Helsingborg Festival

Hej folket!
Jag skulle skriva igår, jag vet. Men efter jag hjälpte min syster med stället så stack jag till polare direkt och stannade kvar och råkade somna på soffan hehe.
Så jag vaknade idag runt 12.00. Kändes lite dumt men vad ska man göra :P.
Det var då skönt att sova.

Snart är det Helsingborg Festival. Det känns inte som man har så mycket pengar men det får komma på något vis. Det är tänkt att jag ska dricka med några polare på torsdag, då festivalen börjar och jag vill köpa öl. Men det kommer inte gå :(.
Får se hur det blir.

Nu ska jag sitta här på soffan och surfa vidare och glo lite på tv :).
Jag ska in på en spelsida som jag har varit medlem på sen det startade, skit roligt är det :). Speciellt nu när man kan spela bingo och sånt där inne med juveler. Man kan ju satsa riktiga pengar med om man vill men det steget har jag inte tagit på bingon än. Men sidan är i alla fall www.king.com
Så kan man gå in där och kolla läget om man vill, jag heter som på andra ställen, Markow där inne.

Ha det gött alla!

Hejdå!

/Markow

Jobbigt

Hej folket!
Jag skulle skriva varje dag, men samma dag som jag skrev det, kom det ett nytt bekymmer. Det verkar som att det är meningen att jag ska tyngas ner. Varför? Det är ju inte ens sant. Du är bara osäker på dig själv.

I alla fall så har jag ändå haft kul några dagar med vänner och familj :).
Jag var på fest igår hos en polare, vi var till sist 15 st i en trea :P. Men det gick ändå rätt bra och det var jäkligt skoj. Träffade på en söt tjej. Du vet vem du är, men jag tror inte du läser min blogg ändå :P.
Jag gick hem klockan 04.30 i morse och la mig 05.00, gick upp 07.00, duschade och stack tillbaka där jag var igår och städade. De ville inte att jag skulle besvära mig med det men det är klart jag kan. Jag har ju ändå varit där och haft kul, men vi hade kul idag med. Pratade om gårdagen om olika roliga saker och om vad folk gjorde osv :). Inget negativit igår på festen alls och sånt är skönt :D.

Nu har jag precis ätit och ska vidare hem till min syster och sen ska vi iväg till ett ställe och göra om det till ett café. Jag bara hjälper till lite på sidan men det är ändå kul att hålla sig igång :D.

Skriver mer ikväll när jag kommit hem :).
Ha det gött alla där ute!!

Hejdå!

/Markow

Strand?

Hejsan!
Nu är jag nyduschad och grann. Ska snart äta här hemma hos pappa :). Sen ska jag iväg med min syster till ett ställe som förut hette Strand, men tydligen gör det det fortfarande.

Skrev mitt inlägg igår och tack till er mina nära som stöttar mig genom detta projekt :). Det är snällt av er. Min syster Sara och min underbara vän Emma :D.
Självklart tack till Mor med :D.

Nu ska jag klä på mig och äta och sen dra till syrran. Ha det så bra alla där ute! För det ska jag ha :D.

Hejdå!

/Markow

Bort med allt det onda!

Hej hej!
Trött på det mesta men annars är det väl bra.
Nu ska jag ta bort allt som gör mig mest deprimerad, som jag känner varje gång jag går, ser när jag sitter och chillar och ser när jag tittar i spegeln. FETT!

Jag har träffat på tjejer som tycker det är skitsamma med överviktiga killar, men ingen av de verkar vilja något mer med mig ändå. Sen dessutom mår jag inte bra med att gå runt med 100 kilo. Det är lite för mycket.

Vad jag ska leva på är typ, plommon, havregryn, soppa och kaffe/te. Jag vill inte äta annat. Ska se om jag kan hålla det under en lång tid. Mitt mål var förut att gå ner 50 kilo under sommaren, om det inte skulle bli 50, så i alla fall en hel del att gå ner. Men jag har nog inte lyckats så värst med det känns det som. Fast andra säger motsatsen.

Jag ska ändra lite på hur jag är som person med. Vet att jag inte varit en bra person alltid och har dessutom förlorat på det. Om ett tag kommer ni få se en ny Erik som är en glad och strålande person. Som han varit förut, men lite annorlunda. Ska få tillbaka gnistan! :D.

P.s Tjejen jag träffade första gången på karnevalen, du är otroligt vacker!

Ha det bra alla där ute!

/Markow

Heeeej igen!!

Hej folket!
Förlåt, förlåt, förlåt. Men jag har inte varit på så jätte gott humör av olika orsaker. Så jag har gjort en massa saker för att få mig på bättre humör. Umgåtts med kompisar, chillat runder och varit med min kusin. Han åker snart hem :(. Men han har sagt att han har planer på att flytta hit :D. Det skulle nog vara roligt kan jag tro :).

Nu sitter jag hemma hos min kompis Emma och hennes kille är här med. Vi sitter och kollar på tv, lyssnar på musik och umgås. Jag visade de en video på youtube som har skrämt upp mig lite, men samtidigt tror jag det är ett skämt. Jag fick höra ett rykte om att det skulle ske under karnevalen som de visar på videon men det blev inget. Men jag gick och oroade mig ändå.
Vill ni se videon så gör det men jag säger bara: ta det med en nypa salt. Man vet aldrig.

http://www.youtube.com/watch?v=YEtCKxycpkY

Jag vill tacka alla som jag har umgåtts med och fått mig på bättre humör om saker och ting. Det har blivit mycket festande, så därför blir det mindre av det i fortsättningen. Men kul var det :D. Det var ju ändå Karneval i stan :).

Nu ska jag inte ta paus i mitt skrivande. Ni ska få se :D. Hoppas ni inte har gett upp hoppet om mig bara.

Ha det bra alla där ute!

Hejdå!

/Markow

Kusin!

Hej vänner!
Idag är det lördag, det är fint väder och dessutom så kommer min kusin idag :D. Modern ska hämta honom på flygplatsen runt 14.00. Sen blir det att träffa honom :). Det var riktigt länge sen han var här sist och då var han här med sin lillebror Pontus.
Vi ska nog ha roligt ihop får jag hoppas :D. Någon som vill träffa oss? Skriv i en kommentar så ska det nog ordnas :).

Igår var det inte mycket att hänga i julgranen när vi gick till det nya "Inferno", jag och min syster. Vi var där med Niklas, Emil och Torsten. När vi kom till stället så stod det att man skulle gå runt om, så vi gick in på gården. Där satt det en massa människor på uteserveringen. Det var fullt. Så vi fortsatte in mot en altan och satte oss. Där var det helt tomt. Men vi kändes oss som apor i bur som blev utittade av en massa rika människor i princip. Kändes riktigt ruttet. Så vi gick vidare till seglaren istället och satte oss. Jag drack en öl och Sara drack en cider som jag bjöd henne på. Mer än så drack vi inte för vi tröttnade och åkte hem till Sara istället.
De andra åkte hem och jag och Sara stack ut med mina polare i A.A.L istället och umgicks utan för "Spiggens". Djuraffär. Vi var där en lång stund tills Sara gick hem och sen Emma och Andy gick hem. Därefter gick vi andra runder på stan och till sist skildes vi åt och jag gick hem och satte mig framför datorn en stund och sen gick jag och la mig. Tack för ni finns vänner<3

Nu ska jag dricka upp kaffet i min mugg och titta runt lite till på nätet och sen klä på mig :).
Ha det bra alla!

Hejdå!

P.s Kolla in denna sidan som min syster är med på: http://sararodett.blogspot.com där ser ni riktigt skickliga teckningar och annat som hon gjort :)

/Markow

Sol, bad och skratt :)

Hej hej!
Idag var jag på stranden som sagt och det var väldans roligt, mysigt, trevligt och underbart :). Jag var där med kompis-gänget jag är med i. A.A.L :).
Vi badade, solade och skrattade. Vad menar finns det att säga? Hehe. Vi var en del och bler fler, fler och ännu fler :). Sen blev vi mindre och ännu mindre. Till sist åkte vi hem med buss. Jag gick inte hem ändå :P. Men vadå, jag ville vara med polarna :). Plötsligt när jag sitter och ska vara social med polarna så ringer mobilen, det var mitt ex syster. Trodde hon var sur på mig för något en tjej uppe i Norrland hade fått ihop. Men i själva verket var det mitt ex kompis som hade yrat till det. Han är inte välkommen hos henne mer och det är nog lika bra. Han är lite skum *viskar*.

Nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik på min mp3. Jag la in fler låtar idag när jag kom hem. Härligt :). Tog bort och la till :). Nu ska jag hem till min syster, sen ska vi till krogen. Det nya stället som heter "Inferno". Ragga lite :P. Haha.

Jag är en romantisk kille och gillar att mysa och leva livet med promenader på stranden och äta piknik på en vacker äng eller bara ligga på soffan och se en film. Läsa upp en kärleksdikt som man skrivit till personen det gäller. Men ingen annan är på samma spår. I alla fall så är den personen svår att hitta. Undra om jag någonsin kommer hitta en sån tjej..börjar tveka.

Nu ska jag då iväg.
Tack för kommentaren Piff :). Och min kära mor :).
Jag älskar kommentarer och jag älskar er<3.

A.A.L Skål!

Hejdå!

/Markow

Försov mig :(

Hejsan folket!
Jag skulle iväg och bada med mina vänner i morse. Men jag försov mig. Vaknade för en stund sen. Vi skulle sticka dit halv tio och min syster ringde och väckte mig halv elva. Känner mig som en svikare. Men jag ringde mina polare och det verkade rätt okej ändå :).
Så nu ska jag klä på mig och dra ner på stranden. Lill Olas.
Det var meningen att jag skulle gå dit, men jag tar bussen istället. Går lite fortare. Kanske :P.
Sen går jag nog hem :).

Ajja nu ska jag då dra. Vi ses senare folket!
Hejdå!

/Markow

Jobb igen :D

Hejsan folket!
I förmiddags satt jag framför datorn och kollade läget på lunarstorm och så. Började skriva med olika människor och hade allmänt skoj :).
Jag gick in på en killes presentation och hörde en skit bra techno låt, lät lite smått löjlig eller vad man ska säga. Men på ett positivt sätt. Det var en födelsedagsgrej. Jag tyckte den var bra i alla fall och skrev det till honom. Så sa han att det var en oserlös grej som han gjorde i väntan på att hans släkt skulle komma på besök. Men han ska ha en hemsida sen där det kommer fler låtar som jag verkligen vill höra :). Det ska bli intressant, men i alla fall så kallade han mig att jag var en helskön kille :). Undra det, men det var då schysst sagt och det kändes rätt gött att höra :).

Sen åkte jag hem till Flay och umgicks, pratade med henne om saker och ting. Som vi brukar :D. Sen blev det fika med fin-folket som kom. Glass och faktiskt kaffe :P haha. Trivs med Flay och hennes underbara familj :). Sen blev det jobb för mig. Hennes pappa Mats skojade nog först men jag ville ändå. Blev svettig och grann. Men arbete är alltid gött :). Men tack för hälsningen Susanna, och till dig Mats: Det var ett nöje att hjälpa till, det gör jag gärna fler ggr :).
Tack för dagen med Flay :D. Jag kastade i dig och Emma i poolen. Svalkande? Hoppas det :P haha.

Ikväll har jag träffat gänget :D. Det blev att se när Emma och hennes mamma dansade. Det var roligt :). De är ju så duktiga med.
Hör och Häpna!! Det blev kaffe med! :D.
Jag var precis med gänget men stack nu hem om för att kolla min blogg och så. Nu ska jag vidare hem till Emma. Ha det gött på er!

P.s Förbjuden frukt smakar alltid bäst

Godnatt!

/Markow

Fullt upp?

Hejsan vänner.
Jag sitter framför datorn och kollar runt på nätet, samtidigt sitter jag och skickar sms med en kompis. Hon frågade när vi kunde ses eftersom det var länge sen. Jag skrev till henne vad jag ska göra idag, imorn osv. När jag skrev dom sakerna, upptäckte jag en sak..jag har mycket att göra? Det brukar inte vara så, men det känns bra, för jag vill ha saker att göra. Till och med så mycket att två polare ville att jag skulle följa med ner i stan när den ene ska pierca tungan. Men jag sa att jag inte kan för jag väntar på en polare. Hon åker med sin mamma, kusin och farmor. Så de är här nog snart :).
Länge sen jag träffade min polare, vars namn är Flay :).
Vi ska hem till henne, jag ringde henne i förmiddags och sa att jag är sugen på kaffe och då bestämde vi att vi ska umgås.

Ikväll ska jag se när min kompis, hennes mamma och en massa andra nissar ska dansa :). Jag har varit där en gång innan och det var roligt, så gärna fler ggr för mig :). Kaffet är ganska dyrt där nere, men det positiva är att när man har betalat 20 kr, så får man ta hur många koppar kaffe man vill. Så det är rätt okej :P.

Imorn kväll ska jag med min syster, Sara till det nya som har öppnat efter Baggens på stan som heter Inferno. Hon ville sitta där och softa lite, så jag hänger med henne.

På lördag kommer ju min kusin Petter ner :). Jag har en överraskning till honom. Jag tror inte han läser min blogg, men man vet aldrig, så jag skriver inte vad det är. Men det kommer jag säkerligen ta med här på bloggen när det väl gäller eller har varit ;).
Det skulle inte förvåna mig om Petter läser min blogg, eftersom min mormor gör det och bägge bor i Norrland. Kanske ryktet om min blogg har gått runt i lilla Malå. Gärna för mig. Jag vill ha så många läsare det bara går. Men jag tycker här är ont om kommentarer. Men det mesta är väl mitt fel, att jag inte har skrivit så mycket på sistone men som ni säkert ser så har jag tänkt ändra på det. Jag ska skriva oftare nu. Om jag så ska knyta ett snöre runt mitt finger för att komma ihåg det ;).

Jag vet, jag vet, jag vet...jag ska försöka få mina blogg inlägg kortare. Men när jag väl skriver så kan jag inte få stopp på mina "Magic fingers" :P.

Tipsa gärna alla ni känner eller så om min blogg. Den som tycker om att läsa, kommer trivas här, tror jag i alla fall :D. Det återstår att se. Men som sagt, skriv en kommentar om önskemål, kritik, hälsningar, eller vad som helst i min blogg, på vilket inlägg ni vill. Jag läser kommentarerna och sen finns dom där :).

Hejdå!

/Markow

Mörkrets ring

Hejsan folket!
Nu är det natt och jag kom precis hem. Min dag har bestått av kompisar, enbart kompisar och lite dator :P.
Jag började dagen med att sticka ner till en pizzeria och träffa en kompis, vars flickvän gjorde slut en stund innan dess.
Han är med i kompis-gänget jag skrev om i förra inlägget, men med tanke på att hans tjej som också är med där så ville han hoppa av men jag sa till honom att stanna. Innerst inne ville han nog inte hoppa av, men jag förstår honom hur det känns när en tjej gör slut och det är ju inget kul precis. Men han har då inte hoppat av och det är bra :D.
De som vill får ju hoppa av men inte om de inte egentligen vill och dessutom skulle det bli som ett tomrum. Alla är guldvärda eftersom vi är så bra kompisar allihopa :).

Sen stack jag vidare till lägenheten, där folket bor som jag var och hjälpte till med flytten. Vi satt och snackade, drack kaffe och skrattade :). Jag hjälpte till att plocka undan och plocka upp lite saker sen flytten. Sen skulle de äta, så jag stack vidare.

Sen hamnade jag hemma hos Emma. Hon hade ingen aning om att jag skulle komma som jag brukar meddela. Porten var öppen och det var bara till att gå in utan att skicka ett sms om att jag stod nedanför. Så jag ringde på dörren, hennes mamma öppnade och jag gick in. Emma såg ganska så förvånad ut, likaså Zäta, som han nu mera heter :D. Innan vi döpte om honom hette han Tobez och på riktigt heter han Tobias ;).
Vi satt i alla fall och umgicks lite och snackade loss. Emmas mamma bjöd mig på kaffe som hon alltid annars gör och jag är ju en riktig kaffeoman :P. Kaffe är gott :).
Senare kom Shino (Senad) och Michelle. Men Shino gick igen för han skulle väg. En stund efter det kom Malin och Lina.
Vårt lilla underbara kompis-gäng har vi döpt till A-A. Vet inte än hur vi ska stava det och så men det är namnet i alla fall :).
Låter kanske skumt med namnet men det är det inte ;) hehe :P.

Sen stack jag till hemköp och köpte te och därefter hamnade jag hemma och åt. Det var meningen att en kompis skulle komma och dricka te, men det blev inte, så jag fick ta mig till vår gemensamma kompis och träffa henne där istället :).

Nu sitter jag på msn och skriver med Malin samtidigt som jag skriver sms med Lina. Funderar på att sova snart, är väldans trött. Jag kan ju lägga mig tidigt för en gångs skull :P.

Godnatt på er vänner!

P.s Emma, hoppas du hittar din ring. Även om du inte behöver den mer så kan det ändå vara skoj att titta på den om 10 år som jag sa. Men jag, Zäta och Shino gjorde vad vi kunde för att hitta den. Du sa tack, men det behöver du inte vännen<3. Du är vår vän och så ska det återbli. Vänner hjälper man i nöd och lust tills döden skiljer en åt :).

/Markow


Svett, blod och tårar

Hejsan!
Okej, rubriken kanske lät som värsta kriget eller något men det första jag skrev innan dom andra två grejerna, stämmer. En hel del :P. Idag har jag hjälpt till med flytt igen :). Jag hjälpte en väns kusin med flytt från Klippan till Landskrona. Så jag var i Klippan och vände två ggr.
Jag började flytt-dagen vid 12.00 ungefär och var klar 23.30. Fast vi var rätt många så tog det sin lilla tid. Men man får väl räkna med rese-tiden fram och tillbaka mellan Klippan-Landskrona med bil två ggr.
Men jag är rätt nöjd ändå faktiskt :). Det var slitsamt, det var det. Men till sist tog det slut och det var skönt kan jag säga, snacka om skönt det kändes att få känna sig stolt till sist :).
Nu är jag riktigt jäkla trött. Det var jag med eflter cirka 12 timmars flytt men jag stack hem om, hämtade läsk och stack vidare hem till Emma där Tobbe med var, så drack vi cola zero och såg film. "Bring it" eller "Bring it on" eller vad den hette :P.
Den var då bra i alla fall :D.

Imorn runt 12.00 sticker jag till lägenheten, dit vi flyttade in grejer och hjälper till lite med att packa upp och umgås :).
Ett riktigt trevligt gäng det där kan jag säga. Skämt och humör på högsta nivå så fort man tar ett andetag :P.

Kompisgänget jag umgås med om kvällar med mera kan jag ju inte glömma. Skulle jätte gärna beskriva er med egna speciella ord till er, saker om er som stämmer och som är det fina med er. Men jag är för trött för det nu och ni vet ändå att ni betyder jätte mycket för mig :).

En sak till innan sängen skriker halsen av sig. För ett tag sen skrev jag att min kusin Petter skulle komma ner på lördagen därefter men jag hade fel för mig. Det blev lite små-fel eftersom det är nu på lördag han kommer ner, den femte. Så vi ska ut några på krogen verkar det som och kanske till och med här i Landskrona :D.
Det hade varit rätt roligt, ska höra av mig till de imorn och kolla läget :).
Men som sagt, har ni förslag på vad man kan göra resten av tiden han är här så får ni gärna säga till, skriva i en kommentar eller meddela mig på annat sätt, ni bestämmer ;):).
Jag vill ju att han ska trivas, jag kan säkert få honom att trivas men har ni förslag på att ses så vore det kanon :).

Nu ska jag sova..
Godnatt på er gott folk!!

/Markow

RSS 2.0