Snörvel snörvel

Godmorn!
Idag är jag förkyld och idag gick jag upp klockan 05.00. Igårkväll skulle jag egentligen lägga mig vid 21.00 men då ringde Johanna som går i min klass och ville träffas för att snacka lite. Vi träffades utanför vår skola, Selma Lagerlöf gymnasiet och snackade ett tag.
När jag stack ut från mig, så såg luften ut som rosa på något vis. Väldigt konstigt men ändå samtidigt väldigt fint. Jag cyklade till skolan och väntade in Johanna. Sen satte vi oss ner på en bänk och rökte tillsammans och snackade skit. Plötsligt känner vi små droppar och struntar i dom, eftersom vi trodde att det bara skulle vara det lilla som det varit ett tag när det skulle ha "regnat". Så vi fortsatte att snacka, sen hörde vi åskan. Det var rätt mysigt ändå. Jag älskar åskan..det är så mysigt att lyssna på ändå :).
Så säger jag till Johanna typ "Vi går och sätter oss under taket, för snart kommer det att spöregna ser det ut som." Då säger Johanna "Nej, vi sticker hem till dig och dricker kaffe." Jag lyssnar på damen och vi kommer cirka 10 meter. Plötsligt öppnar himlen sig och det säger ungefär "Svusch" och det regnar med allt kraft ner på oss. Vi cyklar som idioter hem till mig. När vi kommit in i trappen där nere lägger chocken sig och vi tittar på våra kläder, dom var riktigt dyngblöta och det plaskade om oss när vi gick uppför trapporna. Jag gav Johanna byxor som hon fick låna av mig tills vidare och jag tog på mig ett par andra byxor. Sen drack vi kaffe och chillade. Därefter drog Johanna runt klockan 23.00 ungefär och jag gick och la mig runt 00.00. Så det blev en sen kväll igen. Men det gör inte så mycket, hellre roligt än inte roligt :P.

Jag har blivit lite förkyld och tycker inte det är skoj alls på något vis. Det jäkliga är ju också att det är riktigt illa att var förkyld på sommaren eftersom att bakterierna frodas i kroppen mer när man blir varm och alla bakterierna växer och gör det hela det ännu värre.
Jag slänger papper efter papper som jag har snorat ner. Men ändå försöker jag att inte klaga alltför mycket. Särskilt inte på jobb, jag kämpar på ändå och gör så gott jag kan. Hoppas bara inte att min förkylning gör så att jag inte kan jobba. Jag ska in och fråga chefen idag om han tycker att jag ska vara på jobbet ändå, kanske kan han tycka att jag smittar folk och det är kanske inte så jätte bra. För då blir vi färre. Det behövs verkligen folk nu på sommaren.
Jag brukar annars ha ett rätt så bra immunförsvar och klarar mig oftast från dom olika sjukdomarna. Men denna gången blev jag drabbad. Jag vet inte om det är Fredde eller kanske Linn på jobbet som smittat mig :P. Eller så har jag väl blivit sjuk själv eller något.
I alla fall så hoppas jag mest på att bli frisk snart, så jag slipper detta :).
Finns det någon som har ett jätte bra förslag på sätt att bli frisk snabbt på och så? Alla tips hamnar här på bloggen antingen ikväll eller imorn :).

Nu ska jag hoppa in i duschen och dra iväg till jobbet. P.s Jag tar cykeln denna gången.

Önska mig lycka till idag/imorn<3

Ha det gött!

M.V.H Markow

Kommentarer
Postat av: Alley Ahlquist

Dricka mycket vatten och vila mycket. Man brukar "känna" sig frisk efter en panodil eller något :o



De första tre dagarna brukar vara värst ;D

;D Good luck!

2009-07-08 @ 11:09:57
Postat av: fredde

LYCKA TILL! :) hihi

2009-07-08 @ 15:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0