sms till Ida som hon brukar få om kvällarna..nästa sms till Ida blir ett morgon sms :).

Godnatt!

/Markow


RSS 2.0