"Jag kör buss, men skitsamma!"

Hej igen. Nu är jag tillbaka med mitt skrivande. Jag kom upp från tvättstugan för en stund sen och nu sitter jag och ser på Lyxfällan på Tv3. Jag ska ner i tvättstugan igen sista gången för ikväll och ladda nästa tvättmaskin och hänga upp tvätt som tvättas just nu. Men det gör jag under nästa reklam på programmet, jag tror att det är klart då :)
Tanken är att jag ska lägga mig klockan 22.00.

Jag åkte buss till plugget i förmiddags. Då är det som vanligt, som jag har sett att chauffören stannar bussen för att prata med den andra chauffören i den andra bussen ut genom fönstret. Det är som om han inte tänker på att folk ska med tåget eller har bråttom dit de ska, i alla fall inte vill komma försent dit man ska.
Visserligen kan jag tänka mig att det är dötradit att åka runt i den där bussen fram och tillbaka hela dagarna, men ändå? Äsch..till sist kom man iväg. Dessutom satt några ungar bakom mig som levde om ordentligt. Skrek till två andra tjejer som satt längre fram i bussen och däremellan satt det andra människor och en stackars gubbe. Det måste ha varit jobbigt, eftersom att tjejerna skrek tillbaka och skrattade, troligtvis kände de varandra. Gubben hoppade av rätt så fort, hoppas han skulle av där han hoppade av så han inte gjorde det för att bli av med oväsendet. Han såg go och glad ut med sin rullator btw.

Nu ska jag äta lite nudlar. Jag vet att det inte är bra att äta efter klockan 18.00 på kvällen, men jag ska ju ändå springa upp och nerför trapporna när jag ska ner i tvätten och upp igen. Ha det gött allihopa!
Godnatt och sov gott!

M.V.H Erik

P.s Länk till en annan blogg: http://simplified.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: Simplified

Hej :)

Kan länka din blogg från min så kan ju du göra samma sak om du vill :)

(Om du vet hur man gör?)

2011-03-03 @ 21:45:32
URL: http://simplified.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0