Skrivkramp

Godmorn!
Jag har lidit av skrivkramp. Har inte riktigt fått för mig att skriva i bloggen, hoppas ingen blivit besviken, hoppas isåfall att ni kan ta mig för den jag är :). Jag är mänsklig jag med :P.

Jag har gjort en hel del på sistone och har inte suttit sysslolös. Hittat på en massa med en massa människor, men jag skriver nog inte om allt nu.

För tillfället sitter jag framför datorn med mitt kaffe, ser tv...jag gick upp  05.00 och är lite smått trött. Men jag sov lite på eftermiddagen igår, så det känns ändå rätt bra.

Idag är det jobb som vanligt :D. Sen blir det att träffa Maja från Malmö. Efter det ska det tydligen bli grillgrejs. Ser ut som det blir av. Ska bara höra av mig till Frida som har hand om det denna gången.

Ha det gött alla där ute!

M.V.H Markow

Hur många % hjärtar vi?

Godmorn på er!
Härlig morgon som vanligt och jag mår underbart sjukt bra :). Förutom att det är fredag och sista dagen denna veckan på jobbet, men på måndag kommer en helt ny vecka att jobba, så man får väl vänta tills dess. Men denna dagen ska jag först gå igenom, jag trivs verkligen på jobbet. Vi kör en sjukt massa utflykter, har allmänt roligt och trevligt hela tiden.

När jag vaknade i morse, så gick jag ut i köket och gjorde som jag brukade. Satte mig under fläkten och rökte, tog kaffe och en tallrik fil med cornflakes och hällde upp vitamin c på glas som vanligt. Sen gick jag ut och satte mig här framför datorn och dricker nu mitt kaffe, när jag har ätit min frukost och druckit vitamin. Jag ska snart in i duschen.

Men när jag gick in i köket förut, så skulle jag få fram Tv4 på vår gamla tv, men det kom inte fram. Istället hittade jag MTV. Det kom en massa bra musikvideor som verkade helt suveräna. Men det stod inte vad videorna hette, så man fick ju mest gissa sig fram. Sen kom det en jätte bra låt, som jag har hört förut men aldrig sett videon.
Det var en tjej som bråkade med sin kille, han skulle dra iväg efter att han har packat sina väskor men ramlar nerför trappan för det låg små kulor vid första trappsteget. Då ramlar han rakt nerför trappan, på golvet och är lite smått skadad. Tjejen hämtar upp killen och binder fast honom i sängen och ska "ta hand" om honom. Hon har på sig en sjuksköterskedräkt och en piska. Hon slår honom på bollarna så han får lida ännu mer. Sen när hon inte är där, så får han för sig att rymma. När han kommer till ytterdörren så hoppar en hund på honom och han blir ännu mer skadad. Hon tar hand om honom igen, men sen försöker han rymma ännu en gång, men då hittar hon en yxa och till sist ramlar hon nerför räcket på sin trappa och ambulansen kommer och hämtar killen.

Men medan jag ser videon, så tittar jag ner en bit. Då ser man den dära jäkla kärleks mätaren. Där man skickar in ett sms på sitt och sin kärestas namn, får en bedömning om sitt förhållande. Typ t.ex: Bertil (25%) Berit. Men tänk på alla dessa människor som tar detta på riktigt stort allvar då? Som verkligen tror på dessa mätare. Det är väl därför den funktionen finns i och för sig..men det är ju verkligen inte bra alls... Jag tror inte på det, verkligen inte. Men det finns de som gör det. Tror man på det så är det kanske inte så bra, men det finns. Jag tycker det är så tradit att folk ska tjäna pengar på att såra andra. Det kostade väl skjortan med? Sen var där en annan grej med "Se om din (hemliga) kärlek är otrogen" Men ge er!! Hur tusan ska de veta det? Det finns ju inte ens på denna jord att man ska kunna säga. "Du..din pojkvän är nog otrogen, men kolla på MTV, de vet!!!" tillåt mig att få flina...tackar.

Nu ska jag in i duschen som sagt. Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Sad cat :(

Godmorn!
Härlig morgon och allt känns bra, men förutom en sak...det blir inte att köpa en kattunge :(. Mamma ångrade sig. Så jag får säga till Malin att vi inte kan köpa katten. Jag ville köpa katten redan igårkväll, mest för att där är en annan katt som är dum mot kattungen. Så det hade känts bra att rädda kattungen samtidigt som vi hade fått en katt på köpet som vi ville..trodde jag.
Men det får väl vara då.

Nu ska jag snart till jobb..sitter just nu och dricker mitt kaffe.

Det verkar som att vi i kompisgänget ska samlas på fredag runt 17.00-17.30 och vad jag vet  så kan jag komma dit. Tror inte jag har något annat för mig? Jag vill ju verkligen dit, men min hjärna kortsluts när jag har mitt jobb. Så mycket med jobbet hela tiden i tankarna :P.
Men det ska bli skönt att komma och slappna av med polarna :D. Undra om hon är där :).

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

All färg

Himlen är blå
Varför tittar du på mig så?
Gräset är grönt
Finns det något hos mig du tycker är skönt?
Havet glänser
Vissa blickar har gränser
Marken är grå
Nej, jag går inte på tå!
Solen är gul
Jag trodde du tyckte att jag är ful
Vinden är kall
Tänk om du tycker att jag är ball
Din tröja är röd
Hur ska det bli efter vår död?
All färg är blöt
Undra om du tycker att jag är söt


Nu fick ni en dikt till, efter alla fina kommentarer jag har fått av er. Alla fina kommentarer om mitt skrivande. Vem vill sluta skriva när man får så fina kommentarer? Inte jag i alla fall.

Nu ska jag in i duschen och sen snabbt iväg till jobb, jag försov mig en halvtimme. Så det gick inte riktigt i min planering. Men det får gå ändå :D.
Jag skriver centralt nu, eller vad det heter. Fick inte tillbaka texten efter att jag skrev dikten :P.

Ni får ha det så bra där ute!!

M.V.H Markow


Kärlek

Jag älskar er alla mina vänner och alla andra människor jag känner
Jag älskar mitt liv och tar därför ett extra stort kliv
Jag älskar mitt jobb speciellt mycket för där är ingen snobb

Alla mina vänner är så bra jag hoppas att ni aldrig skulle få för er att dra
Mitt liv känns så skinande rent och fint nästan så det känns för intimt
På mitt jobb är allt så underbart roligt till och med är det nästan varenda dag soligt



Nu fick ni en liten dikt som jag kände för att skriva så där helt plötsligt :D.
Hoppas ni tyckte att den var bra :).

Idag har jag jobbat, varit en stund med Tuss, sen med gänget och till sist stack jag och Fredde till Erica och Nattah. Vi satt där en stund och käkade snacks och kollade på teve. Det var oerhört trevligt.

Jag vet att jag har börjat skriva mindre och mindre i bloggen och tycker själv att det är synd..men jag vet inte varför det blir så, jag vill ju inte förlora er som läser heller :(.

Men jag har en nyhet. Imorn ska jag hem till Erica, så ska hon mäta mig med måttband, sen har jag tänkt börja träna på torsdag. Förmodligen med Fredde. Kanske till och med Erica och Nattah med. Det hade varit roligt.

Just det!!! ni ska få se ett exklusivt klipp av mig i parken, som filmades för några veckor sen ungefär:

http://www.youtube.com/watch?v=4zhDClODYbc

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe medan jag sitter här framför datorn en stund till, sen blir det bingen och sova underbart gott.

Ni får ha det underbart bra där ute!


M.V.H Markow



Måndagen igen

Man sitter framför datorn, tittar ut mot vädret. Det ser ljust ut, det ser svalt ut, varmt och vackert. Man öppnar fönstret, hör fåglarna kvittra, sjunga och ser dem flyga. Man känner sig glad, man känner sig uppåt. Mamma drar några skämt och berättar saker om hennes senaste roliga vardag, då kan man inget annat än att skratta. Eftersom man känner en sorts glädje. Kanske för att det är vardag, kanske för att det är måndag. Men förmodligen för att det är jobb idag. Man sitter och dricker sitt kaffe, det smakar ljuvligt gott. Teven är avstängd, man orkar inte gå fram och sätta igång den. Ändå vet man att det är "Just shoot me" på tv3 men allt det skrattet man får av att se på det, allt det skrattet har jag redan inom mig. Tänka tillbaka på roliga saker, roliga minnen. Då är allt helt okej. Katten gnider sin päls mot ens ben, jamar och tittar upp mot en. Man klappar och kelar med honom så det står härliga till. Han lägger sig på golvet och mår underbart bra, ljuvligt bra. Man funderar på när det är dags att hoppa in i duschen. Helst nu så man hinner till jobbet. Men först ska man dricka upp sitt kaffe. Det goda, det ljuvliga kaffet. Man börjar plötsligt tänka på träningen. I eftermiddag ska man inte hem efter jobbet, i eftermiddag ska man träna och må underbart bra. Få känna att musklerna jobbar, kunna få hälsa till folk hit och dit. Se glad ut, vara glad. Se rolig ut, vara rolig. Känna glädje, ha en massa glädje. Jag mår bra!

Söndagen igen

Här sitter man framför datorn, precis tittat färdigt på "Lilla huset på Prärien", allt känns tråkigt och eländigt. Den roliga gårdagen är över. Humöret har försvunnit, kroppen känner sig trött, törstig och hungrig. Fötterna värker och klagar på mig för att jag överbelastar dom. Den enda som vill komma i min närhet är Pontus, min katt. Min underbara tröst. Mamma kommer med några kassa skämt och berättar lite om vad hon har gjort, man skrattar lite och tänker sen "VA? Jag fattade inte" men ändå ger man allt ett försök. Man ser på tv, plötsligt kommer någon tradi gammal såpa från 90-talet. Man bläddrar genom kanalerna för att kunna få fram ett skratt, få le och se glad ut. Man tänker på när det är dags att hoppa in i duschen, få komma iväg och hitta något bättre för sig. Träffa en polare, kanske mer. Men hoppet är för tillfället inte på topp. Man känner sig inte nere, man känner sig uppe. Men ändå känns det som att man ramlat ner för något slags stup och bara stirrar uppåt och tänker "Vad hände?" men man sätter sig upp, tar nya tag och fortsätter framåt. Var man hamnar är inte säkert. Men rakt fram ska man, så varför inte fortsätta gå? Jag fortsätter då att gå och ser glad ut


Jobb, umgänge, soffan

Godkväll!
Jag kom precis hem, har varit hos pappa en runda och hälsat på. Där var det trevligt, tills jag somnade. Då hann jag inte känna på trevligheten så mycket mer :P. Jag sov i cirka 2, 3 timmar. Det var riktigt skönt, men ändå känner jag mig fortfarande jätte trött.

Grannen ovanför har disko, som vanligt. Ungefär dygnet runt. Jag vill inte vara den som klagar eller så, hoppas att någon annan fixar den biten istället. Till sist måste det ju brista för någon. Mig och mamma stör det inte så jätte mycket, vi klarar oftast att sova ändå. Mamma sover ju ändå på balkongen.

Efter jobbet, träffade jag Catja och Michelle. Det var riktigt trevligt kan jag säga :D. Vi gick ner mot stranden och satte oss i gräset och pratade om lite allt möjligt. Sen efter det var det jag drog till pappa och sov på soffan.

Men nu ska jag sova. Natti natti på er!

P.s "Dina ögon är fina, dem är sällsynta. Lika sällsynta som en blomma på en bergstopp" D.s

M.V.H Markow

Kat(t)astrof

Godkväll!
Missade att skriva igårkväll och i morse, men jag gör det nu och ångrar lite att jag inte gjorde det..

Annars har vi firat mamma idag på hennes dag, hon fyllde 52 glada år :D. Så vi i familjen var i kolonistugan. Det var jag, Mamma, Jimmy, Anneli, Emma (Emmas mamma, två systrar Erika och Hanna). Sen kom Emmas pappa och farfar dit.

För övrigt har jag jobbat idag och fikat med Erica och Nattah på Maddes Café, sen kom Therese dit också. Jag fick beröm för min viktnedgång av alla tre, plus att jag fick tips om hur jag kan göra. Det har jag tänkt på också och ska göra upp en planering med utvärdering, med resultat av min vikt.
Att väga mig och mäta olika delar på kroppen, skriva upp allt med lite datum och göra det en gång i veckan. Varje gång skriver jag in det här i bloggen med har jag tänkt :).
Så får ni följa min viktnedgång mer, precis som jag lovat er.

Igårkväll blev det grillning med folket, det var skitkul. Vi hade riktigt skoj. Hoppas på fler ggr, precis som vi brukar ha :).
Visserligen blev mina hamburgare kletiga och gick i sönder, så dom kastades. Så jag fick lite hamburgare kött av Catja och kompani.
Men när jag stekte mina hamburgare, just när dom gick i sönder, så spelades det upp en sorglig musik på stereon bakom av någon slumpmässig anledning. Det blev så konstigt, det var som om någon hade dött, men egentligen var det mest hamburgarna som gick i sönder :P.

Ikväll när jag kom hem, så stod det en kattunge på gården, bredivd cyklarna. En svart liten stackare. Den var inte så jätte gammal. Riktigt mega gullig var den i alla fall. Så jag tänkte rädda den från att leva ensam, för vi har trott ett tag att kattungarna nedanför på gården är hemlösa och utan sin mamma. Men när jag gick fram till kattungen så sprang den in i ett par buskar, där jag såg en till. Fast en grå-randig kattunge. Men när jag försöker få tag i någon av de, så hoppar en förbannad katt mamma fram! Den började fräsa och glo riktigt ilsket på mig. Så jag backade och gick mot framsidan av huset istället och gick in i porten. Där hittade jag en bit av en papp kartong som jag tog med mig som "Sköld" och öppnade dörren till bakgården och höll pappbiten framför mig och hade koll på katten i ögonen på den, samtidigt som jag sträckte mig efter påsen jag glömde precis vid dörren. När jag fick tag på påsen, så stängde jag dörren fort och gick upp till lägenheten.
När jag kom in genom lägenhetsdörren så gick jag in till mamma där hon ligger och sover, men jag råkade väcka henne och så tittade hon på mig och såg ut som om hon hade sovit i sju år. Jag berättade om katten, just då däckade hon igen och somnade om.
Men den katten kallar jag kat(t)astrof!


Vi har länge snackat om att skaffa en katt till, till Pontus här hemma. Så han får lite mer liv i kroppen och stor lycka, som vi misstänker att han får. Men det är nog bättre att köpa en kattunge istället, känns lite dumt att bli dödad av en katt mamma för en liten stackare. Men ändå vill jag inte ta en kattunge från en katt mamma som verkar bry sig om sina barn.

Nu ska jag gå och lägga mig..jag är riktigt trött. Börjar ju 07.30 imorn bitti, precis som jag har gjort alla andra dagar.

Godnatt på er alla där ute och ha det riktigt gott och sov gott!!

M.V.H Markow


Fika och grilla

Godmorn!
Nu är det tisdag morgon och jag har mitt jobb idag. Sen blir det att fika med Erica, kanske fler som är med. Sen ska jag iväg och grilla med några polare.

Imorn blir det att fira mammas födelsedag. Hon fyller 52 år. Grattis mamma!

Nu ska jag iväg till jobb, skriver mer senare.
Ska med få ut en slutsats om min fundering och tanke som jag fick en del kommentarer på. Ska bara komma på något :P.

Ha det gött alla!

M.V.H Markow


Jobb efter en hel galen helg

Godmorn!
Nu är det måndag morgon och jobb igen.
Jag sitter här framför datorn och dricker mitt kaffe, läste igenom gårdagens tankar och funderingar om "Vad kvinnor vill ha" och läst igenom kommentarerna jag har fått och kan inte riktigt helt göra en slutsats än. Men finns det någon som kan argumentera mot de som redan kommenterat? Det skulle ju kunna bli intressant.

Förmodligen kommer det att komma fler tankar och funderingar i eftermiddag när jag tänkt igenom allt möjligt idag, jag tänker hela tiden om saker och ting och har tänkt att det ska få komma ut på min blogg. Så jag slipper fundera över saker som jag inte kan få svar på själv, oftast. Det kan ni säkert hjälpa mig med :).

Nu ska jag gå och göra ve mig inför jobbet. Jag har fått lite extra uppgifter nu på jobbet som jag är lite nervös för men som jag hoppas på att jag fixar utan problem. Det är särskilt denna veckan så det krävs stor koncentration.

Ha det gött alla!

Vi ses sen.

M.V.H Markow

Vad kvinnor vill ha

Vad är det en tjej vill ha? Är det en snubbe som lever farligt, som gör allt för att verka så ointresserad som möjligt endast för att en tjej verkligen ska få kämpa för honom?
Eller
Är det en snubbe som är snäll, go och kelig. Som gör allt för att få en ointresserad tjej att bli intresserad. Verka tjatig och verkligen visa intresse?

Ibland undrar jag. Man skulle ju kunna expermintera och se vilket som fungerar. Vara den svåråtkomliga killen eller den lättfotade killen.
Men om man nu gör det så kanske man råkar använda fel metod på fel tjej och det visar sig att hon har varit den jätte intresserade tjejen hela tiden och kämpat med att få en medan man själv inte har låtit henne komma åt en.
Eller vill alla tjejer ha den ointresserade killen? Det verkar då locka mest.

Jag har alltid varit den "snälla rara underbara romantiska killen",
Jag har alltid sagt "Men säg till när du är redo, så ordnar vi det på bästa sätt för du ska få det bäst" eller "Hör av dig när du känner för det, jag väntar på dig ändå"
ibland fungerar det och ibland inte. Men då det fungerar, är det när tjejen leker med en, eller när hon är osäker och inte vet hur hon ska göra?


Jag tar gärna emot svar på mina frågor och funderingar. Men ingen tröst, för jag skriver inte detta för att jag känner mig ensam och olycklig, det är bara för att få veta hur det egentligen ligger till. Tröst och en det-fixar-sig-kram är fint och snällt, men det är inte det jag söker nu. Jag söker endast svar

Söndagen

God förmiddag!
Söndagen är en tradi dag. Söndagen är en skön dag. Söndagen är en slappe dag. En ta-det-lugnt-dag.

Jag är lite smått trött och nöjd över gårkvällen förutom att det hände en incident med en polare, men jag hoppas hon mår bättre nu. Den idioten som gjorde så mot dig, hoppas han får tillbaka :).

Jag träffade rätt många människor igår och det var väldigt kul. Jag är nöjd och glad kexchoklad.

Nu har jag tänkt lägga mig i sängen en stund och bara ta det lugnt. Somnar jag så ringer larmet ett tag senare, känner mig rätt sliten.

Ha det bra alla där ute!

M.V.H Markow


Karneval och fylle

Hejsan!
Igår blev det skoj.
Först var jag på mitt underbara jobb, sen stack jag till systembolaget och köpte lite öl och köpte ut cider till Johanna. Sen cyklade jag hem till Erica och lämnade ölen + cidern. Satt där och drack en av mina öl. En stund senare cyklade jag ner på stan och träffade Catja, Emma, "Hjort är hjort", Cassie, Michelle och lite annat skoj folk.
Jag åkte en karusell i spöregnet med Emma. Det var riktigt skoj, jag blev riktigt blöt av allt regn som kom ner över oss plus att där vi satte oss i karusellen var jätte blött. Men ändå när vi satt där kändes det varmt :).
Efter att jag träffade de, cyklade jag hem för att byta om. Jag var riktigt genomblöt av allt regn och behövde ett ombyte. Då ringde Johanna och sa att hon ville komma hem till mig. Så hon kom hit och vi snackade lite. Då ringde vi Erica och kollade om vi kunde hämta Johannas cider. Så då gick vi hem till Erica medan jag gick med min cykel.
En stund senare gick Johanna iväg till sin fest. Kvar satt jag med Erica, Nattah och Lisa.

Efter mycket ringande fram och tillbaka så kom Fredde till Erica med Micke.
Fredde förvånade oss en hel del. Han hade med sig lite baccardi och sen var med och köpte vodka. Det som chockade alla ännu mer var att han drack och drack sin vodka och blev full :D. Annars är han svår att få att släppa loss. Men denna gången var det inga problem.

Senare blev det ner på stan och där träffade man alla möjliga människor. Det var riktigt mega skoj alltså :).

Sofie från Ekeby och kompani kom ner till Landskrona med. Det var as kul att träffa de faktiskt. Efter många sms hit och dit, så träffade jag och Fredde de till slut. Det var skoj, jag kramade Sofie riktigt hårt för jag har saknat henne :D.
Där var Linus och hans flickvän med, hans flickväns syster och några andra nissar.

Senare blev det efterfest och på vägen dit träffade jag Anton. Det var riktigt länge sen jag träffade honom. Den killen har jag känt sen vi gick på förskolan ihop och gick ut nian tillsammans i samma klass. Så vi gick i samma klass mellan förskolan till nian. Jag har saknat honom som tusan. Det var verkligen skoj att få med honom till efterfesten hos Erica. Eller det blev inte så mycket efterfest eftersom Nattah skulle gå och lägga sig, men vi satt i alla fall där och hade lite skoj ändå ett tag.

Sen cyklade jag hem igen med min alkohol som blev över, en halv flaska vodka och lite öl.

Idag klockan 13.00 kommer pappa och hans fru för att hämta mig. Vi ska iväg på släktträff. Jag vet inte riktigt var det blir men det kommer nog bli riktigt skoj tror jag :D. Förra släktträffen var jag inte med på :(. Så det ska bli spännande att träffa sin stora släkt som bor lite överallt här i Skåne. Se om det tillkommit några nya i släkten och sånt skoj :D.

Ni får ha det så jätte bra där ute! Jag ska gå och göra ve mig (göra mig i ordning) inför släktträffen. Ha det gött alla!

M.V.H Markow

Botten upp....mums Cola!

Godmorn!
Jag skriver lite väl sent denna morgon, men det är väl för att jag inte känner mig allt för pigg och ska dessutom snart iväg till jobb, så därför skriver jag inte så jätte mycket. Men jag var nere en runda på karnevalen igårkväll, kvällen började med att jag och Alice stack ner till kyrkan och såg Gospel. Linns mamma var med i kören och sjöng, så från början var det lite därför vi drog dit, annars verkligen älskar jag Gospel musik faktiskt. Det är riktigt rogivande, harmoniskt och alldeles alldeles underbart! :).
Sen blev det att dra ner till öltältet och så, där träffade man en massa folk. Dessutom på vägen dit :). Alla möjliga drack alkohol i öltältet. Vi drack cola :). Har ju jobb idag så.

Förlåt A, Hoppas vi är polare i alla fall :).

Nu ska jag klä på mig och dra vidare till jobb.

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow


Karneval!

Godmorn!
Hoppas att det är bättre med er än det är med mig. Jag är lite förkyld och snorar ner papper efter papper. Men jag är ändå och jobbar, det är väl inte illa? :).
Jag vill helst inte sjukanmäla mig eftersom man jobbar på sommaren och jag tror inte att det är så bra då.

Idag börjar karnevalen i stan...och jag jobbar :P. Men jag jobbar bara idag och imorn denna veckan.
Är jag inte frisk nästa vecka, så kommer jag att träna ändå..för jag måste nå mitt mål. Jag vill inte ha det så här tradit...

Igårkväll somnade jag på soffan runt 18-19.00 någon gång och vaknade igen vid 22.00. Jag kände mig helt borta på något vis, kanske för att jag somnade med kläderna på, på soffan. Eller för att jag inte är riktigt frisk, mer än vanligt.

Igår träffade jag Linn och Alley på stan, vi tog en fika på Maddes Café. Det var väldigt trevligt. Goa tjejer!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Snörvel snörvel

Godmorn!
Idag är jag förkyld och idag gick jag upp klockan 05.00. Igårkväll skulle jag egentligen lägga mig vid 21.00 men då ringde Johanna som går i min klass och ville träffas för att snacka lite. Vi träffades utanför vår skola, Selma Lagerlöf gymnasiet och snackade ett tag.
När jag stack ut från mig, så såg luften ut som rosa på något vis. Väldigt konstigt men ändå samtidigt väldigt fint. Jag cyklade till skolan och väntade in Johanna. Sen satte vi oss ner på en bänk och rökte tillsammans och snackade skit. Plötsligt känner vi små droppar och struntar i dom, eftersom vi trodde att det bara skulle vara det lilla som det varit ett tag när det skulle ha "regnat". Så vi fortsatte att snacka, sen hörde vi åskan. Det var rätt mysigt ändå. Jag älskar åskan..det är så mysigt att lyssna på ändå :).
Så säger jag till Johanna typ "Vi går och sätter oss under taket, för snart kommer det att spöregna ser det ut som." Då säger Johanna "Nej, vi sticker hem till dig och dricker kaffe." Jag lyssnar på damen och vi kommer cirka 10 meter. Plötsligt öppnar himlen sig och det säger ungefär "Svusch" och det regnar med allt kraft ner på oss. Vi cyklar som idioter hem till mig. När vi kommit in i trappen där nere lägger chocken sig och vi tittar på våra kläder, dom var riktigt dyngblöta och det plaskade om oss när vi gick uppför trapporna. Jag gav Johanna byxor som hon fick låna av mig tills vidare och jag tog på mig ett par andra byxor. Sen drack vi kaffe och chillade. Därefter drog Johanna runt klockan 23.00 ungefär och jag gick och la mig runt 00.00. Så det blev en sen kväll igen. Men det gör inte så mycket, hellre roligt än inte roligt :P.

Jag har blivit lite förkyld och tycker inte det är skoj alls på något vis. Det jäkliga är ju också att det är riktigt illa att var förkyld på sommaren eftersom att bakterierna frodas i kroppen mer när man blir varm och alla bakterierna växer och gör det hela det ännu värre.
Jag slänger papper efter papper som jag har snorat ner. Men ändå försöker jag att inte klaga alltför mycket. Särskilt inte på jobb, jag kämpar på ändå och gör så gott jag kan. Hoppas bara inte att min förkylning gör så att jag inte kan jobba. Jag ska in och fråga chefen idag om han tycker att jag ska vara på jobbet ändå, kanske kan han tycka att jag smittar folk och det är kanske inte så jätte bra. För då blir vi färre. Det behövs verkligen folk nu på sommaren.
Jag brukar annars ha ett rätt så bra immunförsvar och klarar mig oftast från dom olika sjukdomarna. Men denna gången blev jag drabbad. Jag vet inte om det är Fredde eller kanske Linn på jobbet som smittat mig :P. Eller så har jag väl blivit sjuk själv eller något.
I alla fall så hoppas jag mest på att bli frisk snart, så jag slipper detta :).
Finns det någon som har ett jätte bra förslag på sätt att bli frisk snabbt på och så? Alla tips hamnar här på bloggen antingen ikväll eller imorn :).

Nu ska jag hoppa in i duschen och dra iväg till jobbet. P.s Jag tar cykeln denna gången.

Önska mig lycka till idag/imorn<3

Ha det gött!

M.V.H Markow

Stress

Godmorn!
Igårkväll var det trögt att somna. Jag la mig skit tidigt men ändå somnade jag riktigt sent. Ungefär runt 23.00. Jag låg och vred mig fram och tillbaka hela tiden och kunde inte förstå vad som var fel. Det kändes jätte konstigt. Ändå hade jag fönstret öppet.
Men jag hoppas att jag kan känna mig lite pigg idag i alla fall. Jag ska in i duschen nu och sen gå min promenix till jobbet runt 06.45.

Jag ska bara dricka upp mitt kaffe och sen iväg.
Vi ses här senare allihopa!

Ha det gött!

M.V.H Markow

Rekord!!!

Godkväll!
Jag sitter framför den bärbara och ser på teven framför och har det riktigt gott med öppet fönster och musik i hörlurarna, samtidigt som jag chattar på msn och mår riktigt bra :).

Idag har jag fått sammanlagt 9 kommentarer! Underbart bra! Sånt tycker jag verkligen om :D.
Tydligen blev dialogen med Freddes pappa populär :).

Jag ska ställa undan cykeln nu ett tag har jag tänkt, jag ska försöka att hålla det faktiskt :).
Så jag har tänkt gå och lägga mig nu 21.30, egentligen 21.00 men det blev lite längre ändå. Så ska jag upp runt 05.00 för jag har tänkt promenixa till jobbet vid 06.30 :).

Nu ska jag sova..sorry för det lilla blogg inlägget men hoppas det är lugnt ändå.

Ha det gött!

M.V.H Markow

Dialog mellan mig och Freddes pappa

"Svensson"
"Hej gullet!"
"Du..det är Peter"
"OJ! Vad pinsamt! Jag trodde det var Fredde som svarade"
"(As garv i luren) Haha det är lugnt. Många tar fel på Fredde och mig i telefon"
"(Garv tillbaka) Haha jag ringer Freddes mobil istället"

Åter jobb, åter skoj

Godmorn!
Jag har ätit frukost och druckit kaffe. Nu är det duschen som gäller, sen blir det att dra iväg till jobbet.
I morse vaknade jag 05.55, 5 min innan mitt larm skulle ringa. Så säger mamma lite skämtsamt "Vad fan gör du uppe nu?" Hon vet att jag brukar sova länge annars och på vardagarna tills larmet ringer. Jag undrar också varför jag vaknade så tidigt eftersom jag somnade senare än jag la mig. Jag la mig runt 21.30, har jag då för mig och somnade vid 23.00 ungefär. Men ändå hade jag ingen lust att sitta framför datorn eller så.
Om någon tror att jag satt framför datorn ändå eftersom min facebook var inloggad, så är det för att jag loggar väldigt sällan ut från den och har det på istället, precis som msn fast den har jag på "Inte vid datorn".

En kompis skrev igår att hon inte vill ha kontakt med mig mer och att hon skulle radera mitt nummer och ta bort mig från msn osv. Men ändå skriver hon till mig :S.
Om man nu säger upp kontakten, orka skriva?
Äsch..orka slösa energi på det..

Ni får ha det så bra där ute idag mina vänner!

P.s Tack för en lyckad helg alla inblandade! Känner mig verkligen pigg och lycklig!

M.V.H Markow

Från krog till krog

Hejsan mina vänner!
Jag mår lite som jag förtjänar, visserligen känner jag mig inte så dålig alltså inte bakis eller så..mest att dagen känns lite tråkig på något vis :P.
Men jag hade då riktigt skoj igår i alla fall. Det började med att man var hemma och tog det lugnt, sen träffade Jonna en stund och efter det drog jag till Helsingborg och träffade Linn mfl. Vi var på knutpunkten och flummade ett tag, sen gick vi vidare till laserdome och spelade första spelet i 20 min. Varje gång man spelar, så känns det som att man har varit där inne i 5 min :P.
Jag spelade bara första gången, det räckte gott och väl för att min tröja var alledels genomblöt när jag var klar på första. Visserligen vann laget jag var med i, men det var inte värt svetten :P.
När jag kom ut från det där laserdome rummet, så kollade jag på min tröja och gillade inte synen, medan de andra spelade vidare.
Jag gick ut och tog en cigg, men orkade inte med att folk skulle se min svettiga tröja så jag gick till receptionen och frågade om de hade en tröja eller något annat skoj som man kunde ta på sig. Då pekade den äldre mannen på en tröja bakom mig i en glasbur och sa att jag kunde köpa en ny tröja. Det gjorde jag. Visserligen kostade den 80 kr, men det gör inget för det var värt priset, istället för att gå runt med den andra äckliga tröjan, vi hade ju bestämt att gå till krogen senare och det hade bara känts dumt :P.

När de andra hade spelat klart, så gick vi ut och vädrade oss för det var riktigt varmt i hela lokalen och då kollade de andra på min tröja på ryggen och då fick jag reda på att det stod något som jag hade missat. På framsidan såg det rätt bra ut med "Laserdome Helsingborg" eller något. Men där bak står det "Jag fick ett skjut på Laserdome" :P. Det kan ju tolkas lite som man vill haha. Men tröjan blev populär :P.

Efter Laserdome, gick vi till något thai ställe där jag köpte en agua vatten grej på burk medan de andra köpte käk. Jag var inte så hungrig, sen satte vi oss i parken och då kom de andra med som också hade handlat och satte sig med oss. De åt och drack, drack och åt. Jag drack och drack, mitt vatten :).

Vi gick vidare till en krog som hette "Viking", jag köpte en öl som några andra och vissa av tjejerna köpte en E2:a tror jag den hette. Sen gick vi vidare till "Bara Rock" och flummade lite, men där var inte så mycket folk så vi gick vidare till "Charles Dickens" krogen. Den förkortas med "Dickens" och där hade vi riktigt överskoj. Vi drack lite shots och annat skoj där, efter det drog vi till "Bara Rock" igen och drack lite shots och annat trevligt. Efter det gick vi till "Dickens" igen och fortsatte kvällen med shots, cider, öl och en massa annat. Jag sjöng först med Simon och sen med Maria på karaoken.

Sen sprang det runt en trevlis nisse med en digitalkamera, kan inte namnet på honom men han var schysst. Han fotade mig och de andra några ggr. Om någon vill se lite festbilder på oss mfl. Så kolla på www.charlesdickens.nu och sen på "Bilder".

Tack för den underbara kvällen igår!! Tack Alleyh (Baba), trevligt att jag träffade dig igår, du gjorde min kväll riktigt trevlig. Alla andra gjorde min kväll till riktigt skön.

P.s Fredde och Micke kom också förbi en runda förresten men de stack efter ett tag igen.

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Grilla korv?

Godmorn!
Jag kom precis hem från soptippen. Jag, Fredde, Johanna, Martin, Emil och en massa andra stod och kollade på när soptippen brann.
Elden började brinna ungefär runt 01.30 i natt. Jag och Johanna såg den först och ringde dit Fredde, så tog han med sig Martin. Sen träffade vi Emil och kompani lite längre bort ett tag senare.
Men när jag och Johanna såg röken så sa jag till Johanna "Det brinner!!" vi blev helt uppjagade bägge två och började ta oss mot soptippen. Jag ringde 112 men de sa att de vet om att det brinner och att där var brandmän och grejer på plats, plus att dussin andra människor redan hade ringt dit.

Elden var riktigt stor kan jag säga. Både jag och Fredde tog bilder, men Freddes bilder blev mycket bättre än mina och jag kan ändå inte skicka över från mobilen till datorn. Så jag får be Fredde skicka lite bilder som jag kan lägga in.
Det såg verkligen ut som att det var lava över soptippen när vi var 10 meter från elden och det var riktigt jäkla varmt dessutom. Kanske inte så konstigt :P.

Men nu ska jag sova, en ny dag om några timmar för mig. Ska hem till Erica och hämta grejer, sen hem och hoppa in i duschen och sen vidare till Hbg och spela laserdom, senare efter det blir det krogen.
Jag ska dit med Linn och kompani :).

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Sommarstädning

Godmorn!
Idag på jobbet ska jag vara med och sommarstäda. Det kommer att bli trevligt. Man städar på dagcentret och fixar utomhusmiljön. Klipper gräs, klipper häckar m.m.. för nu denna dagen ska jag vara inne på själva dagcentret och det kommer att bli skoj :).

En kvinna på jobbet är där inte för tillfället för det har hänt en grej inom familjen, så den som har velat har lagt en tia var i ett kuvert så hon ska få en blombukett, tror jag det blir. Så jag var ju med där självklart :).

Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe och sen hoppa in i duschen. Det ska bli skönt. Jag är rätt trött nu, så får väl hoppas på att jag blir piggare. Jag satte mig upp i sängen klockan 02.00 i natt och drack en massa vatten ur flaskan jag har bredvid sängen och sen la mig ner och somnade om igen. Det kändes rätt gött att få i sig vätska mitt i natten. Svårt att beskriva :P.

Ha det gött alla där ute!

M.V.H Markow

En halv meters fritid

Godkväll.
Jag sitter på en liten del i soffan, eftersom den ena sidan får man inte sitta på av mamma för där är hål. På andra sidan av soffan har en fjäder hoppat ur. Så jag har en halv meters fritid hemma.

Jag sitter och dricker mitt kaffe, samtidigt som jag och mamma ser "Unga mödrar" på kanal 5. Samtidigt som man blir mer och mer sugen på att bli pappa, så ser man vissa knäppa föräldrar och andra jobbiga ungar och blir lite mindre sugen på det. Men ändå vet jag att den drömmen lär inte uppfyllas på länge, eftersom man är ganska långt därifrån. Men självklart är det alltid lika härligt att drömma och få le en stund.

Nu ska jag gå och sova..jag är riktigt megatrött!

Ha det gött alla!

M.V.H Markow


Amanda, boende och lön

Godmorn!
Igårkväll var jag så trött, så jag orkade inte riktigt skriva här i bloggen. Jag gick och la mig istället. Jag är riktigt trött nu med, men det försvinner snart får jag hoppas när jag hoppar in i duschen när som helst.

Igår när vi lämnade en arbetstagare på ett boende så var chefen där och sa att en av personalen ville prata med mig och när någon säger så, då tänker jag "Oh oh vad nu" :P. Men hon ville bara fråga om jag kunde ringa henne igårkväll och se om jag kan jobba på boendet några kvällar och så. Så jag ska dit på introduktion på måndag och onsdag. Det blir förmodligen fler dagar men det får vi se senare.
Jag ska gå bredvid en i personalen medan vi "har hand om" en arbetstagare som bor där och lära mig samtidigt, men jag får ju ändå lön :).

Jag skrev i mina lönepapper igår, så idag ska dom lämnas in efter att jag har fyllt i det sista när jag är på jobb, finns någon sak som jag inte förstår på pappret som jag får hjälp med.

Igår träffade jag....Amanda!!
Goa underbara Amanda i Malmö som jag har känt i cirka 6 år, kom vi fram till igår. Hon är en riktigt bra vän som jag kramade om så underbart igår när vi träffades här i Landskrona. Hon var här och träffade en kille som hon lärt känna nyligen. Jag träffade med Jocke där bland grabbarna, men jag kan inte hans efternamn så det blir svårt att beskriva honon, men det är en skit schysst kille :).

Nu ska jag in i duschen, efter att jag druckit upp mitt kaffe och sen är det lite små bråttom till jobb.

Ha det gött alla!!

M.V.H Markow

Tack för igår eftermiddag/kväll!

Godmorn!
Jag skulle ju gå och lägga mig 20.00 igårkväll, men så blev det inte. Josefine skickade sms till mig och skrev att hon var med Jeanette och frågade om jag ville träffas en stund. Så det blev att vi satte oss på bänken här utanför mig, rökte och snackade lite skit. Det var riktigt trevligt.
En stund senare kom jag och Josefine in på att prata om våra mammor, då sa Josefine att hon och Jeanette hade diskuterat förut att hon inte har träffat min mamma, bara jag som träffat hennes. Så jag skickade sms till mamma och frågade om hon kunde göra kaffe.
Vi gick upp och satte oss i köket och hade trevligt. Vi pratade om allt möjligt.
Jag sa till Jeanette att jag tyckte hennes grej hon skrev på facebook var rolig, där man skriver en liten rad på "Vad gör du just nu?" Då skrev hon "Tänkte sätta på vattenpipan, men jag tror att jag suger av den istället" den bilden jag fick upp var inte grann :P.
Runt 23.00 gick Josefine och Jeanette hem och jag gick och la mig med detsamma. Jag var riktigt trött.

På eftermiddagen efter jobb igår blev det att dra ner till Maddes Café och dricka kaffe med Fredde, Erica och Nattah. Det var väldigt trevligt. Vi satt där rätt länge med, sen gick Erica och Nattah hem och jag satt kvar med Fredde och vi drack vårt kaffe, vi delade kopp och rökte mina cigg.
Efter en stund gick vi vidare mot citygross, Fredde köpte Body tidningar och jag köpte Ramlösa skogshallon och granatäpple. Jätte goda.

Nu ska jag gå och....gissa vad! Dricka kaffe? Jajamen!
Sen blir det jobb :D.

Ha det gött alla!

M.V.H Markow

RSS 2.0